Widok
Zdecydowanie nie polecam woda perfumowana nie jest oryginałem jest tylko przelana do oryginalnej butelki i co ciekawe wręcz zastanawiające skoro perfumy i opakowanie jest oryginałem (w moim przypadku produkcja USA ) skąd nagle na butelce naklejka z nazwą i numerem telefonu perfumerii trójmiejskiej? Nie dajcie się naciąć !
A nie prosciej było zglosic to na policje ? art 306 do 308 PWP ? Sprzedaż podróbek jest scigana z urzędu . dlaczego tego Pani nie zrobiła ? Jak do Panstwa nie dociera to ze wiekszość producentów obecnie stosuje syntetyczne olejki eteryczne pod przykrywką reformulacji to co mamy Wam powiedzieć ? Łatwo opluc kogoś w necie ? Prosze jednak Pamiętać iż nić w internecie nie ginie i tak samo jak Wy piszecie te wszyskie oszczerstwa my również możemy Wam wytoczyć za to sprawy. Zawsze sprzedajemy produkty oryginalne i nieprzeterminowane i nie boimy sie konfrontacji z policja czy przedstawicielem wlasciciela znaku towarowego na dany kraj bo niejednokrotnie to my z nimi wspolpracujemy w podobnych sprawach. Celnicy czy Policjanci nie sa i nie musza byc specjalistami naszej branzy ale w takich firmach jak my maja wsparcie i pomoc zanim towar zostanie zajety i przekazany do laboratorium kryminalistyki sadowej . Więc naprawde proszę sie zastanowić co tutaj wypisujecie gdyż wasze IP i Mac adresy komputerów sa zapisywane. Macie jakieś watpliwości to zglaszajcie to na Policje a nie oczerniajcie nas na forum publicznym bo kazdego z Was można .... oczernić ... Slowa , slowa slowa
Wytłumaczę Pani skad naklejka holograficzna której nie można odkleić bez uszkodzenia... Po to Szanowna Pani aby nie wpadła Pani na pomysł kupienia podróbki na allegro a pozniej nam ja przypisać jako ze to od nas .... kazdy produkt u nas kupiony posiada plombe i tak juz bedzie. Wszędzie piszemy ze importujemy towary z USA i UE czego sie nie wypieramy. Nasze numery EORI są dostępne w kazdym Urzedzie Celnym i to ich urzednicy odprawiaja nam towar ...szkoda slow
Ogolnie podsumowująć moje dzisiejsze posty cos tutaj duzo troli .... mam nadzieje ze to nie jest brudny numer naszej konkurencji . Każdy z Panstwa ma prawo wyrazić swoje zdanie jednak nie można w nim nikogo pomawiać bezpodstawnie gdyż jest to czyn karalny. Czujecie sie oszukani ? zglaszajcie sprawe na Policje - takie macie prawo a my bedziemy sie tlumaczyc z kazdego przypadku. NIE MOZEY ODPOWIADAĆ ZA TO CO PRODUKUJĄ FIRMY za to zę własciciele znaków towarowych co chwilę zmienia się portfolio podwykonawców branży . NIE MOŻEMY ODPOWIADAĆ ZA TO ZE DIOR MA PRAWO DO NAZWY HOMME A DO ZAPACHU JUZ NIE ( prawa do zapachu ma Tom Ford ) - itd . Jesteśmy tylko sprzedawcą i odpowiadamy za tą część transakcji ale zawsze ISTNIEJE REKLAMACJA i tutaj macie możliwość wykazania niezgodnosci towaru z umową. Od teraz stanowczo bedziemy reagować na takie oszczerstwa. Pozdrawiamy
z tego co się orientuję to tylko loreal i isadora fabrynie foliują tusze. pudelka tekturowe nie są foliowane ale na pewno byla na nim nasza plomba holograficzna a tusz miał datę przydatną do użycia gdyż w innym przypadku nie został by Pani wysłany. Nie naszą winą jest fak iż np. YSL wysycha bardzo szybko...
a moze prawda jest taka ze chciala Pani sobie wypróbować tusz i jak Pani nie pasowal to go zwrocic... no i wtedy był juz problem bo zerwała Pani plomby i zrocic go nie można bo to produkt kosmetyczny. Nikt by nie chcial pozniej otrzymać taki produkt testowany przez inną osobą. Pal licho ze bylo otwarty ale jak ktoś jest chory ? Nie mowimy ze Pani jest chora ale podejemy to jako przyklad. Dlatego ostrzegamy - nie pożyczajcie sobie pomadek maskar czy błyszczyków..... traktuje je jak szczoteczki do zębów :) są tylko Wasze. Czy nadal jesteśmy oszustami ?
Ja wam polecam http://mania-perfum.pl oferujące perfumy w otwocku. Uważam, że mają naprawdę dobre produkty. Perfumy w niskiej cenie.
Zdecydowanie http://edp24.pl/ jak dla mnie:) głównie sprzedają odpowiedniki, ale dzięki temu wydajesz 30/40 zł a pachniesz jakby to było rzeczywiście Channel. A od razu wiesz co kupujesz i płacisz dużo taniej za sam zapach, a nie za markę i celebrytów w reklamach.
Przeczytałam opinie na ceneo i prawdę mówiąc najbardziej skupiłam się na odpowiedziach, które mnie zniechęciły do zakupów w tej firmie. Nie znoszę cwaniactwa, chamstwa, bezczelności i zbytniej pewności siebie. Myślę, że można odpowiedzieć niezadowolonemu klientowi krótko, zwięźle i na temat bez niepotrzebnych, zbędnych, próbujących zakpić z klienta komentarzy. To jest właśnie klasa i elegancja, która przyciąga. Radzę Panu, który jest podobno "mistrzem ciętej riposty" trochę zbastować i częściej używać słowa "przepraszam" nawet jeśli klient nie zawsze ma rację. Bycie miłym i uprzejmym naprawdę nie boli - niech Pan kiedyś spróbuje. Pozdrawiam.
Ja od dawna już kupuję w : https://neness.pl/ te flakony po 22 ml , zawsze zamawiam kilka i rotuję sobie zapachami , to jest takie poręczne że nawet w kosmetyczce noszę i używam kiedy potrzeba. Do tego bardzo szybka przesyłka, jak dla mnie świetne rozwiązanie.