Widok

pediatra, alergolog Barbara Raczkowska

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam,

Poszukuje kontaktu do Dr Barbary Raczkowskiej. Słyszałam, że jest bardzo dobrym specjalistą. Chciałabym umówić się z dzieckiem na wizytę. Czy macie namiary?

pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja nie polecam Pani doktor....kiedy moja córcia miała wysypkę, która była wynikiem skazy białkowej i azs, byłyśmy u Niej na wizycie; P. dr dosłownie zerknęła na Julę, nie zrobiła wywiadu, czy przypadkiem,któreś z rodzicow nie jest alergikiem, zapisała do smarowania steryd (Mała miała4m-ce) i mleko wyczyszczone dosłownie ze wszystkiego (Bebilon Amino);
po kilku dniach poszlismy na wizytę do dr-a A. Marka i to był strzal w 10-kę; jest naszym pediatrą do dziś, Jula została pięknie wyprowadzona ze skazy, a o azs nawet nie pamietamy:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Co na piknik? (45 odpowiedzi)

W weekend wybieramy się ze znajomymi na piknik, taki 'z prawdziwego zdarzenia'. Nie mam...

na co zwrócić uwagę przy podpisywaniu umowy z Biurem nieruchomości (61 odpowiedzi)

Chcę sprzedac mieszkanko, kawalerke. Ile zycza sobie w tej chwili biura nieruchomosci, znaczy...

Jaki wozek wybrac? (82 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

do góry