Widok
Klaudio, we wrześniu byłam gościem na weselu, które odbywało się na tej sali w Lublewie. Sala jest naprawdę duża, wesele było na ponad 120 osób i dla wszystkich swobodnie starczyło miejsca zarówno przy stołach, jak i na parkiecie. Jedzenie było smaczne i było go dużo, obsługa rewelacyjna!
Co do przystrojenia - młodzi zdecydowali się na białe pokrowce na krzesła i czerwone dodatki, co się świetnie sprawdziło. I sama sala naprawdę nie jest daleko od Gdańska, wydaje mi się nawet, że bliżej niż Orle. A w każdym razie dojazd jest chyba nawet prostszy. Dużym plusem sali jest też to, że ma pokoje na piętrze.
Podsumowując - ja jako gość bawiłam się tam bardzo dobrze :) i miejsca naprawdę jest dużo!
Co do przystrojenia - młodzi zdecydowali się na białe pokrowce na krzesła i czerwone dodatki, co się świetnie sprawdziło. I sama sala naprawdę nie jest daleko od Gdańska, wydaje mi się nawet, że bliżej niż Orle. A w każdym razie dojazd jest chyba nawet prostszy. Dużym plusem sali jest też to, że ma pokoje na piętrze.
Podsumowując - ja jako gość bawiłam się tam bardzo dobrze :) i miejsca naprawdę jest dużo!
Witam wszystkie Panny Młode :) ja wybieram się w tym tygodniu obejrzeć sale... zamierzamy się pobrać w czerwcu 2013 i z tego co wiem, to niektóre sale już mają te najbardziej popularne miesiące pozajmowane. niestety. my zastanawiamy się nad Dworkiem Rajska Góra lub Czardaszem - sala widokowa w Luzinie. Jeśli ktoś miałby jakieś opinie będę wdzięczna. Pozdrawiam i życzę powodzenia :0
Witam :)) co do Rajskiej Gory to okolica piekna slicznie wszystko skomponowane jest gdzie robic zdjecia jest naprawde super ponoc jedzenia jest pod dostatkiem obsluga bardzo mila jeden minus jaki tam jest to schody prawie na srodku sali co zmniejsza sale .. poza tym wszystko ok :)
Czardasz bylam na dwoch mniejszych salach bardzo ladnie tam :) bardzo bogate menu duzo gratisow .. warto jechac zobaczyc .. Ja osobiscie wybralam sale w Osloninie w Filipie i takze rowniez polecam :))
Czardasz bylam na dwoch mniejszych salach bardzo ladnie tam :) bardzo bogate menu duzo gratisow .. warto jechac zobaczyc .. Ja osobiscie wybralam sale w Osloninie w Filipie i takze rowniez polecam :))
Rajską Górę oglądałam bardzo się nam podoba. Dzisiaj dzwoniłam i cenowo wygląda to dość podobnie i w Górze i w Czardaszu są gratisy. Do Czardasza jadę w najbliższy piątek. Oczywiście podzielę się z Wami swoim zdaniem. Dzwoniłam też do Domu Bankietowego Grinholc który też jest bardzo ładny, ale moim zdaniem trochę przesadzają - pan powiedział, że jeśli jest poniżej 75 osób na weselu dodatkowo muszę zapłacić 2000zł. bo inaczej im się to nie opłaca, więc odpada. Zresztą my jesteśmy z Bolszewa/Wejherowa i nie chcę jechać aż do Rumi, bo może korki w cudownej Redzie będą.