Widok

pamiątka chrztu świętego

pomóżcie
Mąż ma być chrzestnym i chcielibyśmy kupić jakąś fajną pamiatke chrztu , może jakiegoś anioła stróża do powieszenie nad łóżeczkiem ? wiecie gdzie można kupić coś takiego ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na allegro masz mase pamiątek,róznych od koloru do wyboru:))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Na Piwnej jest sklep z takimi cudami, jak będziesz szła w stronę Motławy to będzie po prawej stronie.
http://allegro.pl/pamiatka-komunii-swietej-chrztu-sw-obrazek-srebro-i2297884219.html

na all masz sporo tego mniejsze i większe - mój syn dostał taki mały owalny wielkości dloni właśnie z aniolkiem - fajna rzecz :-)srebro własnie , sama na chrzest kupowałam coś takiego własnie
no właśnie racja o allegro jakoś nie pomyslalam dzisiaj :)
No właśnie ja ostatnio też od razu pomyślałam o allegro,kupowałam pamiątkę komunii św. i wstyd to było dać, a komentarze same pozytywne :/
a ja kupilam na allegro wlasnie taki sam jak gdzie inndziej w jubilerskich widzialam i z grawerem mnie wyszlo taniej niz jakbym stacjonarnie kupila a obrazek super.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
No właśnie trzeba dobrze trafić. Lipunia poleć sprzedawcę.
polecam Hurtownię św. Paweł na Bitwy Oliwskiej 33
o ja mam taki sam "problem" myślałam o jakiejś pościeli dla malucha, nie wiecie gdzie można coś oryginalnego dostać??
sklep na piwnej --> tam kupowałąm juz 3 razy i super mają akie obrazki

Ja kupiłam taki obrazek na komunię w sklepie z dewocjonaliami na Szerokiej.

Jest tego wybór ogromny od 30 do 600 zł.
jak znajde chwile to poszukam tego sprzedawcy
i wysylka byla bardzo szybko po uprzednim umowieniu sie na maila bo mi zalezalo na czasie
markiza161 (2882)
Markiza Firma Jubilerska
http://allegro.pl/srebrny-obrazek-ryngraf-na-slub-chrzest-rocznica-i2332247334.html mialam taki i bylam zadowolona
ale przeciez na poczcie moze paczka ulec uszkodzeniu. lepiej w sklepie.
ja zamowiłam kurierem i nic sie nie stalo poaztym jest w bombelkowej foli i pudelku wiec jest solidnie zapakowane. ja zawsze biore kuriera jak mi zalezy na szybkiej wysylce i zeby bylo bezpiecznie.poza tym i tak wyszlo mi taniej jak w sklepie bo w sklepie ten obrazek widzialam za tyle co ja kupilam ale bez graweru za ktory tez sobie licza.ale kazdy kupuje gdzie chce.
Kup mi komórkę, a nie jakiś obrazek, który i tak po latach wyleci na śmietnik.

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
wpisz w wyszukiwarke Allegro: "ryngraf", ja kupowalam juz kilka razy takie prostokatne, srebrne tabliczki, dla mnie piekna pamiatka na Chrzest.
http://allegro.pl/srebrny-obrazek-ryngraf-na-slub-chrzest-rocznica-i2332247304.html
na Komunie juz dwa razy kupilam obrazek "Osobisty Aniol Stroz" malowany na zamowienie, cudne jak dla mnie oczywiscie :)
goraco polecam! tylko jak Na Komunie (czy w Twoim przypadku na Chrzest) prosze o np. srebrna ramke:
http://allegro.pl/unikatowy-osobisty-aniol-stroz-na-komunie-komunia-i2351426304.html
Na swietojanskiej w Gdyni, maja obrazki ze srebrnymi aniolkami ;) i takie tam podobne pamiątki...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry