Widok
Numer komórki - jak znaleźć abonenta?
Dla mnie trudna sprawa ale Wy dziewczyny znacie się na wszystkim :) więc proszę o podpowiedź.
Pomieszały mi się numery telefonów i muszę ustalić osobę, która jest właścicielem komórki o numerze zaczynającym się od 502 (oczywiście znam cały numer). Czy jest jakaś książka telefoniczna z numerami komórek, żebym mogła sprawdzić czyj to numer?
Pomieszały mi się numery telefonów i muszę ustalić osobę, która jest właścicielem komórki o numerze zaczynającym się od 502 (oczywiście znam cały numer). Czy jest jakaś książka telefoniczna z numerami komórek, żebym mogła sprawdzić czyj to numer?
Boszszszsz, dziewczyny czy Wy nie macie czasem zbytnio obciążonych życiorysów, że takie rzeczy wymyślacie??? Może za dużo seriali? ;) Nie śledziłam już tematu, bo nawet nie przypuszczałam, że tak "ciekawie" się rozwinie. Muszę rozczarować, że przyczyna moich poszukiwań była znacznie bardziej prozaiczna - to były telefon urzędnika (musiałam ustalić z jakiego urzędu i wydziału). Nie wypadało dzwonić w służbowej sprawie w dzień świąteczny ale w końcu zadzwoniłam i oczywiście komórka była wyłączona.
A wracając do tematu, to faktycznie nie da rady ustalić abonenta po numerze. W biurze numerów Orange trzeba podać nazwisko i miejscowość, żeby podali numer.
A wracając do tematu, to faktycznie nie da rady ustalić abonenta po numerze. W biurze numerów Orange trzeba podać nazwisko i miejscowość, żeby podali numer.
Omg używanie google nie boli -.-
Proszę macie tutaj jedną stronkę co akurat działa http://bit.ly/15mEx4T
Sprawdzałem i działa i bardzo dokładnie pokazuje. Tylko pamiętajcie ze to
namierza telefon komórkowy więc aby namierzyć daną osobę to ona musi mieć
przy sobie telefon komórkowy, a nie w domu. Tak jak niektórzy jeszcze się
zdziwicie, ze wasz dom pokazuje jak niektórym idiotom xd
Proszę macie tutaj jedną stronkę co akurat działa http://bit.ly/15mEx4T
Sprawdzałem i działa i bardzo dokładnie pokazuje. Tylko pamiętajcie ze to
namierza telefon komórkowy więc aby namierzyć daną osobę to ona musi mieć
przy sobie telefon komórkowy, a nie w domu. Tak jak niektórzy jeszcze się
zdziwicie, ze wasz dom pokazuje jak niektórym idiotom xd