Widok

nowa kolekcja sukien Beauty

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy macie może fotki nowej kolekcji sukien z beauty?
jak tak to poproszę,
mam juz w prawdzie wybraną,
ale zawsze można się zakochać drugi raz,
nawet w sukni
:)
.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dora wysłałam zdjecie na mejla

niestety nie mam zdjec, ale mozesz sie wybrac na szeroka do salonu beauty i ja obejrzec a nawet przymierzyc Polina
Poproszę o zdjęcia na e-maila
A moze któraś chce odkupić ode mnie Polinę, nic nie zmienianą model ecri jak w salonie na Szerokiej, wzrost 168-170 rozm 36-38? ona ma sznurowane plecki wiec gore da sie dopasowac.
Slub ósmego lipca. pozdrawiam
nie załamuj mnie)oni stronke dopiero robia zauwaz ,że link nie jest nawet dobry-tylko roboczy:)generalnie nie ma jeszcze adresu na oficjalnych wizytówkach salonu,dlatego włansie ,ze jest nieskończona strona,najlepiej sama idx do salonu i oceń ja szyje tam suknie dla siebie i ta która wybrałam jest piękna:)i solidnie wykonana
jeśli suknie są tak wykonane jak ich stronka to nazwa Beauty mówi sama za siebie.... a na ich stonie suknie to poprostu jeden wielki niewypał....
własnie to nie ta sukienka:)juz kilka osób tak myślało,ale stronka hjest chyba w budowie bo babka z salonu mówiła ze mogą byc inne znazwy i moze jej nie byc
http://beauty.roznosci.net/content/Kolekcja.aspx?&idx=2

na tej stronce jest chyba Poline, o której piszecie - nr 611
Pozdrawiam, Kama
niestety nie ma poliny nigdzie w necie póki co
hej, dzisiaj bylam w salonie i przymierzalam ramone i olimpie, ta pierwsza lepiej mi sie podobala, ale nie wiem jak wyglada ta Polina o ktorej tyle piszecie ?????mozna ja zobaczyc gdzies na necie , macie jakies foty? pozdrawiam:)
wydaje mi sie ze tak, bo widzialam tez ramone, one sa bardzo do siebie podobne, Ramona jest z gali, wiec wnioskuje ze Polina tez:) a kiedy slub?

Renkloda, oczywiście pomyliło mi się, wybierałam między Betiną a Poliną. W końcu podpisałam umowę na Betinę. Polina jest niestety tylko ecru, ewentualnie za 2000 do uszycia.
Renkloda, wypożyczam Polinę, jesteś pewna że jest z firmy GALA???
ale wypozyczasz Poline? bo juz sie pogubilam:) domyslam sie tylko z tego co widze na seici ze to sa sukienki girmy gala:) pomogly mi dziewczyny z Forum:)

Renkloda, ja ją wypożyczam na 17 czerwca. W necie nie znalazłam, ale jeżeli jest to firmy MADAME ZARĘBA, to panie pomyliły nazwę, bo w necie wygląda podobnie, ale to zupełnie inna suknia.
Rina a moze wiesz jakiej firmy jest suknia Polina? bo ja nawet nie spytalam:( taka jestem rozgarnieta:) a chetnie popatrzylabym na nia tak spokojnie przy kompie:)

hej! no jestem na nia nastawiona tak na 90 procent, a slub 8 lipca:) to chyba musze sie spieszyc, a Ty kiedy?

Renkloda, w jakim terminie masz ślub? Też wybrałaś POLINĘ?
moze ktos znalazl zdjecie Poliny??:( bo juz sama nie wiem czy sie na nia decydowac nie moge porownac jej z innymi sukniami
Nie byłam, ale koniecznie muszę się wybrać...
do góry