Widok

operacja kręgosłupa

Czekam na operację kręgosłupa. Strasznie się boję. Proszę mnie "oświecić" czy to takie straszne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To nie jego winna ciężko jest wyciągnąć dysk w całości taka jest prawda poczytaj sobie o tym lekarzu a dowiesz sie jaki to lekarz ja mam pełny szacunek do niego
mialam usuwany dysk na tym samym poziomie. w szpitalu mswia, operowal profesor Paweł Słoniewski. do pracy wróciłam po 2 miesiacach. przez pierwszy tydzien głównie lezalam. zero bolu. a po tygodniu sie przeciagnelam i bol plecow oraz nogi powrocil. bolalo chyba z miesiac. chodzilam na laser i "rehabilitacje" do pana ktorego polecily dwie znajome osoby. mnie niestety nie pomagal wiec dalam sobie spokoj z nim i pozostalam przy laserach, polu magnetycznym itd.
jesli masz w domu kabine prysznicowa t z myciem ciala i wlosow dasz rade sama. ja duzo lezalam. wstawalam tylko do toalety, pod prysznic i do posilkow. malo siadalam, staralam sie raczej chodzic i stac niz siedziec na poczatku.
to ten złoty lekarz Bełdziński tak cie operowal ze zostawil ci kawalek dysku a pozniej rozlecial ci sie caly poziom? to rzeczywiscie swietna rekomendacja:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
wrazie czego pytaj
czyli w dobre ręce trafiasz tam pracuje doktor Piotr Bełdźiński on mnie operował złoty lekarz ,pracował w akademii ,co do operacji to nic nie czujesz do puki nie staniesz na nogi trochę boli,ją po tygodniu miałam następna operacji bo zostało kawałek dysku i później następna aż cały poziom się rozleciał i po 6 miesiącach miałam stabilizacje i powiem szczerze że ftedy ból był straszny :(((
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Operacja na odcinku lędzwiowym na poziomie L4/L5, przepuklina tarczy międzykręgowej. Operacja w szpitalu PCT (dawny kolejowy). Czy po zabiegu ból jest bardzo nasilony, czy można w miarę normalnie funkcjonować? Mieszkam sama dlatego pytam czy sobie poradzę. Dziękuję za informacje.
witam ją miałam4 operacji,4 była stabilizacja tlf na odcinku ledzwiowym,co dokładnie chcesz wiedzieć i w jakim szpitalu ma być??
Nie wiem, nie zdecydowałem się na to, ale miałem dwie na kolana - nic fajnego. Operacja to ostateczność, można spróbować skutecznej fizykoterapii. Nie wiem co Ci dolega, ale możesz też spróbować w sanatorium http://www.spabudowlani.pl poz nr.4 . Zawsze warto zasięgnąć porady innego specjalisty niż chirurg. Konwencjonalna medycyna nastawiona jest na leczenie, leczenie, leczenie i jeszcze raz leczenie - ale nigdy na wyleczenie. Oni robią to dla kasy. Obejrzyj sobie na YouTube : Choroby na sprzedaż - 50 min.

Inne tematy z forum Zdrowie

Naturalne sposoby na powiększenie biustu (5 odpowiedzi)

Czy orientujecie się może czy są jakieś naturalne sposoby na to aby powiększyć biust? Niestety...

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (7 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

Mały penis we wzwodzie (8 odpowiedzi)

Mam 22 lata i pewien kompleks spowodowany niewielkimi rozmiarami mojego członka. Chodzi o to, że...

do góry