Widok
wow jestem w szoku , że ten wątek powstał już tak dawno temu :) a u mnie się każdy dziwi , że tak szybko planujemy :)
My również na 2013 :) 12-sty październik 2013
Ślub - Katedra Oliwska
Wesel - Sala Zielona "Pod Lipami" w Łęgowie - umowa podpisana, wybrane menu
Mam pytanie czy opłacacie nocleg dla gości? i czy zapewniacie transport z Kościoła na salę i powrotny ?
My mamy wesele i poprawiny, zapewniamy i opłacamy nocleg ale tylko dla gości przyjezdnych spoza Trójmiasta.
Jutro jedziemy podpisać umowę z orkiestrą.
I rozpoczynamy poszukiwania kamerzysty i foto z czym mamy największy problem :-) może polecicie kogoś sprawdzonego ...
My również na 2013 :) 12-sty październik 2013
Ślub - Katedra Oliwska
Wesel - Sala Zielona "Pod Lipami" w Łęgowie - umowa podpisana, wybrane menu
Mam pytanie czy opłacacie nocleg dla gości? i czy zapewniacie transport z Kościoła na salę i powrotny ?
My mamy wesele i poprawiny, zapewniamy i opłacamy nocleg ale tylko dla gości przyjezdnych spoza Trójmiasta.
Jutro jedziemy podpisać umowę z orkiestrą.
I rozpoczynamy poszukiwania kamerzysty i foto z czym mamy największy problem :-) może polecicie kogoś sprawdzonego ...
Jeśli chodzi o orkiestrę to RAGTIME (http://www.zespol-ragtime.pl) - nie wiem czy znacie.
Ale wiem z doświadczenia :) że potrafią zagrać dosłownie wszystko, jeśli chodzi o mnie to interesują mnie kaszubskie klimaty, do tego obowiązkowe disco polo, no i nasze przeboje - czyli piosenki anglojęzyczne i wiem że oni dadzą radę :P.
A jeśli chodzi o wideofilmowanie i zdjęcia to mój luby wybrał firmę LANC z Bolszewa :) strona w budowie (http://lancfilm.mafirma.pl/)
Ale wiem z doświadczenia :) że potrafią zagrać dosłownie wszystko, jeśli chodzi o mnie to interesują mnie kaszubskie klimaty, do tego obowiązkowe disco polo, no i nasze przeboje - czyli piosenki anglojęzyczne i wiem że oni dadzą radę :P.
A jeśli chodzi o wideofilmowanie i zdjęcia to mój luby wybrał firmę LANC z Bolszewa :) strona w budowie (http://lancfilm.mafirma.pl/)
w Łęgowie na weselu byłam 2 razy i naprawdę obydwa wesela były bardzo udane, raz byliśmy na górnej, raz na dolnej sali (teraz sale mają jakieś klimatyczne nazwy :)).
Generalnie wiem że tak naprawdę sporo czasu wcześniej trzeba tam salę rezerwować.
Nie słyszałam żeby były tam jakieś wpadki, no i jedzonko dobre.
Tak więc myślę, że to dobry wybór :).
Generalnie wiem że tak naprawdę sporo czasu wcześniej trzeba tam salę rezerwować.
Nie słyszałam żeby były tam jakieś wpadki, no i jedzonko dobre.
Tak więc myślę, że to dobry wybór :).
Pani z którą podpisywaliśmy umowę jeśli chodzi o wideofilmowanie, skomentowała jeden zespół w którym śpiewała jakaś Kobitka i stwierdziła że bezpieczniej jest brać mężczyzn, i że na filmie i podczas nagrywania słychać wszystkie niedociągnięcia i 'ubytki' głosowe.
Trochę się z tym zgadzam. Babeczka żeby śpiewać naprawdę musi mieć głos.
Trochę się z tym zgadzam. Babeczka żeby śpiewać naprawdę musi mieć głos.
i znowu zespół w męskim gronie :-)
fajnie, że już wybraliście .. jak się podpisuje umowę to już taka mała ulga się pojawia, że kolejna rzecz załatwiona :)
a jakiego kamerzyste polecacie ??
Słyszałam, że videogroszek przereklamowany, coolartpro mają piękne filmy ale wysokie ceny ,filmiki po 45 min bardzo dobrze wykonane ale wolałabym tradycyjny 1,5 h film , żeby było co wspominać :) a nie tylko takie skróty.
fajnie, że już wybraliście .. jak się podpisuje umowę to już taka mała ulga się pojawia, że kolejna rzecz załatwiona :)
a jakiego kamerzyste polecacie ??
Słyszałam, że videogroszek przereklamowany, coolartpro mają piękne filmy ale wysokie ceny ,filmiki po 45 min bardzo dobrze wykonane ale wolałabym tradycyjny 1,5 h film , żeby było co wspominać :) a nie tylko takie skróty.