Widok
no to ja tez miałam faceta dupe, ale widzisz z dupy róza sie zrobiła - bo teraz przysyła mi kupe kasy z UK
a nawet jakby zarabiał marnie- nie kasa jest sensem miłosci,
kasa jest sensem k***a się....
pozdrawiam i sorry za ostrosc - ale te idiotyczne wątki są juz meczace
ja czasem juz nie wiem czy jestem forum "WESELNIK"
czy na forum " MOJE 14 LAT I MOJE PROBLEMY ZE SOBĄ "
a nawet jakby zarabiał marnie- nie kasa jest sensem miłosci,
kasa jest sensem k***a się....
pozdrawiam i sorry za ostrosc - ale te idiotyczne wątki są juz meczace
ja czasem juz nie wiem czy jestem forum "WESELNIK"
czy na forum " MOJE 14 LAT I MOJE PROBLEMY ZE SOBĄ "
zaczyna się ;) powtórka z rozrywki ;)
ja też mam takiego faceta :D nawet jest moim Mężem :D
i mam pierścionek zaręczynowy za mniej niż 300zł :D
wybieraliśmy go razem - kamienie mam takie jakie chciałam :)
nigdy nie zgodziłabym się na pierścionek z brylantem :) tak samo jak nie przyjęłabym od faceta czerwonej róży! ;)
ja też mam takiego faceta :D nawet jest moim Mężem :D
i mam pierścionek zaręczynowy za mniej niż 300zł :D
wybieraliśmy go razem - kamienie mam takie jakie chciałam :)
nigdy nie zgodziłabym się na pierścionek z brylantem :) tak samo jak nie przyjęłabym od faceta czerwonej róży! ;)
Chaberek Nic dodać nic ująć... Moja mama na zaręczyny nawet pierścionka nie dostała a do dziś są z tatą super szczęśliwym małżeństwem Kawałek metalu na palec nie jest wyznacznikiem miłości No chyba ,że komuś chodzi głównie o pochwalenia się koleżankom jaki to pierścień się dostało (ale to jest żałosne moim zdaniem ....)
ja dostalam jaki chcialam. razem podjelismy decyzje o nastepnym kroku jakim byly zareczyny. nie czekalam na to czy sie oswiadczy czy nie. moj wiedzial ze ma byc brylant i biale zloto i taki dostalam. chcialam tez zeby zareczyny byly w egzotycznym miejscu, byly w meksyky na cudownej plazy o wschodzie slonca. oboje uwielbiamy podrozowc. co w tym zlego ze wiedzial jaki chce pierscionek? mieszkamy raze pare let, konto mamy wspolne wiec i tak zostal kupiony z naszych pieniedzy :p ale nie wiem za ile ;-)
Nie wierze:D
To ja sie dolaczam do grona kolezanek z facetami-dupami, bo moj pierscionek kosztowal 65zl i jest ze srebra!!! Obraczki tez bedziemy mieli "biedne", bo tylko 550zl, tytanowe...
Z powyzszego wynika, ze moj facet to juz nawe mega dupa i tyle. Zycze powodzenia w malzenstwie dziewczynom z takim podejsciem do sprawy.
To ja sie dolaczam do grona kolezanek z facetami-dupami, bo moj pierscionek kosztowal 65zl i jest ze srebra!!! Obraczki tez bedziemy mieli "biedne", bo tylko 550zl, tytanowe...
Z powyzszego wynika, ze moj facet to juz nawe mega dupa i tyle. Zycze powodzenia w malzenstwie dziewczynom z takim podejsciem do sprawy.
No ja nie wiem ile kosztował mój,ale napewno nie jest z brylantem i z tego wynika,że też mam faceta dupę:D:D
Ciekawa jestm droga koleżanko czy ten Twój wybranek z mega drogim pierścionkiem byłby np w stanie przebiec dla Ciebie maraton-tak jak to zrobił mój dupowaty facet;)
ja życzę powodzenia takim parom jak im przyjdzie jakiś kryzys finansowy w małżeństwie.
Ciekawa jestm droga koleżanko czy ten Twój wybranek z mega drogim pierścionkiem byłby np w stanie przebiec dla Ciebie maraton-tak jak to zrobił mój dupowaty facet;)
ja życzę powodzenia takim parom jak im przyjdzie jakiś kryzys finansowy w małżeństwie.
zawsze mozna zrobic
SPAMujemy kolejny idiotwątek...SPAMujemy kolejny idiotwątek...SPAMujemy kolejny idiotwątek...SPAMujemy kolejny idiotwątek...SPAMujemy kolejny idiotwątek...SPAMujemy kolejny idiotwątek...SPAMujemy kolejny idiotwątek...SPAMujemy kolejny idiotwątek...SPAMujemy kolejny idiotwątek...SPAMujemy kolejny idiotwątek...SPAMujemy kolejny idiotwątek...SPAMujemy kolejny idiotwątek...SPAMujemy kolejny idiotwątek...SPAMujemy kolejny idiotwątek...SPAMujemy kolejny idiotwątek...SPAMujemy kolejny idiotwątek...SPAMujemy kolejny idiotwątek...SPAMujemy kolejny idiotwątek...SPAMujemy kolejny idiotwątek...SPAMujemy kolejny idiotwątek...SPAMujemy kolejny idiotwątek...SPAMujemy kolejny idiotwątek...SPAMujemy kolejny idiotwątek...SPAMujemy kolejny idiotwątek...SPAMujemy kolejny idiotwątek...SPAMujemy kolejny idiotwątek...SPAMujemy kolejny idiotwątek...SPAMujemy kolejny idiotwątek...SPAMujemy kolejny idiotwątek...
SPAMujemy kolejny idiotwątek...SPAMujemy kolejny idiotwątek...SPAMujemy kolejny idiotwątek...SPAMujemy kolejny idiotwątek...SPAMujemy kolejny idiotwątek...SPAMujemy kolejny idiotwątek...SPAMujemy kolejny idiotwątek...SPAMujemy kolejny idiotwątek...SPAMujemy kolejny idiotwątek...SPAMujemy kolejny idiotwątek...SPAMujemy kolejny idiotwątek...SPAMujemy kolejny idiotwątek...SPAMujemy kolejny idiotwątek...SPAMujemy kolejny idiotwątek...SPAMujemy kolejny idiotwątek...SPAMujemy kolejny idiotwątek...SPAMujemy kolejny idiotwątek...SPAMujemy kolejny idiotwątek...SPAMujemy kolejny idiotwątek...SPAMujemy kolejny idiotwątek...SPAMujemy kolejny idiotwątek...SPAMujemy kolejny idiotwątek...SPAMujemy kolejny idiotwątek...SPAMujemy kolejny idiotwątek...SPAMujemy kolejny idiotwątek...SPAMujemy kolejny idiotwątek...SPAMujemy kolejny idiotwątek...SPAMujemy kolejny idiotwątek...SPAMujemy kolejny idiotwątek...