Widok
Kończę dyskusje z tobą, nie jesteś wstanie mnie przybić , nie próbuję cię przekonać o niczym ale zrozum, że twoje zdanie nie muszą podzielać inni i pogódź się z tym i zajmij się czymś innym odpuść sobie te bezsensowne gadki inni tu wchodzą żeby cieszyć sie swoim szczęściem, po to jest to forum, a nie żeby obrażać innych wyładowywać swoje frustracje, życzę ci wszystkiego najlepszego i szczęścia w życiu takiego jak moje.
Witam!
Zgadzam sięz moimi przedmówczyniami! Uważam, że nie jesteś wyczulony na piękno, choć piękno jest pojęciem względnym, jednak nie upoważnia Cięto do tego, aby na forum wypowiadać takie opinie. Tym samym zdaje mi się, że nie posiadasz wysoko rozwiniętej inteligencji i zupełnie nie potrafisz stosować porównań - chłopie zastanów się, co mówisz!Chyba pomyliły Ci się adresy, ten ,,dla idiotów" numer dalej!
Zgadzam sięz moimi przedmówczyniami! Uważam, że nie jesteś wyczulony na piękno, choć piękno jest pojęciem względnym, jednak nie upoważnia Cięto do tego, aby na forum wypowiadać takie opinie. Tym samym zdaje mi się, że nie posiadasz wysoko rozwiniętej inteligencji i zupełnie nie potrafisz stosować porównań - chłopie zastanów się, co mówisz!Chyba pomyliły Ci się adresy, ten ,,dla idiotów" numer dalej!