Widok

obrączki z tytanu !

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czesc ! czy można zrobić gdzies w Trójmieście obrączki z tytanu na zamówienie ???? prosze o pomoc !!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w yes
w medisonie jest

wiem , dziekuje ale tam mają tylko określone wzory a ja chciałam inną , ja nie wiem co ja taka wybredna jestem heheheh ! pozdrawiam
http://www.skarabeusz.com.pl/
http://www.wec.com.pl/category.php/1,22/Tytanowe.html

ponoć najlepsze obrączki tytanowe robi Hadryś
znajdziesz go w drugim linku

.
www.obraczkislubne.pl
tu jest duzy wybór

dzieki ! troche się boje zamowic przez neta bez wczesniejszego obejrzenia ale chyba nie będe miła wyboru !!! często zdiecia w necie róznia sie od rzeczywistości ! ale coż !
więc lepiej poszukaj jeszcze moze jakis jubiler bedzie miał:)nie ma co pochopnie podejmowac decyzji..z ciekawości ile czasu jeszcze zostało do ślubu?

no własnie mało , miesiąc , a zamawiajac przez net trzeba czekac jakis miesiąc , ja nie wiem za pozno sie obudzilismy !!! dzwoniłam po kilku jubilerach i nikt nie robi !
hmm miesiac to rzeczywiscie niewiele ale nie ma co panikowac...postaraj sie odwiedzic co wiekszych jubilerów w trojmiescie i jesli się nie uda to przez net..nie moga aż tak bardzo odchodzic swym wygldem w rzeczywistosci od tych na zdjeciach:)powodzenia

dzieki , pewnie tak zrobie !
Duzy wybór obrączek tytanowych jest w Jubirexie w Realu w Gdańsku na Kołobrzeskiej. I do tego tanich :)

image
dzieki ! zobacze tam , wymyśliłam sobie tytan z białym złotem i może być ciężko :)
My mamy obrączki tytanowe ale ze srebrem. Kupione na allegro, ale we wrześniu. Pamiętaj, że obrączek tytanowych nie można zmieniać tzn powiększać, zmniejszać itd. Z tego co się dowiadywałam to jest też problem z regeneracją. Mało kto się tym zajmuje. Jedynie pan Hadryś dodaje jakąś super chusteczkę czy gąbkę która ponoć potrafi zdziałać cuda. Była już kiedyś o tym mowa na forum. Nasze obrączki są fajne, ale srebro oczywiście już po tygodniu było porysowane. Do tego są dość szerokie (6mm) i dlatego średnio wygodne. Jeśli się zdecydujesz to polecam raczej o zaokrąglonym profilu.
Powodzenia
image image
Nena ja byłam zdecydowana na tytanowe obraczki ale zmieniłam zdanie.nie mozna ich powiekszac i zmiejszac.Fakt nie niszcza sie ale potem może byc problem ze zmiana wielkości.Po za tym sa grube a przez to niewygodne.Teraz zdecydowalam sie na białe złoto z dodtakiem żółtego i jak poszłam na przymiarke to sieokazało że zamała jest i jak jubiler mi ja powiekszał to pękła i musi ja lutować a z tytamnowa nie byłoby takiej możliwości.Zastanów sie jeszcze.A jak chcesz miec z dodatkiem złota lub srebra to sa takie u jubilera we wrzeszczu koło Slowackiego, zaraz koło salonu slubnego.

dzieki , a koło jakiego salonu slubnego bo niekojarze?
no własnie sama nie wiem , białe zloto sie rysuje, tytan nie, ! powiem wam ze orginalnościa to te wszystkie obrączki niegrzeszą :)
Ja nie wiem ja sie ten salon nazywa.Ale miesci sie na grunwaldzkiej zaraz obok Słowackiego i obok za ściana dosłownie jest jubiler i tam widziałam tytanowe.A ja zamówiłam białe i zólte złoto i jak sie porysuja to polerowanie trwa kilka minut a zawsze moge je powiekszyc czy odnowic a z tytanowymi nic juz nie zrobisz

