Widok

paznokcie

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
A ja dziewczyny znowu "Po prośbie"))) . W życiu nie robiłam sobie żadnych tipsów, żeli, akryli itp.Mało tego, nigdy nie robiłam nawet profesjonalnego maniciuru (radzę sobei z tym, chyba nieźle, sama). Jednak na ślub wypadałoby miec paznokcjie idealne. Dlatego mam pytanie- gdzie dobrze,elegancko (żadne szponiaste łopatki) i niedrogo robia takie rzeczy( najchetniej okolice srodmieścia w Gdańsku)? Nie wiem jaki będzie stan moich paznokci w kwietniu, teraz jest nie najlepszy więc może bede sie musiała zdecydować na żelowe tipsy. No i jaka jest średnia cena manikiru ślubnego na własnych paznokciach a jaka żelowych?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam
bardzo chętnie Ci pomogę :))
od 7 lat robię tipsy z akrylem
mogę Ci zrobić w bardzo dobrej cenie paznokcie jakie byś chciała :)) robie french i kolorowe - jakie dusza zapragnie !!!
mogę nawet do Ciebie podjechać jeżeli chcesz...

co do łopat to nawet nie wiem jak je zrobić heheeh :))) moje klientki sa bardzo zadowolone i ciągle wracają .....

róznica pomiedzy akrylem a zelem praktycznie jest u mnie nie widoczna ponieważużywam dobrych produktów a akryl mam w kolorze transparenrnym...

jak chcesz przeslę ci parezdjec na maila :))
Ja też poproszę o jakieś fajne zdjątka!!! A tak na marginesie, to robisz tylko prywatnie czy masz gdzieś swój zakład? Bo ja jerstem z Gdyni...
ja poprosze o fotki na maila i namiary na siebie, tez tak jak agga zawsze mialam "swoje" paznokcie, ale do slubu chce miec cos specjalnego:) pozdrawiam
Ja tekże poproszę o fotki i ewentualne ceny. Z góry dziekuję i pozdrawiam :-)
witam,
nie polecam żadnej , nienaturalnej formy upiekszania paznokci.
Idż do manikirzystki i zrób sobie ładne paznokcie w sposób naturalny.
Nikt Ci nie powie, ale i akryl i tipsy ogromnie niszcza płytke paznokciową.
Grzybice są na porządku dziennym a i powrót do naturlanych szponków jest długi i czasami kosztowny.
Wiem co mówię, bo jestem dermatologiem i dziewczyny mają okropne paznokcie po tych zabiegach , tylko że się im przed ani w trakcie tego nie mówi.
zastanów się i sama zdecyduj
plastykowe szpony są okropne, zadbane naturlane są oznaką zdrowia i zdrowego myslenia.
pozdrawiam
pasadena
pazkonkcie robie prywatnie, jeszcze się nie dorobiłam wlasnego :))
ja tez chcę fotki na mejla, plis, :) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I ja sie z Toba zgadzam:)
Moj chlop chyba by mnie zastrzelil przed slubem za paznokcie sztuczne;))
Naciu, poproszę zdjęcia na emaila ;))))
dzięki
Kochana ja nie jestem w satnie zapuścić swoich paznokci na ół milimetra bo z natury mam bardzo miekkie i łamliwe pazury wiec chyba w takich wypadkach na własny ślub chciałabym miec ładne paznokcie :))
rekonwalescencja nie jest wcale taka długa . wystrczy ze zrosnie ta płytka na której był kłaziny akryl bądz inne swiństwo....
u mnie trwalo ok 1 miesiaca po noszeniu przez dwa lata paznokci i nawet kształt paznokciam i sie polepszył :))
No i już sama nie wiem.....Moje paznokcie nie sa aż takie złe, tyle, że często łamią sie w najmniej odpowiednim momencie i nie iwem, czy na ślub któryś z nich nie zrobi mi takiego psikusa.Na wszelki wypadek prosze o zdjęcia na maila:)
Mój też :) Również jestem zdecydowaną przeciwniczką wszelkiego platstikowego badziewia, ale zdecydowałam się na pokrycie paznokci utwardzającym żelem, żeby dotrwały w długości do opuszka palaca do dnia ślubu. Dziewczynom, które mają mocne naturalne paznokcie stanowczo odraczam "upiększanie" tipsami.
wiadomo, ze ilu zwolennikow tylu przeciwnikow. Ja z natury tez mialam takie "kaprysne" paznokcie- kiedy nie trzeba byly ladne, a w najbardziej porzadanym czasei "trach" i juz go nie ma :))) Nosze od 6 lat akryl (praktycznie non stop) i w tym czasie ani razu nie dorobilam sie grzybicy (uff). Przez cztery lata intensywnej pracy przy wykonywaniu paznokci akrylowych tylko raz spotkalam sie z takim przypadkiem, ale bylo to wyrazne zaniedbanie klientki.
Wiadomo,ze paznokcie sa troszke slabsze poczatkowo- nie ma co ukrywac. Ale jak zrosnie plytka to odrasta juz silny paznokiec.
Ja bym sie nie zastanawiala, bo po co Ci w dniu slubu jeszcze niepotrzebny stres, ze piekny wymalowany naturalny paznokiec zechce sie niespodziewanie zlamac. Ale radze, jesli sie zdecydujesz zrobic to troszke wczesniej, zeby sie przyzwyczaic. Zreszta teraz manikiurzystki sa juz tak wyspecjalizowane, ze jak trafisz do profesjonalistki to zrobi Ci takie pazurki, ze praktycznie nikt nie pozn, ze to sztuczne :))))
Zamiast "odraczam" miało być "odradzam". Oczywiście :)
podaj mi maila :))
Polecam panie z salonu Laurent w Gdyni na ul. Abrahama, paznokcie akrylowe wygladajace jak wlasne, bardzo gustownie pomalowane, profesjonalnie zrobione. Ja i moja przyjaciolka zrobilysmy sobie na jej slub i byla baaaardzo zadowolona...zdjecia robione z bliska wyszly przepieknie, nie mowiac juz o wygodzie. Obie bylysmy bardzo zadowolone a "rekonwalescencja" paznokcia trwala do momentu odrośniecią naturalnego paznokcia.
Grunt to dobrze podejsc do tematu, zadbac o dlonie i wybrac zaufane osoby do zrobienia paznokci.

Polecam i pozdrawiam

Ja tez prosze o zdjecia i ceny gdyz chcialabym sobie zrobic akryl lub zel. Pozsrawiam
Ja również mogę polecić ci naturalne paznokcie, bo sztuczne są niemodne. Polecam FRENCH z firmy KillyS, przepięknie wychodzi, dodatkowo do opakowania dorzucają paski do maniq. Całość do nabycia w markecie za ok. 30 zł.
Witam. Ja osobiście nosiłam dwa razy akryl, raz -pól roku, drugi raz-rok. Nie znam się na tych wszystkich preparatach itd. Ale wiem, że przed nałożeniem akrylu kładzie się jakąś wartswe, która zabezpiecza przed grzybicą. Z tego co wiem, mogę sie mylić, na grzybice bardziej powodują tipsy, pod które trzeba położyć klej. Ale oczywiście mogę się mylić. A co do rekonwalescencji moich paznokci, to szybko wróciły do stanu poprzedniego, i nie musiałam uzywać żadnych preparatów.
A jeśli chodzi o wygląd, to cieńkie, delikatne akryle prezentuja sie bardzo ładnie, zdecydowanie polecam na ślub, w końcu bierze się go tylko raz w życiu :-)
Pozdrawiam
do góry