Widok

ortodonta

haj
chcialam sie zapytac czy znacie jakiegos dobrego niedrogiego ortodonte w gdansku? chodzi mi o aparat staly ile kosztuje wizyta i ceny aparatu :)

dzieki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzieki Aniu za odp, bylam juz z corka na konsulatacji i zrobila bardzo dobre wrazenie, klarowna i przekonujaca, nie chce wyrywac zadnych zebow ,podobno obejdzie sie bez tego , ale pytam o nia bo nigdzie nie znalazlam zadnej opini o jej leczeniu itd i nie chce pochopnie podejmowac decyzji ,zwlaszcza czytajac negatywne na temat innych ortodontow,( ciagle naciaganie i np przedluzanie leczenia) a juz teraz zgrubsza wiem ze czeka mnie wydatek rzedu 6000 dlatego pytam o jej leczenie.....bo za wizyte ona tez bierze niemalo:150, sa tansi.....ale moze warto.......pozdrawiam,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
cieszę się, że mogłam pomóc:) a proszę powiedz ile kosztuje pierwsza wizyta konsultacyjna? 150zl to faktycznie niemało, gdyż z tego co czytałam na forach to ludzie ogólnie płacą 100zł,
pozdrawiam:)
poszlam z dwojka dzieci ipotraktowala mnie ulgowo, zaplacilam tylko 50 zl ,ale powiedziala ze leczenie u niej to kazda wizyta to 150 zl ......i okreslila wydatki na leczenie corki do 6 tys w ciagu 3 miesiecy ...zalamka....musze sie dowiedziec czy jest jakas opcja umowy fimansowej czy w ogole sie na to zgodzi .tak doradzali na forum, ktorzy przejechali sie i placili duzo wiecej niz na poczatku lekarz mowil...
Polecam Panią dr Czekała z Gdyni osiedle Fikakowo. Miałam zajęczą wadę, a aparat nosiłam 2,5 roku. Ząbki mam proste. Brat tez do niej chodził.I tez teraz wygląda fajnie. Cena aparatu 3 lata temu 1600 jeden łuk. Polecam, jestescie przynajmiej pewni, ze wszytstko robi pani doktór, a nie jakaś praktykantka, wtedy boli dwa razy gorzej. Jest bardzo dokładna.
aha i prawie żadna wizyta mnie nie bolała, bo jeśli ktos ma wprawę i robi to profesjonalnie to nic nie boli.
Mogłybyście napisać nieco więcej na temat Artdentico?
Bo pisałyście, że wizyty są nieodpłatne, a jak dzwoniłam do gabinetu to powiedziano mi ,że jeden łuk kosztuje 1500 - 1800 zł, a każda wizyta kontrolna ok.100 zł. Jak to jest ? Z góry dzięki za odpowiedź :)
magda to prawda,ja placę za wizytę po 100zł.aparat mam akurat za 2tyś ale to kwestia wyboru.
Witam,

jestem z Wejherowa. Znalazłam 2 gabinety Ortodontyczne w tym mieście (ul. Pucka, Ul. Klasztorna). Czy jest ktoś kto zakładał/nosi/nosił aparat stały montowany w Wejherowie?
hej,
Ja założyłam apart u dr. Żak w CURODENTAL w Gdańsku, jestem bardzo zadowolona,
założyłam kosmetyczny (bezbarwny) za 2200zł
metalowy kosztuje 1600zł
konsultacja 50zł
a wizyty co 5-6 tyg (zależy od wady) koszt 70zł

Na prawdę warto!!!
image
p.Czajkowska powinna sie w piekle smazyc!! jezdzilam do niej co 2 miesiace z Anglii bo studiowalam i brala ode mnie 300 zl za wizyte,czy to jest normalne??w koncu przenioslam sie do innego ortodonty bo dosc mialam tej starej naciagaczki i jej miny ze sie wszystko odechciewalo...nie polecam z calego serca!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
faktycznie tanio, w porównaniu z orto u jakich byłam
A powiedzcie mi dziewczyny czy mieliście spisaną umowę na wykonanie aparatu?
2 miesiące temu miałam mieć założony aparat, ale zwątpiłam bo : konsultacja kosztowała 100 zł -nie dostałam potwierdzenia zapłaty - pani sekretarka wpisywała wszystkie wizyty w zeszyt. Został mi przedstawiony plan i kosztorys leczenia ale kiedy zapytałam się o umowę to Pani zrobiła wielkie oczy i powiedziała że nie robią z pacjentami żadnych umów. Zapytałam się o numer konta aby zapłacić za aparat 3200zł ale Pani mi powiedziała że tylko gotówkę przyjmują. Czy to tylko moja fanaberia że wymagam dowodów wpłat i że nie daję nikomu pieniędzy na gębę ? A już na pewno paru tysięcy? Zastanawiałam się czy iść do innego lekarza czy inspekcję handlową zawiadomić. Jak jest u Was w gabinetach?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
To świetna lekarka, polecam koncze terapię aparatową, a moje dziecko zacyzna. dr Ania jest super, i zawsze pomocna kiedy są słabe momenty z aparatem( ból szczęki, dyskomfort itd). polecam ją i innych stomatologów z tego gabinetu, szczególnie Michała Łaskę- super endodontę ale tez dr Kasie dla dzieci.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
hej ja chce założyć właśnie sobie aparat ceramiczny w Art Dentico.......za 1 łuk mam zapłacić 2.300?? tak a wizyty są co ile czasu i ile płatne Pozdrawim i proszę o odpowieć
Haniu, jaki czas leczenia przewidziala dla Ciebie dr Zak?

do re:ortodonta

Jestem jej pacjentką już 3 lata :D mówiła mi że ciężko przewidzieć czas leczenie i jak widać miała rację.
Ogólnie jestem zadowolona :-) Niedługo kończę :]
Pozdrawiam
hej dziewczyny!
A leczyła sobie któraś zęby u dr.Marka Zybko na Jaśkowej Dolinie we wrzeszczu?
Proszę o opinie!!!Jakiś czas temu zakładałam sobie aparat i wywarł na mnie średnie wrażenie
A czy ktoś leczył się u Parulskiej Guzewicz?
Ja też leczę się u dr Żak tyle że w jej gabinecie w Orłowie - jest to bez porównania najtańszy orto w 3mieście - za aparat kryształowy zapłaciłam 2000 za łuk, wizyty co 6 tyg 50 zl. POLECAM!
a czy ktoś z Was leczył się u pani Doroty Kruczyńskiej, Małgorzaty Kotońskiej (studio smile) lub w klinice orłowskiej?

Inne tematy z forum Zdrowie

Czy rozmiar członka ma znaczenie (24 odpowiedzi)

czy to jaką wielkość ma penis jest istotne ? czy byście zakończyły związek tylko dlatego, że...

Dobry ortodonta (43 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

Gastroenterolog -prosze o informacje (8 odpowiedzi)

a chciałabym się dowiedzieć czy ktoś leczy się u Pani dr Joanny Graczyk ,czy jest to polecany...

do góry