Widok

perfumeria trojmiejska - proszę o opinie

prosze o opinie? taka ktora dowozi do klienta
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
stanowczo nie polecam - zamówiony produkt nie był tym co zazwyczaj otrzymuję kupując w innym miejscu pod zamówioną tu nazwą (CK Eternity)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 10
A ja stanowczo polecam. Nie korzystałam co prawda nigdy z dowozu ale zamawiam sms-em, jadę do Wejherowa i odbieram oryginalny produkt w bardzo korzystnej cenie. Ogromny wybór - są również nowości. Ja jestem bardzo zadowolona :-)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
http://www.695500600.pl najlepsza firma.. Na terenie 3miasta dostawa gratis i ceny atrakcyjne.. Kupuję u nich od bardzo dawna (nawet nie pamiętam od kiedy) i nigdy się nie zawiodłem.. Często zdarzają się gratisy i dodatkowy rabat.. Pod numerem telefonu (ten w adresie strony) zawsze jest szef dostępny i odpowie na wszystkie pytania.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Renoma sama w sobie.... !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Podpisuję się pod powyższą opinią dwoma rękoma ))))
Kupuję w perfumerii od zamierzchłych czasów, kiedy to Pan Szef chodził z torbą pełną światowych zapachów. To dopiero była uczta dla prawdziwej kobiety. I tak już zostało do dzisiaj, jak perfumy to tylko od R.
Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Rewelacja!!! Kupuję perfumy od kliku lat. Polecam!!! Zamawiam sms-em i odbieram. Produkt w bardzo korzystnej cenie. Ogromny wybór. Oryginały. Doskonały kontakt z szefem. Ja jestem bardzo zadowolona i napewno dalej będę robiła zakupy na http://www.695500600.pl Wiem, ze moi znajomi też tu kupują a ja każdemu będę polecała!!!! Pozdrawiam :-)
Jestem stała klientka.Super kontakt, dowóz gratis, oryginalny towar i rewelacyjna obsługa. Polecam!!!!!!
Ps. Od lat obsługa jest na najwyższym poziomie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
http://695500600.pl polecam, kupuję od lat, przemiły kontakt, darmowa dostawa na terenie trójmiasta:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ja nie zgadzam się z tą opinią! Od kilku lat kupuję i zawsze dostaję to co zamówiłam i w dodatku dowóz gratis, fantastyczna obsługa! Gdy potrzebowałam pilnej dostawy nawet bardzo późna pora nie była przeszkodą!
Proponuję uważnie składać zamówienie - może się Panu pomyliło EDP z ER. :/
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
również mogę polecić, wszystko jak najbardziej w porządku :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Najlepsza!!
Zawsze na czas, zawsze w dobrej cenie, zawsze z uśmiechem na ustach :)
Jestem stałą klientką od lat i mogę śmiało polecić firmę z Wejherowa. Zamawiam smsem, jak mam pytania dzwonię. Zawsze miły kontakt, można się dogadać co do miejsca dostawy. Szczerze polecam.
Gorąco polecam. Rewelacyjna firma, szybka dostawa, a ceny marzenie!!!!!! pan tomek chyba nie wie co pisze. może miał zły dzień? nie ładnie panie tomku nie ładnie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja tam ni chodzę, kupuje w rossmanie oraz w sklepie http://www.naturalnemydla.pl/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
POLECAM W 100 % !!!!!!!!!!!!!!!!! i pozdrawiam serdecznie moją NAJLEPSZĄ PERFUMERIĘ
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie polecam. Perfum który kupiłam różni się od oryginału dość szybko traci woń.Liczyłam,że otrzymam swój perfum.... Myślę ,że opakowania są oryginalne natomiast perfumy się pienią , nie maja tej głebi co oryginalne...- sądzę są przelewane do butelek oryginalnych.Czuję sie bardzo zawiedziona . Wydałam 200zł za podróbkę
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie ma się co łudzić... Perfumy, które w tej perfumerii kosztują 150-160 zł, a normalnie 380 nie mogą być oryginałem :) Sama się raz nacięłam, co prawda nie w tej perfumerii, o której jest wątek, ale w innej - internetowej. Każda z Was, która sądzi, że kupuje w tej cenie oryginał, niestety się myli.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5
Przestrzegam przed kupowaniem w tym miejscu. Ceny jak w innych pwrfumeriach internetowych, a są to zwyczajne podrobki. Jak pisał poprzednik, opakowanie się zgadza ale to co w butelce juz nie. Od lat kupowalam swoje perfumy przez internet i jest to zapach bardzo trwaly. Pan tlumaczy sie " reformulacją" perfum. To nieprawda. Bylam w zaprzyjaznionej perfumerii i kupilam oryginal- zapach się zgadza. Tym, ktorzy cenia sobie oryginalne zapachy odradzam!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
Również bardzo nie polecam Podkład, który został mi przesłany nie był oryginalnie zabezpieczony. Podejrzewam, że był wcześniej używany. Dobrze znam ten podkład i konsystencja w przysłanym produkcie różni się, być może podkład jest stary lub zważony. Pisałam do firmy z prośbą o wyjaśnienie sytuacji - zero reakcji. Dla mnie przykre i kosztowne doświadczenie :(
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry