Widok

okulary:)

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Musze zakupic dla siebie okulary, co mozecie polecic Vision czy raczej male rodzinne zalady optyczne.

jak ksztaltuja sie teraz ceny?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja też kupowałam okulary w tesco na Chełmie. Pani była bardzo cierpliwa, bo marudziłam strasznie :p Okulary są dobre, raz poprawiałam za darmo, tzn. wyprofilowały mi to, co się na uszy zakłada :) bo mnie uwierało. Panie zawsze uśmiechnięte
tez odradzam vision - naciagaja i tyle; ostatnio maz kupowal okulary w euro optyku w gdyni (ma 10 lutego); mieli tez promocje na druga pare gratis :) duzy wybor oprawek od takich tanszych do drozszych znanym marek (guci, CC itp).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
też odradzam vision express - 2 pary okularów miałam od nich i nie były one dobrej jakości a jak juz coś się stało to z łaską coś naprawili- pomimo tego że opłaciłam ubezpieczenie.

polecam natomiast salon rd exclusive w pruszczu miałam od nich swoje pierwsze okulary i obecne czyli ostatnie i jakość świetna ;-)
ja też nie polecam Vision, promocje to jeden pic na wodę moja ciotka kupiła tam okulary z oprawkami zapłaciła łącznie 700 zł i oprawki rozwaliły się po miesiącu...
Ja kupowiałam okulary w jednym ze sklepów w Tesco nazwy niestety nie pamiętam.. Ceny przystępne i jak mały 2 razy w ciągu miesiąca połamał mi okulary to raz nawet za darmo mi naprawili ;)
Panie sprzedajęce miłe
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Potwierdzam, że mniejsze zakłady są lepsze. Ja noszę okulary od lat. Jestem wierna jednemu zakładowi - Hilary w Gdańsku koło hali targowej. Ceny konkurencyjne, bardzo duży wbór zarówno szkieł jak i oprawek (dobrych firm, nie no name). Pracownicy mają kierunkowe wykształcenie. Na miejscu jest też lekarz okulista. Ja szczerze polecam. W Vision Express byłam tylko raz z ciekawości. Okulary przy wycenie wyszły trochę drożej niż w moim zaprzyjaźnionym zakładzie, a jakość oprawek była gorsza.
Vision polecam, odradzam natomiast salon Fillman (czy jakoś tak to się pisze) co prawda obsługa bardzo dobra ale oprawki kiepskiej jakość, bardzo słabe.
A ja się z tym nie zgodzę...Pan który badał i dobierał w Vision M okulary nie był nawet okulistą :/ a ,że poszedł sam i były to Jego pierwsze okulary dał sobie wcisnąć drogie i ciężkie :/ wścieka się jak je nosi ,bo wbijają się w nos i długo zostają ślady! A te promocje to też taki pic na wodę...ceny jakie tam mają są straszne więc robią co chwilę promocje,a jak zobaczyłam jakie są okulary dodatkowe w tej promocji 2za1 to bardzo szybko stamtąd wyszłam. Ja swoje kupowałam w "osiedlowym" i byłam bardzo zadowolona. Znalazłam tanie i dobrze..długo mi służą...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Vision polecam.
Sa zawsze super promocje i duzy wybor.Maz jest stalym klientem od paru lat.
W 'osiedlowych' zakladach zazwyczaj jest drozej;/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry