Widok

okna pcv

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny czy macie moze namoary na firme któa sprzedaje i wstawia nie drogo okna :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak, ja zawsze i wszędzie polecam firmę Diplomex z Redy - mamy od nich okna, jakość b. dobra, montaż był bardzo sprawny, ze wszystkim można się z nimi dogadać :) jeszcze raz dziękuję forumce, która mi ich poleciła (zresztą to nasza świeżo upieczona mama)

ja mogę polecić firmę z Gdańska, wstawiali mi okna na początku sierpnia, szybko, fachowo, bardzo czysto i ceny konkurencyjne

Karolinka, a montaż mają w cenie okien?
czy mają tam też drzwi wejściowe i wewnętrzne?

papilio1@op.pl
poprosze namiary na te firmy moje drogie

dziweczyny a jak kształtują sie teraz ceny okien??
tokio my montaż mieliśmy wyceniony razem z oknami, nie pamiętam czy to był dodatkowy koszt, ale jak do nich napiesz maila z zapytaniem to na pewno ci odpowiedzą :) ja tylko mogę powiedzieć na bazie naszych doświadczeń bo długo szukaliśmy okien, że różnice nie tylko w cenie, ale przede wszystkim w jakości są ogromne, za niższą ceną niestety szła kwestia wykończenia, szczegółów, a my mieliśmy naprawde duże wymagania bo to okna do naszego nowego domku przecież :) my na każdy drobiazg zwracaliśmy uwagę; firma oferuje również drzwi, żałuję że od nich nie wzieliśmy ich bo cały czas walczymy z firmą, która nam zrobiła totalny badziew, idzie jesień, a ja nie ma drzwi zewnętrznych - porażka!

czekam na namiary na jkas firme :)

Ja właśnie wymieniam okna w domu. Szukałem bardzo długo i najtaniej wyszło mnie z montażem w firmie wikęd na słowackiego. Zaznaczam ze z montazem bo same okna mieli tanie ale konkurencja jest spora i różnice w cenach nie były wielkie. Wygrali u mnie za tani montaż
hej hej ja polecam dawex firma z wejherowa wstawialam do mnie do mieszkanka i jest oki nie narzekam ogolnie nawet polecam hi hi wstawialam 4 okna w tym jedno balkonowe i obrobka wyszla mnie ok 2200 jesli dobrze pamietam a profil okien tez fajny :)
ja polecam MK OKNA :) (zamawiałam na Jagiellońskiej w Gdańsku - bo miałam tutaj najbliżej)

rolety też zamawiałam u nich :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry