Widok

opiekunka - ile kosztuje wynajęcie?

Witam, czy ktoś orientuje się ile kosztuje wynajęcie opiekunki dla dziecka w Banine na 9 godz. dziennie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zależy na ile się z nią dogadasz ale myślę że jak na Banino to z 6,5zł /h będzie wystarczająca :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
6,5 za 9 godzin? Chyba śnisz, to ponad cały etat i co to znaczy "jak na Banino"? Jaka to różnica w jakim miejscu będzie sprawowana opieka? Dziecko to dziecko Banino czy Las Vegas. Myślisz, że tu mieszkają tzw. "tańsi" ludzie? Każdy chce żyć a zakupy robimy w tych samych sklepach.
Co za ignoranctwo!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1
Człowieka się ZATRUDNIA. Wynajmuje się samochód.:)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pomyśl ile sama oczekujesz za pracę? Z szacowanych wyliczeń niania pracowałaby ok. 200 godzin miesięcznie. Do tego musisz się zastanowić, czy niania miałaby gotować dla dziecka czy jedynie podawać przygotowane przez Ciebie posiłki? Określić zakres obowiązków. Prawda jest taka, że zapłacisz tyle, za ile ktoś podejmie się opieki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mysle ze 10-13pln za godz na reke za opieke jest normala kwota
jeśli ktoś mialby jeszcze dojechać np. z poza Banina to dochodzą jeszcze koszta dojazdu
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
z mojego doświadczenia za 8 zł/godz na rękę nie powinno być problemu ze znalezieniem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
JA płace 8zl/h z gotowaniem obiadow
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja mam opiekunke z Banina, 8,5 zl/h. Placic bede 1300 mies, uwazam ze to rozsadna cena.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Byłam opiekunką kilka lat temu jeszcze na studiach. Wtedy zarabiałam 8zł/h ..
Mam nadzieję, że stawki przez 6 lat poszły w górę, ale czytając niektóre komentarze 'jak na banino' troszkę ręce opadają...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziwicie się że tak jest ???
Ile się zarabia w Polsce, a opiekunka w 90% służy do tego aby móc pójść samemu do pracy.

Jak ma się oddać 90% pensji opiekunce to matki wolą same z dziećmi siedzieć a nie mieć rozłąkę i użerać się z szefem, a do tego koszty dojazdu itd ...

Lepiej siedzieć w domu, pobierać socjal niż harować i oddać wszystko na opiekunkę bo to jest chore.

Opiekunka też człowiek i musisz jej ufać bo zostawiasz dziecko i dom pod swoją nieobecność, lecz to się musi niestety bilansować.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (72 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...

Ozonowanie domu (14 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

Aparat ortodontyczny (10 odpowiedzi)

Witam, chciałabym założyć aparat na zęby. W Baninie to chyba tylko dr Kamila Bubeła, czy jakieś...

do góry