Widok

opinie Happy kids Osowa

Dzień dobry.jeśli ktoś z Państwa ma opinie- pozytywne i negatywne o Happy Kids Osowa,przedszkole i szkoła podstawowa,to będę bardzo wdzięczna.dziękuje i pozdrawiam.Agata
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

świetna szkola i przedszkole. na prawde poleceam .nie droga. kadra świetnie przygotowana, realizujaca wszystkie ramy programowe. szkola z certyfikatami, bezpieczna, nie daleko i na prawde godna polecenia. bardzo dobre wyniki
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

potwierdzam. moje dzieci chodzily do szkoły, dostały sie potem do I LO w Gdansku, swietne wyniki, potem medycyna i prawo. a ze szkola do dzis mam i swietne wspomnienia- dzieci tez, i dobry kontakt. polecam!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

I LO; my chodzimy (chodzilismy) do Jezuitów- jest i poziom wyzszy i jakość kształcenia i atmosfera. a córka juz studiuje na Jagielonce. pozdrawiam, Anna Maria
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

I LO, przereklamowane. ewentualnie iii lo gdynia. ale jak juz to Spoleczniak w Gdansku. tam corka i syn uczenszczają i sa zadowoleni. pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Szkoda że tylko do Jezuitów tam to tylko wyciąganie kromki suchego chleba z za paska a u Salezjanów można się bitej śmietany z kolanka najeść za free.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

nasza szkoła znuw wysoko w rankingu Perspektyw- I LO na czele, daleko ztylu za inne liceum. brawo Jedynka
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

najlepsze jest III LO topolowka. ja konczyłem, zona, brat i nasze dzieci tez. I z powodzeniem studiują za granicą, a nie jest to łatwe. na szczeście stac nas i to robimy. ale poziom i jakośc kształcenia zapewniło III LO
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Może od pewnego czasu i owszem ale 3 to zawsze było normalne liceum dobre ale normalne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Happy kids to liceum? Bo temat był o przedszkolu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

I tam też zaczyna się nauka A może doprowadzić do liceum A jeśli kiepskie początki to potem różnie bywa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Katolickie Liceum.spokój,porządek,brak lbbt.tylko tam niema nie porządku i jakość na wysokim posiomie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Mira, to weź się zapisz. Szczególnie na lekcje z języka polskiego, bo Twój wpis jest na niskim poSiomie ortograficznym, interpunkcyjnym i stylistycznym.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak jest, gdy kończy się katolickie liceum: modlitwa zamiast nauki i potem trudno napisać poprawnie zdanie po polsku)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Banino

Imperium-Auto Salon (14 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

budujecie/kupujecie na kredyt? (263 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

Internet JMT Elektronika Marek Wensierski (36 odpowiedzi)

Witam, do tej pory internet od JMT Elektronika Marek Wensierski działał sprawnie ale od około 2-3...

do góry