Widok

opinie o Chatce Puchatka na Karwinach

Karwiny Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam, jak w temacie, są zadowolone mamy z tego przedszkola? bardzo proszę o opinie, dziekuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Słyszałam bardzo dobre opinie, ale tylko dwie kwestie pozostają dyskusyjne- wielkość grup (prawie jak w państwowych przedszkolach, liczne grupy) i bardzo mały "plac zabaw" trochę "na dziko"....
Oj, a ja myslalam, ze grupy są 15 osobowe, muszę chyba jeszcze dopytac, dzięki,
A ktoś ma tam dziecko z Twoich znajomych? Nie ma wyboru na Karwinach niestety
Tak. Kilka osób. Sama byłam kiedyś zainteresowana tym przedszkolem. Z tego co słyszałam to grupy sa ponad 20-sto osobowe.

Bardzo dobre opinie ma Poziomkowo, ale to Dąbrowa. Mieli otwierać filię na Fikakowie, ale nie wiem czy to nadal aktualne.
Brak opinii to chyba dobrze świadczy, co do Poziomkowa to może od września otworzą, ale to nic pewnego
We wrześniu otwiera się nowe przedszkole na Fikakowie. Dziś widziałam plakat informacyjny, a teraz startują z zajęciami adaptacyjnymi. Nazywają się KidsLand
http://kidsland.edu.pl/
o mamo jakie ceny w tym kidslandzie ;)
750 + wyżywienie ( 12 zł. dziennie)
Widziałam:) drogo...
Dzięki, obejrzeć trzeba, drogo to fakt:-)
Nasz młody jest tam już od 2 lat i mogę tylko polecać. Wielkość grup nie ma aż takiego znaczenia (ja nawet nie wiem jakie duże są grupy), ponieważ pań opiekunek jest dużo, są bardzo uważne i dzieciaki są bardzo dobrze zadbane. Dziecko rozwija się bardzo dobrze, a jak przez kilka dni nie idzie do przedszkola bo np. wyjedziemy to się dopytuje czy przedszkole jest już otwarte i czy może iść. Polecam.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Szkoła podstawowa nr 47 Gdańsk opinie zerówka pierwsza klasa (29 odpowiedzi)

Witam, moje dziecko chodzi teraz do przedszkola ale za kilka miesięcy będzie dylemat zerówka...

poszukiwany dobry ortopeda (18 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

Płaczące dziecko a sąsiedzi (70 odpowiedzi)

Witajcie, piszę bo mam ogromny dylemat i ciekawa jestem, czy ktoś może sobie z czymś podobnym...

do góry