Widok

opinia o gin Samborze Sawickim

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
j/w
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ee, ja mam negatywną opinię o tym lekarzu - byłam na klinicznej na zabiegu i nic od niego nie mozna sie było dowiedziec. Na obchodzie tylko przebiegł (doslownie :) koło mojego łózka, krzycząc " aha, pani na zabieg, to powodzenia" i tyle..
obok mnie lezała starsza pani, ktora miała chyba raka i powazną operacje - ile sie nasłuchałam narzekań na tego lekarza to moje :/ a to ze nic nie mowi, a to ze nie uprzedzil ze jeszcze jakies badanie przed operacją ma byc (to akurat prawda - babcia 80 lat i godzine przed operacją wiezli ją chyba na AM zeby jakies badanie zrobic, a ona nie wiedziała ze tak będzie i strasznie sie zdenerowała z tego powodu :/
bardzo kompetetny lekarz z podejściem do pacjentki, jeżeli planujecie zabieg to najlepiej do szpitala na ul. Kliniczną. Lekarz z powołaniem. Nie robi łaski, że się odezwie.
http://forum.trojmiasto.pl/ginekolog-t65622,1,16.html?hl=sambor sawicki#hl

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

płyta indukcyjna czy gazowa? (26 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

do góry