Widok
plamienie zamiast okresu - starania o dziecko...
Dziewczyny pomóźcie
Jutro terminowo powinnam dostać okres a od wczoraj mam ciemnoróźowe plamienia, dzisiaj też. Wszystko mnie boli tak jak na okres dodatkowo cycki jak niegy mnie nie bolały przed okresem tak teraz od tygodnia cały czas. Nie wiem co myśleć o takich plamieniach bo nigdy czegoś takiego nie miałam. Dodam że staramy się o dzidziusia już 3 cykl i nie wiem co to jest. Miałyście coś takiego?????
Jutro terminowo powinnam dostać okres a od wczoraj mam ciemnoróźowe plamienia, dzisiaj też. Wszystko mnie boli tak jak na okres dodatkowo cycki jak niegy mnie nie bolały przed okresem tak teraz od tygodnia cały czas. Nie wiem co myśleć o takich plamieniach bo nigdy czegoś takiego nie miałam. Dodam że staramy się o dzidziusia już 3 cykl i nie wiem co to jest. Miałyście coś takiego?????
nie jest za wcześnie na test...
zrób test kobieto, bo jeśli to ciąża to za kilka dni może być już po niej..
plamienia mogą być z różnego powodu...czasem zdarza się, że to powód zagnieżdżania się zarodka...ale po co snuć domysły...
Ja na milion procent zrobiłabym test...a gdyby wyszedł pozytywny zrobiłabym progesteron i pobiegła czym prędzej do lekarza...może potrzeby puphaston żeby pomóc troche tej ciąży...
Test powinien wyjaśnić sprawę...
zrób test kobieto, bo jeśli to ciąża to za kilka dni może być już po niej..
plamienia mogą być z różnego powodu...czasem zdarza się, że to powód zagnieżdżania się zarodka...ale po co snuć domysły...
Ja na milion procent zrobiłabym test...a gdyby wyszedł pozytywny zrobiłabym progesteron i pobiegła czym prędzej do lekarza...może potrzeby puphaston żeby pomóc troche tej ciąży...
Test powinien wyjaśnić sprawę...
oczywiście chodziło o puphaston:)...z tym badaniem progesteronu to nie jest konieczność, ale często się zdarza, że powstają drobne krwiaki podczas formowania się łożyska i suplementacja progesteronu do 12 tygodnia ciąży bardzo pomaga utrzymac ciążę i zapobiec odklejaniu łożyska...
Nic się nie martw póki co...tylko biegnij po test:)
Nic się nie martw póki co...tylko biegnij po test:)