Widok

palacyk RZUCEWO

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
CZY KTOS O TYM MIEJSCU SLYSZAL,COS WIE?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rzucewo to fajne miejsce ale na wesele sie nie nadaje raczej.
zajrzyj tu:
http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=69926&t=69920

image
a ja sie nie zgodzę z halsi poniewaz sami chcieliśmy tam zorganizować wesele, tylko że obudziliśmy się za pozno, z tego co wiem, to mają juz zarezerwowane terminy do konca roku. Moja znajoma tam pracuje i widziałam jak wygląda tam wesele, poprostu bajecznie, piękny wystrój potraw, dużo jedzenia, wszystko odświętnie i pieknie udekorowane, już nie wspomnę o klimacie tego miejsca. Bardzo żałuję, że nam sie nie udało tam zaklepać terminu.
ja mialam tam zaklepany termin, ale zrezygnowalam glównie z powodu braku miejca do tanczenia. Mysle ze zmiescilo by sie tam na tym holu 10 par tanczacych, a orkiestra na schodach - to nie warunki nawesele. Poza tym, jak tam byłam to na sali bylo czuc zapachy z kuchni. Miejsce przepiekne, ale chyba na kameralne wesele lub przyjecie bez tancow. Mi proponowano cene od 160 zl/os, przy czym nie ma wylacznosci na obiekt.
image
a masz moze jakis tel albo strone intern?
Rzucewo jest slicznym miejscem, ale tylko na male wesele. Z zewnatrz pieknie, sale tez super- klimat naprawde fajny, ale miejsca do tanczenia malutko (taki hol przed recepcja- fakt niebrzydki) i chociaz utrzymuja ze miesci sie tam nawet i 100 osob, to jak na moje oko - nie da rady- no chyba ze chcesz zrobic dyskoteke w stylu wszyscy scisnieci jak sledzie w beczce:> no i trzeba uwazac na miejsca noclegowe- jesli potrzebujesz - tez nie maja zbyt duzo. Oferuja "dostawki", no ale nie wiem, czy chcialabys klasc swoich gosci na lozkach polowych?:)
pzdr
ja bylam tam i myslam tez o organizacji wesela, ale odrzucila mnie kobieta odpowiedzialna za organizacje, fatalna, niekontaktowa i niemila, bez dyskusji narzucajacy wszystko.............naprawde jak za komuny..........

miejsce sliczne ale zdecydowalismy sie na Jurate ;-)

Wlasnie tez mialam zerezerwowany termin w Rzucewie na 29.07. Palac piekny, pieknie wystrojona sala, prawda ze malo mijsca na tance ale jakos by to bylo.

Pani kierowniczka bardzo nie mila kobieta. Wydawalo nam sie ze to ana robi wesele a nie my, tak wszystko miala rozplanowane.

To tort mial byc u niej zamowiony, no i o takim smaku jaki jej sie podoba. Mamy zaplanowane wlasna orkiestre co sie jej bardzo nie podobalo, bo w takim palacu musi specjalna orkiestra grac o specjalnym sprzecie.
Jedzenie tez juz miala do polowy wabrane, no i alkohole rowniez trzeba u nich kupic. Cene za alkohole dowiesc sie mozna dopiero po podpisie.

Mysmy zrezygnowali, troche szkode ale na weseluorganizuje sie swoje marzenia i pomysly a nie te jakiejs baby.

Zycze milych przygotowan:
masz racje...........ja tez wyszlam z tego zalozenia ze chce byc decydentem i wiedziec z jakiej cukierni bedzie tort na moim weselu a nie wszystko spowite bylo niesamowita tajemnica i pachnialo ''UKLADAMI'' za ktore nie mialam zamiaru placic

Ja również niezbyt byłam zadowolona po rozmowie z tą kierowniczką. Głównie odrzuciło nas miejsce do tańca. Pomijam już to że mało miejsca i sala nie jest połączona z salą ze stołami. Ale jak by to było gdyby ktoś obcy sobie przyszedł i musiałby się przebijać przez tańczące osoby? Jakoś tak nie bardzo.....

do góry