Widok

ortodonta

haj
chcialam sie zapytac czy znacie jakiegos dobrego niedrogiego ortodonte w gdansku? chodzi mi o aparat staly ile kosztuje wizyta i ceny aparatu :)

dzieki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Warto się go zapytać, czy ma nakładki Hello smile, jest teraz akcja związana z nimi. Możemy zakupić je taniej https://dentystaradzi.pl/akcja-ortodontyczna-hello-smile-2022/ Link do całej akcji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wiem jak pomocna jest czyjaś opinia, gdy szuka się dobrego specjalisty, dlatego polecam NeptuneDent na Komedy2 z bardzo dobrym ortodontą. Bardzo sympatyczny i skrupulatny.

również polecam dentus plus. wszystkie informacje powinnas miec na ich stronie internetowej :)

Lekarka bez specjalizacji która straciła prawa, ludzie nie dajcie się naciągnąć!!!uważajcie na platinum dent

Bardzo dobrych ortodontów mozna znaleźć dentus - plus. Prowadzą leczenie bardzo dokładni i skutecznie. Caly cennik mozna znalezc na ich stronie internetowej https://dentusplus.com.pl/ :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

najlepszych ortodontów znajdziesz w Platinum Dent na Placu Górnośląskim. Ja u nich miałam zakładany aparat i przez cały czas byłam pod ich opieką. Po niecałych dwóch latach mam ekstra proste i ładne zęby :)
Też do niej jeździłam....i nie narzekam....ale to było lata temu...od,1997 do 1999

Cześć

Ja właśnie zakończyłam leczenie u Dr Kariny Pyc w Gdyni. Przyjmuje w gabinecie ideal-dent w centrum. Efekt leczenia jest świetny. Czasami był problem z umówieniem terminu na wizytę kontrolną, ale oprócz tego jest mega zadowolona.
Trzeba mieć talent do tego... Kiepski ortodonta zrobi więcej złego niż dobrego
Tutaj radziłabym bezpośrednią konsultacje z Panią doktor. W zalezności od wady zgryzu i Twojego budżetu można dopasowywać różne aparaty, ale wydaje mi się, że cenowo jest bardzo przystępnie i w granicach 1500 za łuk taki podstawowy powinno się zmieścic. Nie mniej jak polecam, bo u mnie przebiega wszystko bardzo ładnie http://kaiserziorkiewiczbeata.pl/ortodoncja/
a jak cenowo u tej dr? Tez zostala mi ona polecona a nie ma cennika na stronie
Jeśli nie ma to dla Ciebie większego znaczenia to ja mam świetną ortodontkę, która prowadzi własny gabinet w Gdyni. Prostowałam zgryz i zęby u niej około rok temu i jestem mega zadowolona zarówno z efektów jak i poziomu obsługi. Łap kontakt - http://kaiserziorkiewiczbeata.pl/kontakt-2/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zdecydowanie tak z tą różnicą, że ja aparat ortodontyczny zakładałam całkiem niedawno i nie w Gdańsku a w Gdyni u http://kaiserziorkiewiczbeata.pl/ortodoncja/ - jestem zadowolona z współpracy i jeśli masz okazję skorzystać to zdecydowanie tu. Bardzo dobry kontakt, odpowiednia wiedza i prowadzenie, co w mojej opinii nie zdarza się aż tak często.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja również jestem po leczeniu u dr Orzelskiej. Wypowiem się rzeczowo, żeby nie było, że chcę kogoś obsmarować w internecie:
-pierwsza wizyta super, Pani dr Orzelska wraz z córką miłe, cały czas skakały nad głową, zachwalały,poświęciły dużo czasu mi jako pacjentowi,
-każda kolejna wizyta: lekarza coraz mniej, trafiało się nawet, że w ogóle nie widziałem dr Orzelskiej. Nie skomentuję tego złośliwie, po prostu czuję się oszukany. Pani reklamuje interes swoim nazwiskiem a nie można powiedzieć, że to ona prowadzi leczenie.
-Może i wyprostują Wam zęby, ale męka przez ponad dwa lata to sporo cierpliwości w takiej atmosferze. O czym warto jeszcze powiedzieć? Higienistki i doktorzy nie opowiadają o leczeniu, nie mówią co się dzieje, co aktualnie zakładają dodatkowo, jakie są postępy w leczeniu. Odniosłem wrażenie, że są urażeni w razie wątpliwości i dodatkowych pytań. Może to zmęczenie? Może pacjent jest za głupi, żeby mu opowiadać coś czego i tak nie pojmie?
-ostatnia rzecz: pacjent siada na fotelu i z niego schodzi jak nie muszą aktualnie przeklejać zamka czy zmieniać gumek. Nie pomagają wyczyścić niektórych miejsc trudno dostępnych, nie opowiadają o stanie uzębienia. Może i nie muszą, ale wiem, że wielu Ortodontów pomaga w ten sposób pacjentom.
Warto jest skorzystać z możliwości założenia aparatu ortodontycznego. Ja korzystałam z pomocy dr Iwony Gnach-Olejniczak :)
odradzam p. Orzelską mimo wygórowanych cen zapomina czasem założyć gumowych rękawiczek, dzięki jej niedopatrzeniu mam próchnice pod wypełnieniem po aparacie ortodontycznym, dodatkowo przykleiła mi retainer na całej powierzchni, tzn szczelnie wypełniła mi klejem przerwy między zębami...

Gratuluje 30 lat doświadczenia,
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak to bardzo dobra ortodontka. Mądra i cierpliwa. Leczy dwoje moich dzieci. Nie usuwa pochopnie zębów. Zdecydowanie polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam pytanie, korzystal ktos z uslug.pani agnieszki jarzabek? Zamierzam zalozyc aparat i szukam dobrego specjalisty w rozsadnej cenie ;)
Ja leczę się u niego od 1,5 roku i jestem bardzo zadowolona.
Julia 19,ja za sam górny łuk u innego ortodonty dałam 2500 za zwykły aparat.Myśle że dr.Urbaniak nie naciąga,ale zawsze możesz podzwonić po gabinetach i popytać się ile taki aparat by cię kosztował,może znajdzie się gdzieś taniej.A leczenia możesz kontynuować u takiego lekarza który będzie ci odpowiadał.Ja jestem w 100% zadowolona z efektów leczenia u dr.Urbaniak.Ząbki mam śliczne,aż chce się uśmiechać:)

Inne tematy z forum Zdrowie

poszukiwany dobry ortopeda (23 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

Jaki żel intymny polecicie? (4 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki najlepszy żel intymny polecicie? Polecajcie tutaj zarowno żele poprawiające...

dobry optyk (34 odpowiedzi)

witam, jak w tytule szukam dobrego optyka i to najlepiej w rozsądnej cenie. Muszę kupić nowe...

do góry