Widok

panny młode 2013?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jak w tytule, czy są na forum panny młode, które planują ślub na 2013?:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
Data to 13.07.2013 :-) Jestem urodzona 13.12. więc w żaden pech nie wierzę :-) A Twoja data ślubu na kiedy wyznaczona?
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam przyszłe Panny młode:) Ja już mam ten wspaniały dzień za sobą:) A teraz mam do sprzedania sukienkę ślubną rozmiar 36/38/40, kształt litery A. Była szyta na miarę wg własnego projektu. Sukienka ma niedługi podpinany tren, góra i tył sukienki zdobiony koronką z koralikami i drobnymi cekinami. Bardzo wygodna:) W komplecie bolerko z krótkim rękawem. Gratis dodaję welon, rękawiczki oraz buty rozmiar 39, obcas 6cm. Cena 750zl, oczywiście do negocjacji:) Zdjęcia wyślę zainteresowanym na maila. Gorąco polecam:)

dołączam link do mojego ogłoszenia na trójmieście.

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/suknia-slubna-welonbolerkorekawiczkibuty-ogl4339945.html
Witam wszystkie nowe dziewczyny :)

Chciałam się pochwalić - zarezerwowaliśmy dziś salę! :D
Witam:) ja również mogę się pochwalić zarezerwowaną salą i terminem w kościele:)

Pozdrawiam:)
zarezerwowałaś w Lukullusie? Mozesz podesłac umowedo wgladu? Jak jest z gwarancja ceny na 2013 rok?
Marcelinka - super! To jaki termin, jaka sala i który kościół? :)

Pistacja - tak, zarezerwowaliśmy Lukullusa :) wzór umowy jest w tym wątku: http://forum.trojmiasto.pl/menu-z-Lukullusa-t117870,1,11.html i to jest standardowa umowa, ja podpisywałam taką samą. No prawie taką samą, bo minimalna wymagana ilość osób to teraz 60, a nie 70 :) Oczywiście ceny menu są nieco wyższe niż te w tym linku (posty są z 2009 roku), ale właściwie niedużo wyższe - najtańsze menu to 140zł, najdroższe - 235zł (ale to już jest z alkoholem!). Co do gwarancji ceny - nie m takiego zapisie w umowie, ale ja też o to zapytałam przed podpisaniem i pan właściciel powiedział, że nie powinna wzrosnąć więcej niż o 10%. Poprosiłam o umieszczenie tego w umowie - nie było żadnego sprzeciwu ze strony właściciela i teraz taki zapis w umowie mamy :)
Pistacja- to nie ja rezerwowałam w Lukullusie:P

Ja nie jestem z trójmiasta, więc może nie powinnam tu się chwalić co zarezerwowałam bo to nie ma w sumie większego znaczenia dla Was:) ale to forum jest bardzo przydatne nawet dla osób nie mieszkających w trójmieście:)
No ale jak już napisałam to tak:
- termin to tak jak już pisałam wcześniej 27. 04. 2013:)
- ślub w Kościele NMP we Władysławowie
- a sala to Jantar w Pucku :)

A jak u Ciebie Boginka??:)
Pozdrawiam:)
Mała B. dziękuję! Ja wybieram pomiedzy Lukullusem a Dzikim Winem :)
polecam Dzikie Wino. Mielismy tam wesele w zeszłym roku
Każda panna młoda jest mile widziana, więc się nie przejmuj ;)

My będziemy ślubować 13.07.2013, a póki co mamy tylko salę. Mamy jeszcze trochę czasu, więc spokojnie zdążymy jeszcze całą resztę ogarnąć :)
dziekuję za podpowiedz! A w jakim miesiacu? nie było za gorąco przy braku klimatyzacji?
Dzikiego Wina nie znam, ale Lukullus bardzo mnie do siebie przekonał ;) Opiniami, jedzeniem, wystrojem, obsługą i... właścicielem, który jest konkretny, ale elastyczny. Naprawdę, nie bez powodu się zdecydowaliśmy na tę salę ;)
witam,ja też planuje nas cudowny dzien na 2013:):)
My też planujemy w 2013.Niby daleki termin ale już rezerwację się pojawiają. Zastanawiamy się nad kwestią orkiestry czy Odeon czy Zespół Dysk z Kielna. A wy co macie na oku? :)
My również planujemy na 2013r. Na razie rozglądamy się za salą. Może coś polecacie? Poszukujemy sali na ok.80-100 osób, z drewnianym parkietem do tańca (nie chcemy tańczyć na kafelkach), ładna, elegancka, najlepiej w trójmieście lub bliskiej okolicy.
w sierpniu. było ciepło, ale nie gorąco. fajnie, że jest wyjscie z sali, bo czesc gosci palących, lub rozmawiajacych siadala "za drzwiami" nie tracac kontaktu z salą. mnie brak klimy nie przeszkadzal, zreszta szukalismy raczej sali bez klimy, bo prostu jej nie uzywamy. czesc osob ma pozniej problem z gardłem. jest naweiew wewnetrzny i on wystarczał. zaden z gosci nie wygladał na "spoconego", my tanczylismy bardzo duzo i było po prostu zmeczenie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A w ktorej sali miałaś wesele?
Hej dziewczyny. My także planujemy ślub w 2013 , dokładnie sierpień :) no to powoli zaczynamy się rozglądać . Nad salą mamy lekki dylemat ... ORLE czy Oberża Pod Lipami (Łęgowo) :)
W Łęgowie są ładniejsze sale - zwłaszcza zielona. I bardzo miła pani menedżer. Orle jest ok, ale chyba jednak ma o "gwiazdkę" mniej.
do góry