Widok

panny młode 2013?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jak w tytule, czy są na forum panny młode, które planują ślub na 2013?:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
Klaudio, we wrześniu byłam gościem na weselu, które odbywało się na tej sali w Lublewie. Sala jest naprawdę duża, wesele było na ponad 120 osób i dla wszystkich swobodnie starczyło miejsca zarówno przy stołach, jak i na parkiecie. Jedzenie było smaczne i było go dużo, obsługa rewelacyjna!

Co do przystrojenia - młodzi zdecydowali się na białe pokrowce na krzesła i czerwone dodatki, co się świetnie sprawdziło. I sama sala naprawdę nie jest daleko od Gdańska, wydaje mi się nawet, że bliżej niż Orle. A w każdym razie dojazd jest chyba nawet prostszy. Dużym plusem sali jest też to, że ma pokoje na piętrze.

Podsumowując - ja jako gość bawiłam się tam bardzo dobrze :) i miejsca naprawdę jest dużo!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki dziewczyny:) Dzisiaj odmówiłam rezerwacje w hotelu Orle, a zamówiłam termin w Oberży Pod Lipami Łęgowo :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam wszystkie Panny Młode :) ja wybieram się w tym tygodniu obejrzeć sale... zamierzamy się pobrać w czerwcu 2013 i z tego co wiem, to niektóre sale już mają te najbardziej popularne miesiące pozajmowane. niestety. my zastanawiamy się nad Dworkiem Rajska Góra lub Czardaszem - sala widokowa w Luzinie. Jeśli ktoś miałby jakieś opinie będę wdzięczna. Pozdrawiam i życzę powodzenia :0
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A które sale oglądałaś? My też planujemy jakoś sezon letni 2013 ale jeszcze nigdzie nie byliśmy, oszczędzisz nam niepotrzebnego jeżdżenia.
Witam :)) co do Rajskiej Gory to okolica piekna slicznie wszystko skomponowane jest gdzie robic zdjecia jest naprawde super ponoc jedzenia jest pod dostatkiem obsluga bardzo mila jeden minus jaki tam jest to schody prawie na srodku sali co zmniejsza sale .. poza tym wszystko ok :)
Czardasz bylam na dwoch mniejszych salach bardzo ladnie tam :) bardzo bogate menu duzo gratisow .. warto jechac zobaczyc .. Ja osobiscie wybralam sale w Osloninie w Filipie i takze rowniez polecam :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Rajską Górę oglądałam bardzo się nam podoba. Dzisiaj dzwoniłam i cenowo wygląda to dość podobnie i w Górze i w Czardaszu są gratisy. Do Czardasza jadę w najbliższy piątek. Oczywiście podzielę się z Wami swoim zdaniem. Dzwoniłam też do Domu Bankietowego Grinholc który też jest bardzo ładny, ale moim zdaniem trochę przesadzają - pan powiedział, że jeśli jest poniżej 75 osób na weselu dodatkowo muszę zapłacić 2000zł. bo inaczej im się to nie opłaca, więc odpada. Zresztą my jesteśmy z Bolszewa/Wejherowa i nie chcę jechać aż do Rumi, bo może korki w cudownej Redzie będą.
Ja ostatnio spotkalam sie z wlascicielem z Jantara w Pucku chcialam tam zrobic wesele to gosc nam tez powiedzial ze nam nie zrobi na 70 osob bo mu sie to nie oplaca bo zaplaci wiecej za prad niz warta jest nasza cala szopka ;/
To faktycznie mają podejście do klientów ...

Dziewczyny czy ktoraś z Was ma może jakieś fotki ze swojego wesela w Oberży ? sala Japońska. Chodzi mi głównie o dekoracje :))
Pani Klaudio,mają ładnie krzesła ,nie potrzeba już dawać pokrowców na tylko dodać kokardy i będzie ok.Za Młodymi kurtynę podświetlaną i skirting(falbany przy stole Młodych)aby były do końca.Oczywiście bukiety kwiatowe na stołach i o sali tanecznej warto pomyśleć:)
Czy zaglądała Pani na ich stronę bo piszą:
"Duży wybór sal weselnych:

Japońska (minimum - 60 osób);
Zielona (minimum - 60 osób);
Drewniana (minimum 20 osób);
Wyspy Świata (minimum 30 osób)."

czyli sala japońska jest na 60 osób, a Pani wspominała o 100-110:)
Witajcie,

czy planuje któraś z Was wesele w Kosakowie w Kas Catering? :)
Od 60 osób :)) także spokojnie tam się pomieścimy :)
Ja miałam mały przebłysk jak zobaczyłam zdjęcia w necie( świetnie to wygląda). niestety jak tam pojechaliśmy to szczęka opadła :) te namioty-tak to są plandeki na stelażu. były brudne i stały w towarzystwie traktorów u chłopa na gospodarstwie :) nawet z nikim nie rozmawiałam.
Hm, no ja właśnie ostatnio tam byłam i zauroczyłam się :) coś zupełnie innego, i bardzo dużo miejsca :) traktorów akurat nie było :D
hmm... to może nie mówimy o tym samym.
Dla mnie to było plastik-bombastik, ohydne i brudne z zewnątrz. wolałam nie zaglądać do środka. Może się coś zmieniło od czasu kiedy tam byłam
Nie wiem, ja byłam tam w październiku i listopadzie. W środku jak dla mnie jest rewelacyjnie, ponieważ szukam czegoś innego niż hotel/sala weselna :) Ale wiadomo, każdemu podoba się coś innego :D
dla mnie super, i te kule wilkinowe- czad! Też szukam czegoś nie hotel i bron Boże nie sala weselna.

Meg, niewiem ile masz gosci, ale jak szukasz czegoś orginalne to ostatnio oglądałam zdjęcia z Zatoki Sztuki w Sopocie. Wygląda genialnie. Ponoć mają tam robić wesela od maja.
Planujemy wesele na ok 100 osób, ale to na razie plany. Dzięki za info, w wolnej chwili popatrzę co tam mają w tej Zatoce :)
Hej Dziewczyny!

My też juz planujemy ślub na 2013. Wlaśnie w weekend chcemy pojeździć po knajpach. Mamy już kilka na oku ale zobaczymy co będzie jak obejrzymy na żywo! :)
Ja byłam na weselu na tej sali w sierpniu 2011 i moim zdaniem super!! Jedzenie przepyszne i naprawdę dużo. Miejsca do tańczenia dużo, obsługa też spoko. Sama chętnie bym tam zrobiła swoje wesele ale chcemy trochę bliżej Gdyni. :)
do góry