Widok

panny młode 2013?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jak w tytule, czy są na forum panny młode, które planują ślub na 2013?:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
Mika: pisałam wyżej ślub jest 27.04.2013.:) nad dekoracją kościoła jeszcze się nie zastanawiałam:) nie wiem nawet jak wygląda jakas "standardowa" dekoracja zrobiona przez siostry. a Ty wiesz może jak to wygląda??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wyprzedaze sa tez teraz, popatrzcie w watku z 2012 w jakich salonach
pewnie cały czas są wyprzedaże żeby suknie ze starej kolekcji sprzedać, wiadomo we wrześniu będzie największy wybór a później coraz mniejszy, jak byłam w czerwcu oglądać suknie to z kolekcji 2010 nawet za 400 zł można było dostać ale mały był już wybór sukni po przecenie więc jeśli ślub jest za ponad rok to ja bym poszła we wrześniu :)
Dziękuje :)
a masz jakies namiary na nich? niestety nic w necie nie mogę znaleźć, jak cenowo wygląda? mają noclegi?
ja o kieckę zacznę się martwić dopiero w grudniu :)
dziewczyny .... to coś dla was bo by z 2012 juz w wiekszosci mamy kiecki... http://www.pinger.pl/szukaj/po_tagu/p/2/?t=suknia%20%C5%9Blubna
milego ogladania
cenowo wygląda dość dobrze 170 zł/os. z poprawinami, ciastami i owocami. noclegi są jest tam 7 pokoi jeden w gratisie dla młodych a resztę można wynająć dla gości chyba było ok 35zł./os. jeśli byłabyś zainteresowana podać e-mail wyśle Ci ich menu i nr tel
Ania i Sebastian - 13.04.2013r.

Mamy już salę, kamerzystę, fotografa i zespół - nasz ślub odbywa się jednak poza Trójmiastem także niewiele powiedzą Wam konkretne namiary :)
ja tez mam termin na 13,04,2013 i mam tylko sale i fotografa... widze ze muszę sie wziac w garsc :)
jest taki wybor tych zespolow ze nie mozemy sie zdecydowac a i czasu na spotkania z nimi nie ma :/ mam nadzieje ze w koncu uda mi sie to zalatwic.
a dziewczyny bedziecie miec kamerzyste?? ja sie nad nim zastanawiam, mam fotografa i chyba tnąc koszty bede musiala zrezygnowac z filmowania.. ale nie wiem czy to jest dobry pomysl,
Ja z filmu bym nie rezygnowała . Fakt jeśli Ci fundusze nie pozwalają to oczywiście trzeba to rozważyć , ale mimo to że będą zdjęcia TO film z wesela i ślubu też jest ważny (oczywiście jak dla mnie) :)))
Na filmie jest zawsze dużo śmiechu ! :)))
Jak zaczęliśmy planować ślub to mówiłam że kamerzysty nie będzie bo szkoda kasy na film którego i tak się nie ogląda i że nie lubię jak mi ktoś lata przed nosem z kamerą więc nie chce tego u siebie na weselu, później pomyślałam że jednak fajnie by było mieć pamiątkę i wracać do tego "i że cię nie opuszczę aż do śmierci" ;) więc żeby było taniej to chcieliśmy poprosić wujka żeby kręcił jakieś lepsze momenty ale po weselu kuzyna gdzie kamerzysty prawie wcale nie było widać, nie latał i nie filmował ludzi jak jedzą czy piją, jak zobaczył że ktoś nie chce być filmowany to odwracał kamerę, nie był po prostu nachalny skończyło się tak że podpisaliśmy z nim umowę :) i nawet nie jest taki drogi :)
osobiście uważam że jeśli się wahasz czy wziąć kamerzystę czy nie to weź, żebyś później nie żałowała bo to się już nie powtórzy :)
masz jeszcze ponad rok do ślubu więc możesz spróbować zadzwonić do wspomnianego już tutaj pana z Mechowa, nie jest drogi a filmy robi dobre :)
My też się zastanawiamy nad kamerzystą, jesteśmy pewni, że chcemy tylko jeszcze nie wiemy kogo... :D
Nieźle :) macie za ponad rok ślub a z przygotowaniami wyglądacie tak samo jak ja 6 miechów przed swoim ślubem:) chyba wynika z tego że się bardzo obijam..
ja chcę najważniejsze rzeczy zrobić już teraz, żeby mieć "większy wybór" i potem błogi spokój :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A my z lubym mamy termin na pierwsza sobotę sierpnia 2013.
Zaklepany termin we wspomnianym wcześniej Dzikim Winie.
Orkiestra tez juz jest, i fotograf & videofilmowanie.
ile wczesniej nalezy zaklepywac by miec pelny wybor dat? ja nie 2013 ale pozniej i dlatego teraz pytam:))) i nie tylko o dzikie wino mi chodzi ale i o inne, wypowiedzcie sie prosze
to zależy o jakich salach myślisz i w jakim miesiącu planujesz ślub, bo te popularne miesiące czerwiec, sierpień, wrzesień i nawet lipiec są chyba dwa lata prędzej rezerwowane. ja rezerwowałam sale półtorej roku prędzej termin dostałam, bo sala nowa jeszcze nie otwarta, ale z kolei z orkiestrą był problem, bo w czerwcu mieli tylko jeden termin wolny. więc tak szczerze mówiąc zależy co chcesz, kogo chcesz i kiedy.
witam, a mogłabym wiedzieć kto będzie fotografował i filmował?
a to pytanie do mnie ;D?
Zarejestrowałam się, żeby nie szukać wątku :D
do góry