Widok

plamienie zamiast okresu - starania o dziecko...

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny pomóźcie

Jutro terminowo powinnam dostać okres a od wczoraj mam ciemnoróźowe plamienia, dzisiaj też. Wszystko mnie boli tak jak na okres dodatkowo cycki jak niegy mnie nie bolały przed okresem tak teraz od tygodnia cały czas. Nie wiem co myśleć o takich plamieniach bo nigdy czegoś takiego nie miałam. Dodam że staramy się o dzidziusia już 3 cykl i nie wiem co to jest. Miałyście coś takiego?????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
idz do gina to ci powie co i jak ja tak miałam na poczatku ciazy ale nie wiem jak jest u ciebie powodzenia
do gina jestem umówiona na 11.10 nie wiem tylko czy to normalne i może się tak zdarzyć na początku ciąży i czy są takie same objawy jak przy okresie...
to tez okres :) ja etz tak mam np takie ciemne spolone i to tez okres potem po jakims 1 lub 2 juz normalny kolor:).jak dla mnei to okres,
kurcze tylko okres dostaję zawsze z rana i dość obfity, a to od wczoraj takie małe plamienia ciemnoróżowe - bez krwi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
zrób test
ja miałam takie plamienie w dniach okresu i okazało się że była to ciaza,to trwało jakies 2-3 dni
moniss a miałaś taki sam ból brzucha jak przy okresie?? czy tylko plamienia?
nie bolał mnie brzuch bo w zasadzie rzadko miałam bolesne miesiączki
Ja tez uważam że to okres ja tak mam nawet przez 4 dni a potem leci obficie.Zrób test i sprawa będzie jasna.
A nie prościej jest wykonać test niż snuć domysły?
image
image

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A może jest za wcześnie na test? Skoro jutro przypada termin @...

Monika u mnie akurat każda ciąża zaczyna się właśnie takimi plamieniami. Tylko że nie ma co się nakręcać bo tak naprawdę to każdy organizm jest inny :/
ja już nic nie wiem - te bóle co mam to takie jak przed okresem a plamienia narazie ustały... poza tym bolą mnie strasznie sutki a przy okreseie nigdy tak nie miałam... ginekologa mam we wtorek to się może okaże mam nadzieje że to ciąża chociaż martwi mnie ból pleców
Testy te o zwiększonej czułości już pokażą ciążę więc na pewno za wcześnie nie jest. U mnie taki test wyszedł 2 dni przed spodziewaną @ :)
image
image

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie jest za wcześnie na test...
zrób test kobieto, bo jeśli to ciąża to za kilka dni może być już po niej..
plamienia mogą być z różnego powodu...czasem zdarza się, że to powód zagnieżdżania się zarodka...ale po co snuć domysły...
Ja na milion procent zrobiłabym test...a gdyby wyszedł pozytywny zrobiłabym progesteron i pobiegła czym prędzej do lekarza...może potrzeby puphaston żeby pomóc troche tej ciąży...

Test powinien wyjaśnić sprawę...
A jak nie test to beta wyjdzie na 100% :)
image
image

image
oczywiście chodziło o puphaston:)...z tym badaniem progesteronu to nie jest konieczność, ale często się zdarza, że powstają drobne krwiaki podczas formowania się łożyska i suplementacja progesteronu do 12 tygodnia ciąży bardzo pomaga utrzymac ciążę i zapobiec odklejaniu łożyska...

Nic się nie martw póki co...tylko biegnij po test:)
hehehhehe no niezła jestem...puphaston:)))))
Kitek to samo się zmienia ;) Ty piszesz poprawnie :P Taki myk żeby nie pisać na forum brzydkich słów :P
hehehehhehe, kurdee dzięki kobieto, bo bym tak w nieskończoność poprawiała hehehhehe, ale jaja!!!! :))))))) nie wiedziałam.... du pha ston:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

szkoła Montessori - ktoś miał styczność? (57 odpowiedzi)

Chciałam poprosić o opinie osoby, które mają/znają dzieci uczęszczające do szkoły (nie...

Rodzina zastępcza ??? (16 odpowiedzi)

Witam, Mam sprawę do osób prowadzących rodziny zastępcze. Nagle oszalałam! Znalazłam dla...

jak oszczedzacie ? (27 odpowiedzi)

witam dziewczyny napiszcie plis jak oszczędzacie, jakie formy, jakieś rygory, albo na czymś...

do góry