Widok
może jest za ciepło ubrany?
u nas sie Mikołaj darł w nieboglosy i nie wiedzielismy o co chodzi- myslalam ze kolka i jak go rozebralam zeby zajrzec do piluchy to sie momentalnie uspokoil okazalo sie, ze bylo mu stanowczo za cieplo.
teraz sie znowu drze- wtedy albo jest glodny i daje cyca, albo chce pic- dostaje herbatke albo smaruje mu dziaselka, bo wydaje mi sie,ze zabek wychodzi
a moze twoje malenstwo poprostu chce byc blisko Ciebie? wiem, ze to moze byc uciazliwe, ale...
zycze powodzenia i wytwalosci
teraz sie znowu drze- wtedy albo jest glodny i daje cyca, albo chce pic- dostaje herbatke albo smaruje mu dziaselka, bo wydaje mi sie,ze zabek wychodzi
a moze twoje malenstwo poprostu chce byc blisko Ciebie? wiem, ze to moze byc uciazliwe, ale...
zycze powodzenia i wytwalosci
moja mala zaczela ciagle plakac tydzien po urodzeniu.bylam wykonczona.trwalo to wszystko prawie 4 miesiace zanim wkoncu znalezli przyczyne.nachodzilam sie po lekarzach,ze szkoda gadac.specjalisci od siedmiu bolesci.wkoncu poszlam prywatnie i on jako jedyny znalazl przyczyne(byla to zbyt duza ilosc bakterii w jelitach i mala ciagle bolał brzuch).do tego doszedł refluks przy ktorym wiadomo,ze dziecko jest rozdraznione i placzliwe,do tego po drodze bylo zapalenie uszu...Do tego wszystkiego doszly kolki...
Ech nacierpialo sie to moje dziecko strasznie.
dlugo by opowiadac.
Prponowalabym na poczatek zrobic badanie moczu i kału na posiew.sprawdzic czy wszystko jest wporządku.
W kazdym razie nie daj sobie wmowic,ze dziecko placze bo to taki typ.Mi wmawiala tak nawet lekarka....
G...prawda!
Tak malutkie dziecko jesli placze prawie non stop to musi byc jakis powod.
Szukaj,rob badania...,zrob usg brzuszka -dziecko wola o pomoc.mysle zresztą,ze umiesz juz odroznic placz np z glodu a placz wolajacy o pomoc,bo cos sie dzieje.
powodzenia i duzo cierpliwosci zycze.
Ech nacierpialo sie to moje dziecko strasznie.
dlugo by opowiadac.
Prponowalabym na poczatek zrobic badanie moczu i kału na posiew.sprawdzic czy wszystko jest wporządku.
W kazdym razie nie daj sobie wmowic,ze dziecko placze bo to taki typ.Mi wmawiala tak nawet lekarka....
G...prawda!
Tak malutkie dziecko jesli placze prawie non stop to musi byc jakis powod.
Szukaj,rob badania...,zrob usg brzuszka -dziecko wola o pomoc.mysle zresztą,ze umiesz juz odroznic placz np z glodu a placz wolajacy o pomoc,bo cos sie dzieje.
powodzenia i duzo cierpliwosci zycze.