Widok

pediatra Maciej Zagierski - jakieś opinie?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Poszukuję opinii o tym lekarzu pediatrze, może ktoś zna i korzysta?
image
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Podbijam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jesteśmy pacjentami dr Zagierskiego od maja 2012r.,
przeszlismy z nim takze kilka planowych hospitalizacji na na oddziale gastroeneterologii w szpitalu Wojewodzkim.
Zawsze pomocny, dokłądny, nie robi problemów z przepisywaniem leków refundowanych - w tym bardzo zadkich i drogich mlek modyfikowanych dla dzieci, zawsze trafne diagnozy.
Do tego mily i cieply dla dzieci (sam ma ich trojke, w tym najmniejsze 2 letnie, wiec pewnie stąd tak fajny kontakt z dziecmi)
Nawet jak ide z jedna dziewczynką, zawsze pamieta zeby spytac o drugą i dopytuje jak wyszla z ostaniej infekcji - pamieta wszystko:)))
Jak ide z jedna, zawsze pamieta ze neklejki trzeba dac podwojnie bo sa dwie - szczegół ale dzieciaki sa zachwycone:)))

Co wazne, posluguje sie otoskopem - bada uszy - co o dziwo, nie jest standardem u wszystkich pediatrów

My chodzimy do niego do Enel Med we Wrzeszczu - fajne ze jak cos jest niejasne mozna od razu zrobic na miejscu RTG np plus, w chwile jest opis i lekarz ma jasniejszy obraz,
Tam dr przyjmuje w pon i czwartki.

Przyjmuje tez gdzies w prywatnym gabinecie na zaspie, chyba w srody - ale nigdy tam nie bylam

Ostatnio zaczoł przyjmowac w nowym osrodku Diagoson gdzies na Osowej, chyba w soboty ale tez jeszcze tam nie bylam.

Oprócz pediatrii ma tez specjalizacje z gastroeneterologii.

Polecam szczerze!
image image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja również polecam z całego serca;-)))
Jak dla mnie najlepszy pediatra pod słońcem;-)))
Wcześniej błądziłam z synem od jednego lekarza do drugiego, dostawał tony antybiotyków itd.
Odkąd chodzę z nim do dr Zagierskiego - o niebo lepiej.....a chodzimy często;-)
Wyciąga synka z infekcji bez antybiotyków, za każdym razem dokładnie bada (jak wyżej napisano uszy, oprócz tego zawsze ogląda całe dziecko (stawy, sprawdza czy prawidłowo przyciąga głowę do klatki piersiowej itd.) - badanie naprawdę bardzo dokładne.
Do tego jest przeeeeeeeeeeeeesympatyczny, świetny kontakt z dzieckiem,zawsze pomocny, konkretny, nie tylko leczy ale i szuka źródeł, robi mnóstwo badań które uznaje za konieczne.
W mojej ocenie - super profesjonalista.
Taki lekarz do skarb.

Więc ja poleeeeeeeeeeeecam!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy może ktoś wie gdzie pan doktor aktualnie przyjmuje prywatnie ?
W Diagsonie powiedzieli że nie, w Enelmedzie też nie. Bardzo proszę o informacje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W Nordic Clinic we Wrzeszczu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Obniżenie /wypadanie macicy (1238 odpowiedzi)

Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie? Ćwiczycie czy operujecie...

bałagan u nastolatki (26 odpowiedzi)

Czy nastolatke da sie nauczyć porządku? Jak to zrobic skoro już nic nie pomaga...W swoim pokoju...

Zadania do gry dla dzieci (17 odpowiedzi)

Szukam pomysłów na zadania do gry dla dzieci w wieku przedszkolnym. Np. udawaj kota, zrób...

do góry