Widok
ja korzystałam w sopocie ale z tego co mi wiadomo tego salonu juz nie ma:( w Gdyni tez dziewczyny mówiły ze jest gdzies na swietojanskiej.
fakt schodzi nie równo i trzeba sobie zrobic porzadny peeling przed nałozeniem . ja jestem bardzo zadowolona robiłam przed swoim cywilnym i wygladało to super 15 i piekna opalenizna:)
fakt schodzi nie równo i trzeba sobie zrobic porzadny peeling przed nałozeniem . ja jestem bardzo zadowolona robiłam przed swoim cywilnym i wygladało to super 15 i piekna opalenizna:)
a co z tym brudzeniem ubrań?
słyszałam, że pozostawia smugi na ubraniach? ja mam taki kolor sukni, ze nic nie bedzie widać, ale i tak warto wiedzieć :)
czy do tej kabiny(?) wchodzi się nago? czy ktoś obsługuje ten natrysk? czy tylko wytłumaczą i sama się obsługujesz? kiedy należaloby to zrobić? dzień wcześniej? 2 dni? czy najlpiej w dniu ślubu? jak wygląda skóra po natrysku? czy jest łądne, błyszczące zdrowa? czy po prostu ciemniejsza?
sory za głupie pytania ale nigdy nie mialam przyjemnosci :))
słyszałam, że pozostawia smugi na ubraniach? ja mam taki kolor sukni, ze nic nie bedzie widać, ale i tak warto wiedzieć :)
czy do tej kabiny(?) wchodzi się nago? czy ktoś obsługuje ten natrysk? czy tylko wytłumaczą i sama się obsługujesz? kiedy należaloby to zrobić? dzień wcześniej? 2 dni? czy najlpiej w dniu ślubu? jak wygląda skóra po natrysku? czy jest łądne, błyszczące zdrowa? czy po prostu ciemniejsza?
sory za głupie pytania ale nigdy nie mialam przyjemnosci :))
papilio1@op.pl
Ja mialam pare lat temu opalanie natryskowe, gdzie stalam w kabinie dziewczyna mnie"opryskiwała". Efekt podobny jak samoopalacz, tylko bardziej roznomiernie "rozlozony". Ale schodzenie, brudzenie ubrań i niestety zapach charakterystyczne dla samoopalacza. poza tym uwazajcie jesli macie tlusta cere to nie pryskajcie twarzy, bo bedzie sie blyszczec na potege. a twarz zawsze mozna przybrazowac ziemia egipska czy czyms takim. Aha i jeszcze jedno: wlasciwy dobor koloru. Mi paskowal, ale moja kuzynka ktora byla panna mloda byla żółtawa, biel sukni to jeszcze podkreslala:(
wchodzisz do takiego pomieszczenia nago Pani Cie spryskuje i Ty sobie stoisz tak z 10 minut i czekasz az wyschnie. tak brudzi ubrania wiec suknia pewnie miałaby minimalne plamy:( no nie wiem ja miałam na cywilnym bordowa wiec nie było widac ale z biała to juz gorzej tym bardziej tance na weselichu to sie wiadomo spocisz a wtedy moze byc masakra. Ale tak jak dziewczyny pisza idzcie na probe pozniej wybirzcie sie na dyskotego lub cos:) i zobaczcie czy mocno brudzi i czy wam to pasuje:)
Ja tez chciałam isc przed slubem na to opalanie natryskowe, ale po komentarzach dziewczyn z forum i 2 kosmetyczek zrezygnowalam. Tez jestem w ciąży więc wykorzystałam balsam brązujący, przez tydzień się smarowałam Dove summer glow i było ok :) Kolorek ładny, zero nieprzyjemnego zapachu, nic nie brudziło :) Trzeba tylko uwazac na dłonie, bo jak nie umyjesz beda zacieki, a jak umyjesz może być różnica koloru :D hi hi hi