Widok
nocne moczenie 5cio latka
witam mam problem z synkiem od jakiegoś pół roku synek który ma 5 lat zaczoł moczyc sie w nocy!! wstaje osikany wszystko strasznie wtedy pachnie moczem mam dosyc prania codziennie poscieli i pizamki, lekarka muwiła że to minie ale moim zdaniem jest cos nie tak... moze ktos cos doradzic??? do szkoły idzie od wrzesnia więc to nie stres
w mojej rodzinie tez byl taki przypadek, dziewczynka miala niecale 3 lat jak rozwiedli sie jej rodzice i nie przezyla tego wielkim stresem jesli nie mialam nocych moczen,ale kiedy urodzila sie w jej domu druga dziewczyna-jej siostrzyczka zaczela sie moczyc w nocy..trwalo to pol roku.. teraz ma prawie 6 lat i jest sucho w jej lozku:-)
zastanowc sie nad sytuacja w domu, w otoczeniu? czy dziecko chodzi do przedszkola..moze cos sie wydarzylo na placu zabaw..moze w waszej rodzinie..czasam dla nas doroslych to nic wielkiego a dla dziecka koniec swiata..
zastanowc sie nad sytuacja w domu, w otoczeniu? czy dziecko chodzi do przedszkola..moze cos sie wydarzylo na placu zabaw..moze w waszej rodzinie..czasam dla nas doroslych to nic wielkiego a dla dziecka koniec swiata..
przedewszystkim to raz lub 2 razy w nocy wysadzac dziecko
ja chodzilam do nefrologa robilam kalendarz suchych nocy a i tak nic nie dalo ;/ lekarz polecil mi kupic specjalne majteczki z alarmem koszt 500 zl ;/ dałam sobie spokoj bo na moje dziecko nawet glosny budzik nie dziala jak spi a co dopiero dzwiek w majtkach
ja chodzilam do nefrologa robilam kalendarz suchych nocy a i tak nic nie dalo ;/ lekarz polecil mi kupic specjalne majteczki z alarmem koszt 500 zl ;/ dałam sobie spokoj bo na moje dziecko nawet glosny budzik nie dziala jak spi a co dopiero dzwiek w majtkach