Widok
nie polecam w ogóle przychodni na Obłużu przy Stawku (na Sucharskiego). masakra z rejestracją. Trzeba przyjść osobiście przed 7:00 rano po to żeby zarejestrowali np. na 9:00, do domu wracać sie nie opłaca, czekać 2 godziny też cięzko. Z resztą słaby pomysł żeby z chorym dzieckiem zimą jeździć i stać pod przychodnią. Dzieci przyjmowane są razem z dorosłymi, czekają na tym samym korytarzu co jacyś starzy gruźlicy. Rejestracja jest na godziny tymczasem czeka sie strasznie długo na swoją kolej. Dr Rycio i Majora nie znam. Odradzam za to Luwańską (ale kartka ostatnio wisiała, że jej nie ma do odwołania, to może już jej nie bedzie). Kiedyś była fajna. Teraz okropna. Podejście do pacjenta straszne. Pretensje o to, ze dziecko płacze. Mówi mi jak lek podawać podczas gdy ubieram w pośpiechu płaczące dziecko. Po wyjściu z gabinetu nic nie wiedziałam.
Tragiczna przychodnia. Jakby co to ginekologa i stomatologów tez nie polecam. Nie jestem jakaś tam wybredna paniusia, ale w tej przychodni podejście do pacjenta to żenada.
Przeniosłam się z tej przychodni na Abrahama. Mam dalej, ale jestem baaaardzo zadowolona. Jak dziecko jest chore po prostu sie bierze i jedzie, a nigdy nie czekałam dłużej niż pół godziny.
Poza tym maja tam poradnię chorób płuc i alergologa.
Tragiczna przychodnia. Jakby co to ginekologa i stomatologów tez nie polecam. Nie jestem jakaś tam wybredna paniusia, ale w tej przychodni podejście do pacjenta to żenada.
Przeniosłam się z tej przychodni na Abrahama. Mam dalej, ale jestem baaaardzo zadowolona. Jak dziecko jest chore po prostu sie bierze i jedzie, a nigdy nie czekałam dłużej niż pół godziny.
Poza tym maja tam poradnię chorób płuc i alergologa.
na Abrahama chodzimy do dr Sobiak, kilka moich koleżanek też chodzi i sobie chwalą. Ale inne lekarki też są fajne (miałam okazję być u wszystkich). Nikt nie żydzi ani skierowań ani zwolnień.
Tam jest tak, że jak dziecko zachoruje to po prostu jedziesz. Nie umawiają na godziny, ale nigdy nie czekałam dłużej niż 1 godzinę. W zeszłym tygodniu było wyjątkowo duzo pacjentów to czekałam godzinę (pielęgniarka wpuściła mnie z noworodkiem do gabinetu zabiegowego żeby nie podłapał czegoś od innych chorych dzieci).
Poza tym jak nie ma Twojego lekarza (czy przyjdziesz w nie tej godzinie) i idziesz do innego to nikt problemów nie robi, że idziesz nie do swojego, bo na Sucharskiego to zaraz jakieś fochy.
Poza tym maja w tej przychodni dużo specjalistów, jest od razu usg bioderek, ortopeda (polecany na tym forum specjalista ), jest alergolog, pulmonolog, także dużo spraw można załatwić tam na miejscu.
Tam jest tak, że jak dziecko zachoruje to po prostu jedziesz. Nie umawiają na godziny, ale nigdy nie czekałam dłużej niż 1 godzinę. W zeszłym tygodniu było wyjątkowo duzo pacjentów to czekałam godzinę (pielęgniarka wpuściła mnie z noworodkiem do gabinetu zabiegowego żeby nie podłapał czegoś od innych chorych dzieci).
Poza tym jak nie ma Twojego lekarza (czy przyjdziesz w nie tej godzinie) i idziesz do innego to nikt problemów nie robi, że idziesz nie do swojego, bo na Sucharskiego to zaraz jakieś fochy.
Poza tym maja w tej przychodni dużo specjalistów, jest od razu usg bioderek, ortopeda (polecany na tym forum specjalista ), jest alergolog, pulmonolog, także dużo spraw można załatwić tam na miejscu.