Widok

obwód główki u 1,5 rocznego dziecka

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Drogie mamy pomóżcie:) potrzebuję orientacyjnego obwodu główki u 1,5 rocznego dziecka. Potrzebne, aby trafić z rozmiarem prezenciku:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
niewiem czy da sie to okreslic tak ogólnie do wieku.
moja corka ma np bardzo mala główke i w tej chwili majac roczek nosi rozmiar 46,a "powinna"niby 50.
image
moja Julka skończy w piątek 15 m-cy i ma 46 cm. a jak teraz czapkę kupowałam to na 48 i dobrze zrobiłam bo 46 byłaby za mała. W h&m kupowałam drugą czapkę na 12-18 m-cy i okazało się że główka tonie w jej. Prawie na moją głowę pasuje ;). Z rozmiarami różnie bywa.
a to tez fakt.metki metkami a rozmiar rzeczywisty zupelnie inny.najlatwiej byloby zmierzyc obwód glowki dziecka,no ale skoro to ma byc prezent......
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Maciej Stukan (11 odpowiedzi)

dziewczyny znacie tego lekarza może??on przyjmuje chyba na ujeścisku na jeleniogórskiej

Impreza urodzinowa dla mamy na 50tke, gdzie zrobić ?????????? na szybko (14 odpowiedzi)

Hej moja mama w kwietniu obchodzi 50 urodziny. Ogólnie impreza była zaplanowana na 17 marca Pod...

pomóżcie-pomysł na własny biznes (110 odpowiedzi)

podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć sprawy w swoje...

do góry