Widok
też odradzam vision express - 2 pary okularów miałam od nich i nie były one dobrej jakości a jak juz coś się stało to z łaską coś naprawili- pomimo tego że opłaciłam ubezpieczenie.
polecam natomiast salon rd exclusive w pruszczu miałam od nich swoje pierwsze okulary i obecne czyli ostatnie i jakość świetna ;-)
polecam natomiast salon rd exclusive w pruszczu miałam od nich swoje pierwsze okulary i obecne czyli ostatnie i jakość świetna ;-)
Potwierdzam, że mniejsze zakłady są lepsze. Ja noszę okulary od lat. Jestem wierna jednemu zakładowi - Hilary w Gdańsku koło hali targowej. Ceny konkurencyjne, bardzo duży wbór zarówno szkieł jak i oprawek (dobrych firm, nie no name). Pracownicy mają kierunkowe wykształcenie. Na miejscu jest też lekarz okulista. Ja szczerze polecam. W Vision Express byłam tylko raz z ciekawości. Okulary przy wycenie wyszły trochę drożej niż w moim zaprzyjaźnionym zakładzie, a jakość oprawek była gorsza.
A ja się z tym nie zgodzę...Pan który badał i dobierał w Vision M okulary nie był nawet okulistą :/ a ,że poszedł sam i były to Jego pierwsze okulary dał sobie wcisnąć drogie i ciężkie :/ wścieka się jak je nosi ,bo wbijają się w nos i długo zostają ślady! A te promocje to też taki pic na wodę...ceny jakie tam mają są straszne więc robią co chwilę promocje,a jak zobaczyłam jakie są okulary dodatkowe w tej promocji 2za1 to bardzo szybko stamtąd wyszłam. Ja swoje kupowałam w "osiedlowym" i byłam bardzo zadowolona. Znalazłam tanie i dobrze..długo mi służą...