Widok

piżama- gdzie kupię??

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
gdzie dostanę piżamy damskie z długim rękawem/nogawkami ze ściągaczami? jestem zmarźluch i jak mi się nogawka podwinie to nie mogę dalej spać, bo nogi lodowate :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na hali targowej w Gdańsku ,jest tam taki mały sklepik ,na prawo od tylnego wejścia tam zobacz bo sama tam kupuje piżamy ,są bardzo dobre jakościowo ,mi tez zawsze w nogi zimno ,ja tam śpię w wełnianych skarpetach .

W Tesco to widziałam pajace na dorosłego ,różowo białe .
nie no w pajaca to się nie będę pakować :D

a jaka hala targowa, gdzie dokładnie? właśnie jakość też ważna, bo ja to muszę mieć czystą i najlepiej grubą bawełnę, jak dobrej jakości t-shirt męża :D
No ja śmieje z tego pajaca ,bo raczej normalny dorosły człowiek czegoś takiego nie ubierze .

http://www.halatargowa.ig.pl/poziom_iii_antresola

Poziom 1 box 112 .
dzięki :) to już wiem :D
dzięki :) to już wiem :D a jak cenowo?
w Cubusie są bardzo fajnie za 80 zł bodajże ;))
image

nie widziałam jak byłam, ale byłam w grudniu :P ale ze ściągaczami na nogawkach? grube? czy cienkie?
spodnie + rozpinana góra dałam 85 zł ,teraz kupowałam starszemu synowi to 55 zł . Kupuje tez w Tesco piżamy bo jakościowo tez są bardzo dobre cena połowę tego ale tam tylko szerokie nogawki .
no to cena spoko :) może się kiedyś w końcu wybiorę ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
W Gdansku kolo tego mostu z kłódkami co je zakochani wieszaja jest sklepik i maja tam piżamy firmy italian fashion.Jakosc swietna,nie chinskie,cenowo ok 80 zl,swietne fasony np.z motywem łatek żyrafy czy krowy
a gdzie ten most? nie jestem z Gdańska :)
nie wiem czy dobrze znalazłam, na ul korzennej, w okolicach Madisona i DH Wielki Młyn?
most z tyłu za Młynem. Sklep jest na rogu ul. Kowalskiej
http://maps.google.pl/maps?q=gda%C5%84sk+ul.+korzenna&hl=pl&ie=UTF8&ll=54.353565,18.648336&spn=0.000316,0.00066&sll=54.163242,18.17425&sspn=1.823579,5.410767&hnear=Korzenna,+Gda%C5%84sk,+pomorskie&t=h&z=21&layer=c&cbll=54.353565,18.648336&panoid=wSGaYcyycXWBbzNZDMKN_w&cbp=12,144.89,,0,6.95 to?
Tak Asiaczku,to ten sklepik :-) ale ja masz zagrożoną ciążę to może lepiej allegro
no właśnie już wszystko ok, więc mogę się poruszać i autem pojeździć, tylko spacery odpadają :) ale dzięki za troskę :)
na allegro nie chcę, bo ja to muszę pomacać, nie każda 100% bawełna jest dla mnie ok :P
tej firmy jakość jest pewna,sprawdziłam na all - IF ma w ofercie piżamy dla zmarźluchów ze sciągaczami w nogawkach ;-)
a to dzięki, poszukam w takim razie :) bo jak szukałam tak na ślepo bez firmy w dziale piżamy to po którejś stronie zrezygnowałam :P
wpisz italian fashion bezpośrednio po otwarciu allegro,a potem wybierz dział,bo mają w ofercie nie tylko piżamy
już mam, przeglądam :) dzięki wielkie :)
zawsze mozesz zadzwonić do tego sklepiku i spytać czy mają dany fason i rozmiar :D
a właśnie- jak rozmiarowo wychodzą? i jak z praniem? mam suszarkę bębnową i jak coś słabego wrzucę to mi się skracają bluzki do pępka :P i wtedy ziiiiimno :P
noszę S-kę i z ich rozmiarówki pasuje na mnie eska,nic mi się nierozciągneło jak do tej pory.
popatrz na all lub na ich stronie,i zmierz wg. swoich piżam i jak coś to na wszelki wypadek weź rozmiar większe.Nie mam suszarki,w pralce nic mi się nie rozciągneło i nie zbiegło w przeciwieństwie do innych odzieżowych firm.
Jeśli nie chcesz ryzykować to faktycznie jedź i "pomacaj"
firma muzzy też ma fajne piżamy,ale nie wiem gdzie w gd można je spotkać
jak będę się wybierać w najbliższym czasie to tam na pewno wejdę, a jak nie to zamówię na allegro, będzie na Ciebie :P

dzięki za wszelkie info :*
ja kupuję je zazwyczaj na http://bliskociala.pl - rozmiarówka na mnie pasuje to raz, dwa, że mają duży wybór i naprawdę dobre ceny. wychodzi taniej niż w sieciówkach a rzeczy są świetnej jakości.
Mam tak samo z nogawkami :)
Kupiłam taką jak szukasz w H&M

Piżamy ze ściągaczami mają w Cornette.pl Piżamy są bardzo wygodne, mają fajne wzory. Ja mam kilka par, jak dla mnie są super :)

Sklep tchibo online

Dostałam ostatnio w prezencie piżamę firmy Cornette. Fajna, miękka bawełna. Nie wiem jak będą wyglądać po kilku praniach, ale na razie są super. Mam 165 cm i spodnie są idealne na ten wzrost.
No i polecam cieplutkie od Hendersona. Często bywaja w mniejszych sklepach z bielizną, ale polecam poszukać w sklepach internetowych bo ceny są korzystniejsze. Jak tutaj:
https://www.xoxoxo.pl/kategoria/pizamy-damskie-xoxoxo
image

A sprawdź czy w Hibou przypadkiem nie będzie takich piżam. Wydaje mi się że widziałam. Oni generalnie mają duży wybór różnych piżam, może sobie ja różne zestawiać góra-dół :) Są bawełniane, wygodne i ładnie się prezentują :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

krem nawilżający do twarzy (44 odpowiedzi)

Jaki krem jest dobry bo nie wiem jaki kupić używałam garniera ale mi nie służy i teraz mam taka...

Energylandia (10 odpowiedzi)

Witam. Chciałabym się wybrać z dziećmi do Energylandii,a ponieważ to dość daleko od...

do góry