Widok

okulary:)

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Musze zakupic dla siebie okulary, co mozecie polecic Vision czy raczej male rodzinne zalady optyczne.

jak ksztaltuja sie teraz ceny?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W Batorym w Optical Christex mają magazyny szkieł i w sumie od ręki mogą Ci zrobić okulary, chyba, że masz jakąś naprawdę nietypowa wadę. A najtańsze oprawki jakie u nich widziałam to 99 zł.
o to nie tak dużo:) w szczególności ze w optical christex jest na prawdę spory wybór. czyli można na prawdę można coś znaleźć:)
dobrze wiedzieć że w tak renomowanym salonie jak Optical Christex można znaleźć coś na swoją kieszeń!

no wlasnie widziałam że tam jest spory wybór markowych oprawek! na prawdę salon jest świetnie wyposażony!

A ja polecam salon we wrzeszczu w manhattanie. Nazwy nie pamietam. Na parterze. Miła obsługa i duży wybór. Ceny zróżnicowane. Obecnie nosze od nich tzw "no name" bo na okulary z dobrym logo nie miałam kasy. Są piękne :)

faktycznie, optical christex jest dobrym salonem - świetnie wyposażony, duży wybór. myślę że warto tam kupić!

Polecam optical christex. Okulary robię w tym salonie od początku jego istnienia, także mogę go polecić. Ogromny wybór oprawek, profesjonalny dobór oprawek, duży wybór szkieł i atrakcyjne ceny. Robimy u nich okulary całą rodziną.

Fakt! odwiedziłam salon po raz pierwszy i oczywście wyszłam z okularami przeciwsłonecznymi! ogromny wybór wiec polecam!

Świetne okulary kupiłam w Ośrodku Okulistyki Klinicznej spektrum. zrobiłam tam niezbędne badania i nabyłam modne oprawki ze świetnymi szkłami. Polecam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wiem, że autor posta już dawno kupił swoje okulary, ale jakby ktoś po raz pierwszy kupuje swoje okulary polecam serwis Praktyczne porady dobrego optyka

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry