Widok

pc invest OSIEDLE RUMIA

ktoś słyszał?

http://pcinvest.pl/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie, ale nazwa myląca.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
czemu myląca?

chyba właśnie podkreśla fakt, że jest to JESZCZE Rumia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
napewno rumia i super lokalizacja z tego co widziałem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czy na forum jest ktoś kto zarezerwował już na tym osiedlu mieszkanie?
tak, jest, czekamy na odbiór
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
też jesteśmy zainteresowani tym osiedlem, już po odbiorze? muszę podjechać na żywo zobaczyć te odstępy miedzy szeregiem A i B bo na zdjęciach strasznie blisko to wygląda ...
niestety jeszcze nie :( z tego co wiem od dewelopera to w A skrajne mieszkania są też w rezerwacji, ale podjechac można zobaczyć w każdym momencie
troszkę małe też te ogródki zrobili spoglądając na plany .. no nic podjedziemy z mężem, te drzewa na planie co są też muszę zobaczyć co to tak na prawdę jest i jak duże.
ogródkiem to ja bym nawet tego nie nazwała, raczej taki większy tarasik, jak wybieracie sie na wycieczkę to polecam wziąć kalosze ze sobą :P
No właśnie, a my jednak chcemy ogródek - piaskownica dla dziecka jakaś huśtawka itp a tam to chyba marne szanse plus jakies miejsce na grill ... ale pojedziemy zobaczymy. Choć już to nie pierwszy szereg a zawsze cos nie pasuje. Albo strona świata nie ta bo za ciemno to lokalizacja albo cena.
większy ogródek ma tylko ten jeden skrajny, ale on jest niby w rezerwacji
Właśnie tym A5 jestem zainteresowana ale nie wiem jak tam to sąsiedztwo tych starych szklarni wygląda i te drzewa :) ale ogródek niby pokaźny.
Witam jestem zainteresowana zakupem mieszkania w budynku D czy ktos z was moze powiedziec cos na temat dewelopera bo chyba nowy na tym terenie a osiedle rosnie w oczach ..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wejherowianka, a co chciałabyś wiedzieć?
Polecam wizytę w biurze w Gościcinie, można się tam sporo dowiedzieć.
Witam
Zarezerwowałam mieszkanie w budynku C. Jest ktoś na forum kto również wybrał mieszkanie w tym budynku? Z chęcią bym porozmawiała z osobą, która dokonała podobnego wyboru do mnie :)
a w jakim budynku zarezerwowałaś?
Wiecie już kiedy macie planowany odbiór?
My będziemy mieszkali w A, odbioru jeszcze nie ma, a dla budynku C kiedy jest przewidywany odbiór?
Własnie nie ma jednoznacznego terminu! :( w następnym tygodniu jestem umówiona na spotkania i chcę już wtedy informacje kiedy itp.
Ponieważ też trzeba remont zaplanować i zarezerwować ekipę remontową.
My się właśnie dowiedzieliśmy że odbiór był już jakiś czas temu (na budynki A i B); tyle że z podpisaniem ostatecznej umowy u notariusza i tak trzeba czekać jeszcze na energetykę, a niestety kredyt przez to dalej leci z wyższą ratą.

Z ekipą mieliśmy podpisaną umowę na październik (liczyliśmy wtedy na sierpniowy odbiór)-przesunąć musieliśmy na styczeń, bo dopiero wtedy podłączyli nam prąd i wodę.

Neighbour, daj znać proszę kiedy czegoś się dowiecie, bo miło by było gdyby ktoś jeszcze oprócz nas się tam kręcił :) nie chciałabym mieszkać sama ze stróżem na placu budowy :P
do góry