chyba już wiem , dzięki
Napisz co postanowiałas i jakie zamówiłas

a ja mam tytanowo - złote zamówione prze internet u adma Hadrysia w Tychach, obrączki pasuja idealnie na rekę, co prawda mój z. miał pierwsza zbyt dużą, więć odesłalismy do jubilera i po dwóch tygodniach dostalismy nowa idealnie pasująca - oczywiscie bez dodatkowych opłat. Obrączki tytanowe, MOŻNA powiększac, ale nie da sie ich zmniejszyć. Pan Hadrys za darmo zrobił nam nowa mniejsza o dwa rozmiary i jest ok. Typ obraczek wybrała sobie na jego stronie internetowej, potem telefonicznie uzgodnilismy szczegóły i jest tak jak chcieliśmy, nie przepłacając.

W sklepach Kruka czy jes sa te same obrączki, gdyz te sklepy biora towar od Hadrysia, z tą małą róznica, że doliczają do cen producenta swoje marże.
image
image
mi tez sie podobają te od Hardysia , tylko chciałabym zamiast paska złótego złota, białe złoto a takich nie ma :(
a powiedz dobrze się z nią czujesz ile ma szerokości ??? sa fajne ale nie wiem czy nie zamało kobiece hmmm chyba wymyślam :)
Mamy obrączki według wzoru 13 th ze złotym paskiem, który jest bardzo subtelny i praktycznie mało go widac, ale obrączki sa pokaźne i grube, nam sie podobaja, bo sa inne niz wszystkich. dodatkowo od Hadrysia dostalismy specjalna gabke do matowienia obrączek, bo nie są one świeciące, ale matowe i gdyby nam sie porysowały, zniszyczyły mamy gabkę, która za pomoca odpowiednich ruchów doprowadzimy obrączki do stanu w dniu zakupu. Jesli chodzi o obsługe ze strony Hardysia z tych, jestesmy bardzo zadowoleni
image
image
bardzo ładne, ale na zdieciu 13 th są różne , jedna z żłótym złotem a druga gładka , czy macie różne od ciebie ?
nie, oboje mamy z paskiem żółtego złota, i naprawde wierz mi, w ogóle go nie widac. to tytan widac, a zółte złoto dodaje mu własnie uroku i tej delikatności. Obrączki sa pieknie zaokrąglone.......mnie sie podobają..... i nie bój sie zamawiania u Hadrysia przez internet, to naprawde rzetelny facet i obraczki zrobi ci szybko - acha grawerka gratis!!!
image
image
a mozesz wkleic fotki swoich obraczek?

no własnie ile czekałaś na obraczki ? bo ja się dowiadywałam w takiej firmie Gold Commerce to powiedzieli min, miesiąc! a tyle to nie moge czekac :)
mi się podobają z jego kolekcji te pod nazwą ślubne , tylko zastanawia mnie dlaczego sa inne paski na nich ??? jasny i ciemny hmmm może wiesz>
zdjęcie moich obrączek jest na stronie adama hardysia, 13 th.

ile sieczeka, hmm...Jak pogadasz z hadrysiem, że bardzo ci sie spieszy, to mysle, że Ci nie odmówi i w przeciagu tygodnia, może dwóch ci je zrobi. wysyła poczta piorytetowa, więc doszło do nas na drugi dzień, a płacisz przy odbiorze, więc niczym nie ryzykujesz, ewentualne poprawki równiez wykonuje expresowo. On sie dostosowuje do klienta, nie klient do niego. zadzwon do niego i pogadaj z nim, czy mógłby ci je zrobic expresowo, mysle, że nie bedzie problemu. adam hadrys jest przemiłym człowiekiem, który jest naprawde bardzo elastyczny do wymagan klienta.

co do pasków - to nie wiem, ale te ze złotym paskiem, nie rzucaja sie w oczy, sa naprawde bardzo delikatne, więc nie obawiaj się, ach i co ważne, na dwi obrączki z tytanu i złota dostajesz certyfikat powteirdzający tytan i próbe złota. no i ta nieoceniona gabka do samodzielnego poprawiania zniszczonego matu.
image
image

Inne tematy z forum Wesele

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

do góry