Widok
opinie forumek
Czesc dziewczynki,
sprawa Salina sie oczywiscie wyjasnila, i ja wierze wlascicielom, znam cala prawde, tym bardziej ze to znajomi...
a moral jest taki:
nie nalezy wierzyc w 100% w opinie ktore sa na tym forum, ktos cos odradza, neguje...... w tym jest jakis procent prawdy ale nie 100%.....
wiec glowa do góry no i nie dajcie sobie wmawiac....szczegolnie jak juz cos wybralyscie..poza tym nigdzie i NIGDY nie jest idealnie!
sprawa Salina sie oczywiscie wyjasnila, i ja wierze wlascicielom, znam cala prawde, tym bardziej ze to znajomi...
a moral jest taki:
nie nalezy wierzyc w 100% w opinie ktore sa na tym forum, ktos cos odradza, neguje...... w tym jest jakis procent prawdy ale nie 100%.....
wiec glowa do góry no i nie dajcie sobie wmawiac....szczegolnie jak juz cos wybralyscie..poza tym nigdzie i NIGDY nie jest idealnie!
a ja moge?
byłam tam kika razy na weselach
sala weselna bardzo ładna, ale ciut mały parkiet jak na ilość gości którą można zmieścić przy stole
jedzonko pyszne
obsługa doskonała
pokoje bardzo brzydkie jak w przydrożnym motelu
zejście do toalet niebezpieczne, strome
nad ranem (czyt. po paru kieliszkach) można sie nieźle wyłożyć
ale to szczegóły,
nie wiem jak cenowo
ale z punktu widzenia gościa: szczerze polecam
byłam tam kika razy na weselach
sala weselna bardzo ładna, ale ciut mały parkiet jak na ilość gości którą można zmieścić przy stole
jedzonko pyszne
obsługa doskonała
pokoje bardzo brzydkie jak w przydrożnym motelu
zejście do toalet niebezpieczne, strome
nad ranem (czyt. po paru kieliszkach) można sie nieźle wyłożyć
ale to szczegóły,
nie wiem jak cenowo
ale z punktu widzenia gościa: szczerze polecam
.
To teraz ja ;-) . U mnie było około 70 gości i parkiet na tą ilość wystarczający. Sala ładna , elegancka, jest klima więc było super ( upały nie groźne) . Obsługa bez zarzutu , zmieniali naczynia kiedy trzeba , byli zawsze kiedy potrzeba i nawet kiedy nie potrzeba stali przy drzwiach gdyby ktoś czegos potrzebował. Jedzenie naprawdę pyszne i bardzo dużo. Nie mieliśmy poprawin to w domu przez kilka dni jeszcze to jedliśmy i rozdalismy znajomym. Bardzo miło naprawdę. Wszystkim się podobało. Pokoje nie są takie złe. Może to nie jakiś 5 gwiazdkowy hotel ale najważniejsze że czysto i jest co potrzeba. Co do toalety na dole to nie wiem bo dla nas i starszych gości była otwarta toaleta na parterze. Ale nie słyszałam żadnych skarg i problemów dotyczących toalet ;-). Ogólnie bardzo polecam . I myśle że wszystko zależy od gości i od tego jak się bawią bo zawsze ktoś może być nie zadowolony. No i bardo ważna orkiestra. Ale jeśli chodzi o nasze wesele w Hotelu Merkury to jestem bardzo zadowolona i z tego co słyszałam to goście również bardzo chwalili. Pozdrawiam
Hej,
ja również bawiłam się tam na weselu - było ok 80 osób - miejsca w sam raz, absolutnie nie za mało!!! Jedzenie tradycyjne, ale bardzo dobre i bardzo dużo, spokojnie nawet i po poprawinach zostało. Obsługa super. Faktycznie zejście do toalet niebezpieczne, ale da się przeżyć. Miły kącik dla palacza na wygodnej sofce przy wejściu. Klimatyzacja faktycznie działała, nawet chyba za momentami mocno:(
Ogólnie lokal wart polecenia:)))
ja również bawiłam się tam na weselu - było ok 80 osób - miejsca w sam raz, absolutnie nie za mało!!! Jedzenie tradycyjne, ale bardzo dobre i bardzo dużo, spokojnie nawet i po poprawinach zostało. Obsługa super. Faktycznie zejście do toalet niebezpieczne, ale da się przeżyć. Miły kącik dla palacza na wygodnej sofce przy wejściu. Klimatyzacja faktycznie działała, nawet chyba za momentami mocno:(
Ogólnie lokal wart polecenia:)))