Widok
no u mnie jest identycznie jak u matimoni momi ze czasu mało i jest obawa rzed zła podoba inny dzien na zdjecia odpada... suknie tak samo wypozyczam a fryzury makijarzu i kwiatów nie da sie odtworzyc ( a przynajmniej szkoda mi na to kasy) dlatego dzine slubu .. cp do pory to zdecydowalismy sie przed slubem bo po moze byc juz nieodpowiednie swiatło aa po za tym dla tych ktore maja w dizen slubu sesje tak jak my mam pewną dodatkową pocieche.. moj fotograf powiedział ze w dniu slubu ma sie ten niepowtarzalny błysk w oku ktoregk nie da sie juz odtworzyc w innym czasie .. i musze mu przyznacx racje .. a tych zjdeciach widac i szczescie i troche obawy a przede wszystkim wiele emocji ...
no to fakt, ale skoro juz mam tyle kasy położyc na taka sesjer, tym bardziej ze nie bedziemy miec kamery, to chce zeby byla idealna... gdyby nie to ze moj kotek sie tak bardzo stresuje i z etak po ni to widac to moze i tez bym robila w dzien slubu ale niestety jest inaczej :)) plusy i minusy, jak zawsze.......
Nie kazdy ma taką możliwość - ja sukienkę wypożyczam, więc w poniedziałek po ślubie musze ją zwrócić. Poza tym nie stać mnie na to, żeby drugi raz sie uczesać u fryzjera i umalowac u kosmetyczki, a sama tego nie zrobię, bo nie umiem - na co dzień sie nie maluję (tylko tusz i puder) i chodzę w rozpuszczonych włosach. Nie będe tez drugi raz kupowac bukietu, któy też chciałabym mieć na zdjęciach, a podejrzewam, że w kilka dni po ślubie już by była taka konieczność...
No więc zdecydowałam się na sesję w dniu ślubu - co ma niestety też wiele złych stron - brak czasu, nerwy... - no ale chyba ostatecznie przekonał mnie ten bukiet ;)
No więc zdecydowałam się na sesję w dniu ślubu - co ma niestety też wiele złych stron - brak czasu, nerwy... - no ale chyba ostatecznie przekonał mnie ten bukiet ;)
dzięki za propozycje, ale chodziło mi właśnie o trójmiasto, a własciwie Gdańsk (nie określiłam się za dokładnie) ponieważ sesję będe miała w dzień ślubu i nie mam możliwości wyjechania tak daleko - czasu i tak będzie mało więc musze się zdecydować na dwa, najwyżej trzy miejsca i to w miarę blisko siebie...
hej poczytaj w innych wątkach (przez szukaj)
ja już pisałam polecam jeziora i lasy
1. J.Otalżyno, J. Kamienne, J.Tuchomskie, J. Kamień, J. Raduńskie, J. Łapińskie, J.Straszyn, J. Ostrzyckie
2. skansen we Wdzydzach
3. kamienne kręgi może? W Węsiorach chyba, i ładne zejście nad jezioro... tajemniczo i pięknie
4. takie kręgi są też w Leśnie (koło Brus)
5. a może wieża widokowa Wieżyca - i wstęp 3 zł chyba , więc 3 x Ja, Narzeczony i foto = 9 zł
ja byłam tam w zeszłe lato , było bardzo dużo ludzi... a ja nie chcę mieć na kasecie jakichś obcych.... można też przejechać się bryczką... fajnie by wyglądało to, potem na kamerze
6. www.sierakowice.pl
jest tam galeria zdjęć z Parkiem ołatrzem
http://sierakowice.pl/?link=55&id_menu=41&lg=pl&id_kat=4
7. tu też są fajne zdjęcia jezior i widoków z Wieżycy: POJEZIERZE KASZUBSKIE > KASZUBSKI PARK KRAJOBRAZOWY: http://kartuzy.info/modules.php?name=Katalog&id=2031
8. Ostrzyce , Chmielno, Chwaszczyno
9. a może na plaży nad morzem lub nad jeziorem
a może ukwiecona łąka, las (leśna dróżka), pole, łany zboża, jesienna droga usłana złotymi liśćmi...
10. więc bliżej bedzie dla Ciebie ---- lasy i jeziora kaszubskie :) okolice jezior Straszyn ... Łapino, ale zależy co kto woli... mi bardzo podobają się zdjęcia na łonie natury
11. Dolina Radości - Oliwa
ja już pisałam polecam jeziora i lasy
1. J.Otalżyno, J. Kamienne, J.Tuchomskie, J. Kamień, J. Raduńskie, J. Łapińskie, J.Straszyn, J. Ostrzyckie
2. skansen we Wdzydzach
3. kamienne kręgi może? W Węsiorach chyba, i ładne zejście nad jezioro... tajemniczo i pięknie
4. takie kręgi są też w Leśnie (koło Brus)
5. a może wieża widokowa Wieżyca - i wstęp 3 zł chyba , więc 3 x Ja, Narzeczony i foto = 9 zł
ja byłam tam w zeszłe lato , było bardzo dużo ludzi... a ja nie chcę mieć na kasecie jakichś obcych.... można też przejechać się bryczką... fajnie by wyglądało to, potem na kamerze
6. www.sierakowice.pl
jest tam galeria zdjęć z Parkiem ołatrzem
http://sierakowice.pl/?link=55&id_menu=41&lg=pl&id_kat=4
7. tu też są fajne zdjęcia jezior i widoków z Wieżycy: POJEZIERZE KASZUBSKIE > KASZUBSKI PARK KRAJOBRAZOWY: http://kartuzy.info/modules.php?name=Katalog&id=2031
8. Ostrzyce , Chmielno, Chwaszczyno
9. a może na plaży nad morzem lub nad jeziorem
a może ukwiecona łąka, las (leśna dróżka), pole, łany zboża, jesienna droga usłana złotymi liśćmi...
10. więc bliżej bedzie dla Ciebie ---- lasy i jeziora kaszubskie :) okolice jezior Straszyn ... Łapino, ale zależy co kto woli... mi bardzo podobają się zdjęcia na łonie natury
11. Dolina Radości - Oliwa
o ile nie wpadniecie na 10 innych par, które będą chciały zrobić zdjęcie w tym samym miejscu co Wy..wtedy to nie jest już takie urocze miejsce.. widziałam taką akcję w zeszłym roku i dziękuję..wszyscy byli zdenerwowani bo każdy się spieszył.. ja wolę ciszę i spokój..
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli.