Widok

panny młode 2013?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jak w tytule, czy są na forum panny młode, które planują ślub na 2013?:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
Ja robiłam dekoracje w Orle i moi Klienci byli bardzo zadowoleni
Jeśli chcecie zobaczyć wystrój sali mogę przesłać na e-mail.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo chętnie wystrój w ORLE . :)
email: z_klaudia@wp.pl

Jeśli chodzi o Łęgowo to bardziej stawiam na sale Japońską:)
zobaczę*
Witam was dziewczyny :)) Moj termin to 28.09.2013 niby tyle czasu a juz siedze jak na szpilkach hehe :) wesele mam w osloninie w Filipie :) a orkiestre z Bolszewa najlepsza pod sloncem Everest :)) Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja też w Osłoninie! :)))
Koleżanki! ja też w Filipie w sierpniu 2013. Póki co mamy podpisaną umowę, wpłacony zadatek. Zespół i auto mam wybrane, po nowym roku będę dzwonić i dopytywać o szczegóły. Fotografów i kamerzystów też pomału oglądam.
my zmieniliśmy datę na 13.07.2013:)

sala wstępnie to Gospoda Gdańska
zespół już wybrany - Marek i Bogdan - sprawdzeni, polecam!:)
obrączki też już wybraliśmy:)

od stycznia będziemy dzwonić, jeździć i załatwiać :)
Witam :) Ja w styczniu jade zaplacic zaliczke na sale :)) obraczki rowniez mamy wybrane jak i sale i kamerzyste wraz z fotografem :) polcam Karola Okon z Mechowa nie bierze duzych pieniazkow a bardzo ladnie nagrywa filmy i robi zdjecia w plenerze :) Pozdrawiam :)
No to my już sale wybraliśmy , rezerwacja 03.08.2013 :) ORLE :)
Ooo,to się cieszę z dokonania wyboru w Orle.Czy zdjęcia w tym pomogły Pani Klaudio ??:)
Oczywiście :) Będziemy się na pewno kontaktować :)
Dziewczyny nad jakim kamerzystą się rozglądacie ? Bo z tym mam chyba największy problem:)
Witam Kamerzyste polecam z Mechowa barzo ladnie kameruje :))
Hej ! My tez planujemy w 2013. Data to 7.09, sala Filip w Osłoninie. Czasu sporo przed nami, ale chyba we wrześniu czy październiku 2011 nie było już terminów na 2012 ;| przynajmniej tak nam powiedziano ;P ale dzięki temu powolutku możemy sobie gromadzić i załatwiać bez ciśnienia :)

Czy ktoś może bawił się w Filipie na jakimś weselu ? Albo innej imprezie ? Jakie macie wrażenia ?
http://www.youtube.com/watch?v=I1rrQj9ltrw&feature=g-all-s&context=G22ab33fFAAAAAAAAAAA filmik z sali w osloninie :)
Na samej sali byliśmy, zarezerwowaliśmy termin dopiero po "oględzinach". Chodziło mi raczej o wrażenia typu - obsługa, jedzonko i takie tam ;]
obecnie nie bylam ale tesciowa byla tam w sierpniu na weselu i jedzienia bylo pod dostatkiem bardzo smaczne obsluga bardzo mila.
Dziękuję :) i Pozdrawiam !
Muszę zmienić sale :( zarezerwowaliśmy termin w Hotelu Orle na 3 sierpnia 2013 . Okazuje się że jeśli mamy 110 osób to do tańczenia jest masakara czyli prawie w ogóle nie ma miejsca.
Pani Klaudio,a proszę zobaczyć salę w Lublewie.Jest to troche za Gdanskiem ale tyle co przekazują mi Klienci bardzo chwalą jedzenie obsługę i właścicielka super.
Osobiście nie wiem na ile osób jest sala ,trzeba zadzwonić ale w realu jest ładnie
http://www.lublewo-sala.pl/index.html
Sala jest dosyć duża tylko trzeba by było ją "dopieścić",pokrowce itp.
do góry