Widok

pediatra(Żabianka)

Żabianka Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
chce przepisac malego do przychodni na Ul.Gdynskiej,czy znacie moze pediatre z tej przychodni?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dr kutella
...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
przypadkiem trafiłam na fajną lekarkę która miała dyżur na Majewskich,
Dr Wiśniewska z Kołobrzeskiej...rozwiązuje wszystkie nasze problemy, a jak nie może dać skierowania na jakieś badania, bo...służba zdrowia tak już ma, to podpowiada żeby zrobić je prywatnie, mnie to satysfakcjonuje:)
PA,czy przepisalas sie do innej przychoni,czy moze tam jest jeszcze jakis lekarz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jest tam dr bardzo sympatyczna ale nie to u lekarza cenimy najbardziej...nie przeczytała nawet uważnie zaleceń z wypisu ze szpitala, więc nie chce myśleć co w razie poważniejszych problemów...
Zmieniłam pediatrę...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja chodze do doktor Dużyńskiej bardzo sympatyczna natomiast byłam tylko 3 razy narazie wiec na dłuższa mete nie wiem jaka bedzie.
moze jednak ktos zna

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry