Widok

pieluchy huggies-biedronka

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
widzialam dzis w biedronce pieluchy huggies jumbo 5-9kg 99 szt za 39,99zl czyli wychodzi 40gr za szt. Nigdy nie mialam tych pieluch. Czy są ok???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo często nam przeciekały:( mała mokra po pachy w rozmiarze 2 z bawełną i w 3 premium.
Ale z kolei nie uczulały małej w przeciwieństwie do pampersów
ja mam chyba już czwarty karton i dla nas są ok. zauważyłam, że jak zakładałam za duże (przechodziłam na inny rozmiar)- to tylko wtedy przeciekały. czyli z mojej winy, a nie pampków. nie uczulają, my je batrdzo lubimy.
a widziałyście gdzieś "4"?
mojej Zosi wszystkie pieluszki pasują:)
teraz mam taki przekrój róznych firm i pampersy wypadają najlepiej ale huggisy też niczego sobie:) podobne do tych z rossmanna

ważna rada: przed założeniem pieluszki należy odciągnąć od pieluszki też brzeg z gumką, czasami jest przyklejony do pieluszki i nie dociska do ciała dziecka

heh chyba jasno się wyraziłam:P
Nam też Huggies służy bardzo dobrze, nie uczula, nie przecieka.
Lidia: 4 widziałam w zeszłym tygodniu w biedronce na Karwinach III, przy kościele. W zasadzie zostały już tylko 4.
Inne, również bardzo dobre są pieluszki Tesco i Rossmanowe. Uzywaliśmy i takich i takich, i jesteśmy z nich zadowoleni.
dla nas huggies o niebo lepsze niz pampersy. Pampersy zawsze gdzies przeciekly, i na noc nie mozna bylo ich ubrac. W huggiesach synek przesypia bez problemu od 19 do 6 rano, ani razu nie mielismy nocnych awarii.
ja polecam te z biedronki mialam dwa razy te w kartonie i sa super - przeciekly moze dwa razy z mojej winy bo nie zmienilam dlugo i zle zalozylam
mi pampki tez czasem przeciekaja teraz bede probowac huggies
ja też kupuję w większości huggies'y, nie ma my problemów z przeciekaniem, no chyba że Maja s****na siedząco, to czasem się zdarzy,że po plecach poleci :p W sumie to wszystkie huggies'y kupowałam dotychczas w biedronce i były/są ok.

Od jutra np w tesco huggies rozmiar 3 128szt. jest za 59.99, czyli 47gr/szt. Może tam kup :)
;/ właśnie zobaczyłam, że te z biedry są o 7gr tańsze ;p
moją Martynę obcierały na boczkach;-)
też je wcześniej kupowałam i uważam że są ok, tylko jak kupiłam ostatni karton jakiś czas temu to trafiłam na jakieś felerne bo ten obrazek puszczał farbę i farbował body, na szczęście lekko że przy praniu schodziło
my tez do tej pory kupowalismy w wiekszosci huggiesy w biedronce i były i sa ok, teraz akurat kupilam babydream w rossmanie i tez są fajne :) generalnie Filip może używacz wszystkich pieluch oprócz pampersa bo ma uczulenie :P
Faktycznie one zwykle przeciekały gdy były lekko za duże, albo za małe:) przy zmianie rozmiarów:)
sprzedam pieluszki huggies 4 kilka kartonow po 84sztuk za 30zl
kasiula odezwij sie na meila lena946@wp.pl
MAILA JUZ WYSLALAM
My używamy już ponad rok i jest super patrzę po cenach w innych marketach to są tańsze od pampersów
MASZ JESZCZE TE PIELUSZKI
Jeśli masz to daj znać, tez jestem zainteresowana :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry