Widok

okulista

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
witam!!!
szukamy dobrego okulisty najlepiej w gdyni(gdansk tez moze byc)
moj maz ma astygmatyzm nosi okulary a teraz musimy kupic szkla kontaktowe(wymagane w pracy)
chcielibysmy wybrac okuliste ktory bedzie leczyl i kontrolowal wzrok mojego meza i juz go nie zmieniac
polecacie jakiegos?

sylwia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
czesc,

a gdzie ten okulista i optyk na suchaninie??bo nie kojarze niestety,a szukam nowych oprawek;>
dr.netzer.przyjmuje w batorym na dole.ale ma juz swoje latka,a piszesz,ze nie chcesz zmieniac juz lekarza,ale mysle ze warto zadzwonic i sie umowic.niestety nie mam numeru,ale jasli bys chciala to zalatwie przyszla sasiadko z w6.sasiadka z w2
ja chodze prywatnie do okulisty na suchaninie w salonie optycznym babka jest super i ja mam tez astygmatyzm od lat to nic grozneo trzeba dobrze dobrac okulary i wizyta raz na pół roku starczy

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

nie moge zajsc w ciaze (97 odpowiedzi)

Juz od dluzszego czasu staramy sie z mezem o dzidzie i nic. Wy tez mialysie takie problemy

rośliny na balkon - jakie? (18 odpowiedzi)

Może pomożecie... Chcę coś posadzić na balkonie, tylko w lato tak strasznie tam praży słońce...

lek med Joanna Linde ABC Family Med Sopot (7 odpowiedzi)

Witam, może któraś z was ma jakieś opinie na temat pani doktor. Dzisiaj idę do niej z synem 4...

do góry