Widok
zdjęcie moich obrączek jest na stronie adama hardysia, 13 th.
ile sieczeka, hmm...Jak pogadasz z hadrysiem, że bardzo ci sie spieszy, to mysle, że Ci nie odmówi i w przeciagu tygodnia, może dwóch ci je zrobi. wysyła poczta piorytetowa, więc doszło do nas na drugi dzień, a płacisz przy odbiorze, więc niczym nie ryzykujesz, ewentualne poprawki równiez wykonuje expresowo. On sie dostosowuje do klienta, nie klient do niego. zadzwon do niego i pogadaj z nim, czy mógłby ci je zrobic expresowo, mysle, że nie bedzie problemu. adam hadrys jest przemiłym człowiekiem, który jest naprawde bardzo elastyczny do wymagan klienta.
co do pasków - to nie wiem, ale te ze złotym paskiem, nie rzucaja sie w oczy, sa naprawde bardzo delikatne, więc nie obawiaj się, ach i co ważne, na dwi obrączki z tytanu i złota dostajesz certyfikat powteirdzający tytan i próbe złota. no i ta nieoceniona gabka do samodzielnego poprawiania zniszczonego matu.
ile sieczeka, hmm...Jak pogadasz z hadrysiem, że bardzo ci sie spieszy, to mysle, że Ci nie odmówi i w przeciagu tygodnia, może dwóch ci je zrobi. wysyła poczta piorytetowa, więc doszło do nas na drugi dzień, a płacisz przy odbiorze, więc niczym nie ryzykujesz, ewentualne poprawki równiez wykonuje expresowo. On sie dostosowuje do klienta, nie klient do niego. zadzwon do niego i pogadaj z nim, czy mógłby ci je zrobic expresowo, mysle, że nie bedzie problemu. adam hadrys jest przemiłym człowiekiem, który jest naprawde bardzo elastyczny do wymagan klienta.
co do pasków - to nie wiem, ale te ze złotym paskiem, nie rzucaja sie w oczy, sa naprawde bardzo delikatne, więc nie obawiaj się, ach i co ważne, na dwi obrączki z tytanu i złota dostajesz certyfikat powteirdzający tytan i próbe złota. no i ta nieoceniona gabka do samodzielnego poprawiania zniszczonego matu.
nie, oboje mamy z paskiem żółtego złota, i naprawde wierz mi, w ogóle go nie widac. to tytan widac, a zółte złoto dodaje mu własnie uroku i tej delikatności. Obrączki sa pieknie zaokrąglone.......mnie sie podobają..... i nie bój sie zamawiania u Hadrysia przez internet, to naprawde rzetelny facet i obraczki zrobi ci szybko - acha grawerka gratis!!!
Mamy obrączki według wzoru 13 th ze złotym paskiem, który jest bardzo subtelny i praktycznie mało go widac, ale obrączki sa pokaźne i grube, nam sie podobaja, bo sa inne niz wszystkich. dodatkowo od Hadrysia dostalismy specjalna gabke do matowienia obrączek, bo nie są one świeciące, ale matowe i gdyby nam sie porysowały, zniszyczyły mamy gabkę, która za pomoca odpowiednich ruchów doprowadzimy obrączki do stanu w dniu zakupu. Jesli chodzi o obsługe ze strony Hardysia z tych, jestesmy bardzo zadowoleni
a ja mam tytanowo - złote zamówione prze internet u adma Hadrysia w Tychach, obrączki pasuja idealnie na rekę, co prawda mój z. miał pierwsza zbyt dużą, więć odesłalismy do jubilera i po dwóch tygodniach dostalismy nowa idealnie pasująca - oczywiscie bez dodatkowych opłat. Obrączki tytanowe, MOŻNA powiększac, ale nie da sie ich zmniejszyć. Pan Hadrys za darmo zrobił nam nowa mniejsza o dwa rozmiary i jest ok. Typ obraczek wybrała sobie na jego stronie internetowej, potem telefonicznie uzgodnilismy szczegóły i jest tak jak chcieliśmy, nie przepłacając.
W sklepach Kruka czy jes sa te same obrączki, gdyz te sklepy biora towar od Hadrysia, z tą małą róznica, że doliczają do cen producenta swoje marże.
W sklepach Kruka czy jes sa te same obrączki, gdyz te sklepy biora towar od Hadrysia, z tą małą róznica, że doliczają do cen producenta swoje marże.
Ja nie wiem ja sie ten salon nazywa.Ale miesci sie na grunwaldzkiej zaraz obok Słowackiego i obok za ściana dosłownie jest jubiler i tam widziałam tytanowe.A ja zamówiłam białe i zólte złoto i jak sie porysuja to polerowanie trwa kilka minut a zawsze moge je powiekszyc czy odnowic a z tytanowymi nic juz nie zrobisz
Nena ja byłam zdecydowana na tytanowe obraczki ale zmieniłam zdanie.nie mozna ich powiekszac i zmiejszac.Fakt nie niszcza sie ale potem może byc problem ze zmiana wielkości.Po za tym sa grube a przez to niewygodne.Teraz zdecydowalam sie na białe złoto z dodtakiem żółtego i jak poszłam na przymiarke to sieokazało że zamała jest i jak jubiler mi ja powiekszał to pękła i musi ja lutować a z tytamnowa nie byłoby takiej możliwości.Zastanów sie jeszcze.A jak chcesz miec z dodatkiem złota lub srebra to sa takie u jubilera we wrzeszczu koło Slowackiego, zaraz koło salonu slubnego.
My mamy obrączki tytanowe ale ze srebrem. Kupione na allegro, ale we wrześniu. Pamiętaj, że obrączek tytanowych nie można zmieniać tzn powiększać, zmniejszać itd. Z tego co się dowiadywałam to jest też problem z regeneracją. Mało kto się tym zajmuje. Jedynie pan Hadryś dodaje jakąś super chusteczkę czy gąbkę która ponoć potrafi zdziałać cuda. Była już kiedyś o tym mowa na forum. Nasze obrączki są fajne, ale srebro oczywiście już po tygodniu było porysowane. Do tego są dość szerokie (6mm) i dlatego średnio wygodne. Jeśli się zdecydujesz to polecam raczej o zaokrąglonym profilu.
Powodzenia
Powodzenia