Widok

panny młode 2013?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jak w tytule, czy są na forum panny młode, które planują ślub na 2013?:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
Więc, jeśli wolisz zespół, to weźcie zespół, bo wesele raz w życiu. Tak mnie mój luby do zespoły przekonał i teraz myślę, że to lepsza opcja.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pan Młody wolałby tańsza opcję, czyli Dj, a ja jednak skłaniałabym sie ku zespołowi, bo moim zdaniem fajniejszy klimat. A że wesele odbędzie się w Hotelu Faltom to będzie miejsce dla zespołu :)
hmm...
Wiesz, mam problem z moją głową, wydawało mi się że ślubujemy w tym samym dniu, a tu przepaść pomiędzy naszymi suwaczkami ponad 100dni.
Jak to możliwe?
Klaudia_Michal ehhh jak widzę twój suwaczek to kiedyś też tyle mieliśymy dni ,a teraz zostało nam tylko 65 dni szybko wam upłynie
No to udało mi się zrobić ten suwaczek :))
No no :) tak jak już pisałam chce mieć na razie to z głowy ...
No i cieszę się, że przynajmniej mam wszystko to co planowałam mieć , także jest dobrze :))))))))
wow, ale szybka jesteś! podziwiam :) i gratuluję.

Jeśli chodzi o prędkość to zajmujesz pierwsze miejsce ;)
Dziewczyny brakuje mi już tylko fotografa ; D

a na poprawiny chyba weźmiemy DJ-a :):)
my też jesteśmy na etapie szukania zespołu. poszukujemy 3-4 osobowego zespołu z kobietą w składzie, bo kobiecy głos zawsze się przyda. ale jakoś nie możemy się zdecydować, a i czasu nie ma na spotkanie :/ sprawa ta nie daje mi spokoju bo chciałabym mieć już to z głowy. za duży wybór hehe :-)
a Pan Młody co by wolał?
DJ tez może być fajny.
Gdzie odbędzie się impreza? i kiedy?
Ja jestem na etapie szukania zespołu albo dj... Nie wiem na co sie zdecydować :/
Cisza?
Początek to chodzenie po omacku, ale dasz sobie świetnie radę ;).

Powodzenia i z niecierpliwością czekam na relację ;)
Hej Dziewczyny. Ja planuje ślub, wraz z moim narzeczonym na kwiecień 2013. Jak narazie jesteśmy na samym początku przygotowywań.. ustalamy listę gości, i szukamy fajnego miejsca. Myślę, że zdecydujemy się na hotel Kuracyjny w Gdyni. Nie robimy wesela ale uroczysty obiadek na 60 osób :)
nie mam pojęcia jak mamy się wziaźć za te przygotowania.... :)
shanti foto polecam http://www.afif.pl pełna profeska, szybki termin, zdjecia i obrazy z fotek , drugi to sharfoto, lekko nachalny i wszedobylski, ale jak szukacie zdjec sferyczych i przeefektowionych to tam:) my widizleismy sie chyba z 5 fotografam, ale Pan Marek z afifu był najlepszyi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
U mnie w Kościele to o terminy nie ma problemu , także sobie pod koniec roku pójdę ..:)
.... a my dalej szukamy kamerzysty i foto ...

jesteśmy już po dwóch spotkaniach ale nic nas nie zachwyciło więc szukamy dalej :-)

sala jest, orkiestra jest, jak zaklepiemy kamerzystę i foto to wybierzemy się do Kościoła :-)
ja chcę koniecznie załatwić Mszę w najbliższym czasie i wtedy będę spokojna...
Ja z kościołem się nie spieszę, przecież nawet nie ma połowy 2012 :) tak samo z makijażystką i fryzjerką :)
My mamy salę i fotografa. Teraz czas na dj`a :)
Ja już też ciagle o tym myśle ... :))) no ale mi z tych najważniejszych rzeczy został Fotograf . i bedzie na razie koniec ; ))) chociaż juz bym chciała wszystko... zaproszenia, suknie itd :))
do góry