Widok

opalanie natryskowe

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
witam, czy znacie może jakiś salon kosmetyczny, w który profesjonalnie jest wykonywane opalanie metoda airbrush? nie mogę i nie chce korzystac z solarium a to jest jedyna fajna metoda na szybka opalenine:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja nie wiem ale też jestem zaintereswana, jak się dowiesz to napisz tutaj ok? dzięki

papilio1@op.pl
z tego co wypowiadały się dziewczyny wcześniej to to schodzi nierówno

ja potrzebuję tylko na slub, po ślubie to se nawet gąbką wyszoruję i zejdzie za 1 razem (w ciąży do solarium nie pójdę, a taka blada do ślubu też nie :))) )

papilio1@op.pl
tokio no solarium odpada:) ale skóry sobie nie zdrap hihi ;p

znalazłam 1 w gdańsku i 2 w sopocie:

http://www.trojmiasto.pl/s.php?akcja=szukaj&string=opalanie+natryskowe

czy któraś z was korzystała z opalania natryskowego w tych salonach?

papilio1@op.pl
znalazłam w sopocie http://www.biocolon.pl/
ja korzystałam w sopocie ale z tego co mi wiadomo tego salonu juz nie ma:( w Gdyni tez dziewczyny mówiły ze jest gdzies na swietojanskiej.

fakt schodzi nie równo i trzeba sobie zrobic porzadny peeling przed nałozeniem . ja jestem bardzo zadowolona robiłam przed swoim cywilnym i wygladało to super 15 i piekna opalenizna:)
a co z tym brudzeniem ubrań?
słyszałam, że pozostawia smugi na ubraniach? ja mam taki kolor sukni, ze nic nie bedzie widać, ale i tak warto wiedzieć :)

czy do tej kabiny(?) wchodzi się nago? czy ktoś obsługuje ten natrysk? czy tylko wytłumaczą i sama się obsługujesz? kiedy należaloby to zrobić? dzień wcześniej? 2 dni? czy najlpiej w dniu ślubu? jak wygląda skóra po natrysku? czy jest łądne, błyszczące zdrowa? czy po prostu ciemniejsza?

sory za głupie pytania ale nigdy nie mialam przyjemnosci :))

papilio1@op.pl
Ja mialam pare lat temu opalanie natryskowe, gdzie stalam w kabinie dziewczyna mnie"opryskiwała". Efekt podobny jak samoopalacz, tylko bardziej roznomiernie "rozlozony". Ale schodzenie, brudzenie ubrań i niestety zapach charakterystyczne dla samoopalacza. poza tym uwazajcie jesli macie tlusta cere to nie pryskajcie twarzy, bo bedzie sie blyszczec na potege. a twarz zawsze mozna przybrazowac ziemia egipska czy czyms takim. Aha i jeszcze jedno: wlasciwy dobor koloru. Mi paskowal, ale moja kuzynka ktora byla panna mloda byla żółtawa, biel sukni to jeszcze podkreslala:(
chyba na waszym miejscu, jesli slub macie za bo ja wiem, co najmniej miesiac, poszlabym na razie " na probe". wtedy zobaczycie co i jak. Zeby uniknac sytuacji ze dzien przed slubem sie opryskacie i bedzie pklacz bo bedziecie wygladac jak pomaranczka:)
wchodzisz do takiego pomieszczenia nago Pani Cie spryskuje i Ty sobie stoisz tak z 10 minut i czekasz az wyschnie. tak brudzi ubrania wiec suknia pewnie miałaby minimalne plamy:( no nie wiem ja miałam na cywilnym bordowa wiec nie było widac ale z biała to juz gorzej tym bardziej tance na weselichu to sie wiadomo spocisz a wtedy moze byc masakra. Ale tak jak dziewczyny pisza idzcie na probe pozniej wybirzcie sie na dyskotego lub cos:) i zobaczcie czy mocno brudzi i czy wam to pasuje:)
dizękuję bardzo za odpowiedzi :)

ja mam suknię dośc ciemną, bo cappucino, nie będzie więc tak źle jeśłi chodzi o brudzenie,

nie mam wesela, więc razcej sie nie będę pocić przy tańcach i wszyskiem na około nie upapram :) hihi

wiec chyba sie skuszę ale na próbę faktycznie warto pójść

papilio1@op.pl
Ja tez chciałam isc przed slubem na to opalanie natryskowe, ale po komentarzach dziewczyn z forum i 2 kosmetyczek zrezygnowalam. Tez jestem w ciąży więc wykorzystałam balsam brązujący, przez tydzień się smarowałam Dove summer glow i było ok :) Kolorek ładny, zero nieprzyjemnego zapachu, nic nie brudziło :) Trzeba tylko uwazac na dłonie, bo jak nie umyjesz beda zacieki, a jak umyjesz może być różnica koloru :D hi hi hi

Jak sie ma wprawe w smarowaniu balsamami to ja tez uwazam ze szkoda kasy na to opalanie natryskowe.
do góry