Widok
dzieki Aniu za odp, bylam juz z corka na konsulatacji i zrobila bardzo dobre wrazenie, klarowna i przekonujaca, nie chce wyrywac zadnych zebow ,podobno obejdzie sie bez tego , ale pytam o nia bo nigdzie nie znalazlam zadnej opini o jej leczeniu itd i nie chce pochopnie podejmowac decyzji ,zwlaszcza czytajac negatywne na temat innych ortodontow,( ciagle naciaganie i np przedluzanie leczenia) a juz teraz zgrubsza wiem ze czeka mnie wydatek rzedu 6000 dlatego pytam o jej leczenie.....bo za wizyte ona tez bierze niemalo:150, sa tansi.....ale moze warto.......pozdrawiam,
poszlam z dwojka dzieci ipotraktowala mnie ulgowo, zaplacilam tylko 50 zl ,ale powiedziala ze leczenie u niej to kazda wizyta to 150 zl ......i okreslila wydatki na leczenie corki do 6 tys w ciagu 3 miesiecy ...zalamka....musze sie dowiedziec czy jest jakas opcja umowy fimansowej czy w ogole sie na to zgodzi .tak doradzali na forum, ktorzy przejechali sie i placili duzo wiecej niz na poczatku lekarz mowil...
Polecam Panią dr Czekała z Gdyni osiedle Fikakowo. Miałam zajęczą wadę, a aparat nosiłam 2,5 roku. Ząbki mam proste. Brat tez do niej chodził.I tez teraz wygląda fajnie. Cena aparatu 3 lata temu 1600 jeden łuk. Polecam, jestescie przynajmiej pewni, ze wszytstko robi pani doktór, a nie jakaś praktykantka, wtedy boli dwa razy gorzej. Jest bardzo dokładna.
p.Czajkowska powinna sie w piekle smazyc!! jezdzilam do niej co 2 miesiace z Anglii bo studiowalam i brala ode mnie 300 zl za wizyte,czy to jest normalne??w koncu przenioslam sie do innego ortodonty bo dosc mialam tej starej naciagaczki i jej miny ze sie wszystko odechciewalo...nie polecam z calego serca!!!
A powiedzcie mi dziewczyny czy mieliście spisaną umowę na wykonanie aparatu?
2 miesiące temu miałam mieć założony aparat, ale zwątpiłam bo : konsultacja kosztowała 100 zł -nie dostałam potwierdzenia zapłaty - pani sekretarka wpisywała wszystkie wizyty w zeszyt. Został mi przedstawiony plan i kosztorys leczenia ale kiedy zapytałam się o umowę to Pani zrobiła wielkie oczy i powiedziała że nie robią z pacjentami żadnych umów. Zapytałam się o numer konta aby zapłacić za aparat 3200zł ale Pani mi powiedziała że tylko gotówkę przyjmują. Czy to tylko moja fanaberia że wymagam dowodów wpłat i że nie daję nikomu pieniędzy na gębę ? A już na pewno paru tysięcy? Zastanawiałam się czy iść do innego lekarza czy inspekcję handlową zawiadomić. Jak jest u Was w gabinetach?
2 miesiące temu miałam mieć założony aparat, ale zwątpiłam bo : konsultacja kosztowała 100 zł -nie dostałam potwierdzenia zapłaty - pani sekretarka wpisywała wszystkie wizyty w zeszyt. Został mi przedstawiony plan i kosztorys leczenia ale kiedy zapytałam się o umowę to Pani zrobiła wielkie oczy i powiedziała że nie robią z pacjentami żadnych umów. Zapytałam się o numer konta aby zapłacić za aparat 3200zł ale Pani mi powiedziała że tylko gotówkę przyjmują. Czy to tylko moja fanaberia że wymagam dowodów wpłat i że nie daję nikomu pieniędzy na gębę ? A już na pewno paru tysięcy? Zastanawiałam się czy iść do innego lekarza czy inspekcję handlową zawiadomić. Jak jest u Was w gabinetach?
To świetna lekarka, polecam koncze terapię aparatową, a moje dziecko zacyzna. dr Ania jest super, i zawsze pomocna kiedy są słabe momenty z aparatem( ból szczęki, dyskomfort itd). polecam ją i innych stomatologów z tego gabinetu, szczególnie Michała Łaskę- super endodontę ale tez dr Kasie dla dzieci.