Widok

panny młode 2013?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jak w tytule, czy są na forum panny młode, które planują ślub na 2013?:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
Czesc:)

Ja planuje slub na czerwca... Jak narazie tak wstepnie ustalilismy, ze bedzie to 22. 2013:) Jeszcze nie zaklepalismy daty w kosciele i zero organizacji. Dzisiaj zaczelam przegladac suknie:) a wiec zaczelam od konca... jeszcze troche czasu nam zostalo o wiec jak w Maju zaczne konkretniej myslec to mam madzieje ze wszystko sie uda:) Mam nadzieje, ze sie nie myle?:)
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mój mężczyzna też uważa, że jeszcze duuuużo czasu zostało :))

a co do kosmetyczki ... to ja już mam podpisaną umowę na makijaż , z Panią Elą Skoczeń :)))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To ja też się dopisuję :)

Agata i Mateusz
Data: 10 sierpień 2013
Wesele: Filip w Osłoninie
Ślub: Gdynia - Karwiny
Zespół: Jak's Band
Fotograf i Kamerzysta: Grupa Obiektywni.

Rozglądacie się już za fryzjerem i kosmetyczką?
Moim problemem jest to, że mieszkam na stałe na południu Polski, a ślub na północy. Jak przyjeżdzam do rodziców to wtedy na raty załatwiam sprawy. W głowie nie układa mi się to wesele, nie mam pojęcia jak to wszystko zorganizuję i jak to wyjdzie... Czarna magia póki co.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
ostatnio na jakimś forum ślubnym, przeczytałam wypowiedź jednej z Pań której do ślubu zostało już niewiele i pocieszyła te Panie, które narzekały na brak zaangażowania ze strony Panów, a mianowicie uświadomiła że Panowie to się obudzą parę miesięcy przed... i Wtedy będą chcieli wiedzieć wszystko.

No nie wiem co o tym myśleć, bo mam inną sytuacje. Przez MEGO starania, widzę jak bardzo by chciał, żebym została jego żoną i to jak najszybciej ;) heheh :)

Więc doświadczenia nie mam w przekonywaniu Panów do zaangażowania, ale może niektórych przekonałoby zdanie, że jeśli nie pomogą Pannie w wyborze, to sami skazują się na brak zadowolenia i żeby potem nie żałowali, że nie mieli na coś wpływu.

Chociaż wiem, że część z Panów podchodzi 'na tkz. leniwca', co zrobisz ty (Panna Młoda), nie muszę robić ja, więc po co to robić?

i o ile mój się w tę sprawę angażuję, to bywają takie sprawy do których podchodzi właśnie w stylu leniwca ;)
to fajnie, że tak mówi. Mój mówi: "przecież jeszcze dużo czasu, wszystko zdążymy załatwić", a jak zobaczył, że terminy są pozajmowane to zdał sobie sprawę, że jesteśmy nieco spóźnieni.
Wszyscy myślą i mówią że dużo, poza moim Panem Młodym, jego zdaniem 'to szybko zleci' ;)
Jasnee ; )) ale ileee to jeszcze czasu ..
i znowu zespół w męskim gronie :-)

fajnie, że już wybraliście .. jak się podpisuje umowę to już taka mała ulga się pojawia, że kolejna rzecz załatwiona :)

a jakiego kamerzyste polecacie ??

Słyszałam, że videogroszek przereklamowany, coolartpro mają piękne filmy ale wysokie ceny ,filmiki po 45 min bardzo dobrze wykonane ale wolałabym tradycyjny 1,5 h film , żeby było co wspominać :) a nie tylko takie skróty.
oj tam oj tam :D, nie przesadzajmy, na weselu to trzeba już trochę spięcie po puścić :)
hehe no no :)) Nie wiem czy ja dam radę myśleć o czymś innym :)
Zauważyłam, napewno pomyślę o was podczas swojego wesela :))
Nartu22 ślubujemy w tym samym dniu :)))
My jedziemy podpisać w piątek umowę (zespół Avinion) :)

no i zostanie tylko fotograf :))))))

image
Pani z którą podpisywaliśmy umowę jeśli chodzi o wideofilmowanie, skomentowała jeden zespół w którym śpiewała jakaś Kobitka i stwierdziła że bezpieczniej jest brać mężczyzn, i że na filmie i podczas nagrywania słychać wszystkie niedociągnięcia i 'ubytki' głosowe.

Trochę się z tym zgadzam. Babeczka żeby śpiewać naprawdę musi mieć głos.
Orkiestra ciekawa :-) widać, że chłopaki dają radę ale jak dla mnie brakuje mi tu kobiecego głosu.

My już wczoraj podpisaliśmy umowę z orkiestrą i szukamy kamerzysty . W przyszłym tygodniu mamy spotkanie z kamerzystą zobaczymy co z tego wyjdzie :-)
śliczna suknia :-)
dzięki,
Jest naprawdę piękna. Serio.
Prawdziwa księżniczka i nie wygląda na przesadzoną.
Ale przyznam się, że interesuje mnie trochę inny fason i krój, coś w stylu rybki, bardziej dopasowany...

Ale Twoja naprawdę jest piękna :)
http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=alcanar
w Łęgowie na weselu byłam 2 razy i naprawdę obydwa wesela były bardzo udane, raz byliśmy na górnej, raz na dolnej sali (teraz sale mają jakieś klimatyczne nazwy :)).
Generalnie wiem że tak naprawdę sporo czasu wcześniej trzeba tam salę rezerwować.
Nie słyszałam żeby były tam jakieś wpadki, no i jedzonko dobre.
Tak więc myślę, że to dobry wybór :).
hmm.. a mogłabyś wrzucić tu jakieś zdjęcie? albo podać linka?

Poza tym ciekawa jestem rozmiaru :)
do góry