Widok

oszust olx?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Wczoraj ktoś wystawil na olx wozek 2w1 i lozeczko chicco dostawka. Ceny bardzo atrakcyjne + negocjacja. Pisalysmy sms i teraz kontakt sie urwal. Dzis wozek mial o 11 stej zostac wyslany
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

No popatrz dobrze ze istnieje taki dobry i mądry ktoś jak ty, który ostrzeże szkoda tylko ze po fakcie. Lepiej to zostawić dla siebie bo potem sam będziesz sobie winny :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Cóż... Głupota boli ;)
Jw. Same są sobie winne
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dokładnie to samo mnie spotkało Monika M
Carrie shop wysłała koszulkę za 50
Gr z lumpeksu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kupiłam u carrie shop sweter i jest dokładnie taki sam, jak w ofercie. Kontakt bez zarzutu, szybkie dostarczenie. Z tego, co usłyszałam, to jakaś niedoszła klientka, która chciała wymusić rabat, kiedy go nie dostała, rozpoczęła akcję czarnego Pr-u w internecie. Ewidentnie osoba jest niezrownoważona psychicznie, skoro chciało jej się tyle sił wkładać w oczernianie kogoś bo nie dostala zniżki, i robi to, od roku dodając komentarze - za każdym razem anonimowo... Proponuję, żeby jeśli ktoś faktycznie został oszukany, podał na siebie namiar i zweryfikujemy, jak wyglądała sytuacja i czy rzeczywiście "trafiła na policję". Z mojej strony, jak najbardziej polecam, wiem też że carrie shop wysyła towar za pobraniem, więc jeśli ktoś boi się ryzykować to oczywiście można wybrać taką opcję 
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry