Widok

pensjonat Krystian - Chmielno - proszę o opinie.

Czas wolny Temat dostępny też na forum:
Czy zna ktoś pensjonat Krystian w Chmielnie? Co o nim sądzicie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie zna nikt? A może poleci ktoś jakieś inne miejsce w Chmielnie, gdzie można wynająć pokój studio z dwoma pokojami? No i żeby plac zabaw był dla dzieci i możliwość wyżywienia na miejscu.
wichrowe wzgórze, u chłopa
Ja słyszałam tylko opinie o Krystianie że jest wszystko w porządku. Bywam w Chmielnie mam tam rodzinę więc nie korzystam z pensjonatów ani tym podobnych miejsc, ale słyszałam pochlebne opinie.
ja byłam w ośrodku wczasowym KREFTA w domku letniskowym.
Polecam
mają domki 1dno i 2pokojowe.
a jakie warunki są w tych domkach? Chcemy jechać z 4 miesięcznym dzieckiem i zależy mi na tym, żeby jednak warunki były bardzo przyzwoite.
Tez jezdzilam do Krefty, co prawda pare lat temu i pare lat z rzedu :) wiec to chyba mowi samo za siebie. Dawno tam nie bylam ale znajomi nadal jezdza i wg nich jest lepiej niz bylo. Ale jezdza bez dzieci. Ja tez uwazam, ze to miejsce jest godne polecenia ale chyba dla ciut starszych pociech.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Przepis na gofry (23 odpowiedzi)

Czy posiadacie dobre sprawdzone przepisy na gofry? Niestety mój niezawodny przepis gdzieś się...

Zadania do gry dla dzieci (17 odpowiedzi)

Szukam pomysłów na zadania do gry dla dzieci w wieku przedszkolnym. Np. udawaj kota, zrób...

Dom samotnej matki Matemblewo (14 odpowiedzi)

Jestem mama rocznego dziecka. Mieszkam z mężem który mnie bije. Codziennie są jakieś awantury, co...

do góry