Widok

plenery :)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
prosze teraz podawać mi tu cudowne i zarąbiste miejsca na plenery ślubne

:) cobym nie musiała po innych wątkach szukać ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My mielismy zdjecia na Darze Pomorza w Gdyni, bosko wyszly!!!! Trzeba wszystko omowic w Centralnym Muzeum Morskim w Gdansku
o qrcze... ja mam jakos dosyc industrialowych klimatow... :/
pojedziemy na lake :)))) do lasu, bo przyszły mąż (przyzwyczajam się do nowych terminow) lubi lasy :)
na plaze, bo w koncu nad morzem bierzemy slub - warto to uwiecznic :)
miasto jest fu :)
aaaaaa ..... nie kojarzę tych mięsnych :( ale co do stoczni - to wielu artystów robi tam zdjęcia, pokazy mody, sa tam jakies studia nagrań czy cosik..... ;)
Przy stacji Statoil na Marynarki Polskiej zaraz jak sie zjeżdza z Wiaduktów na Zielonym Trójkącie po prawej stronie.
Wiem, ze kiedyś były tam Zakłady Mięsne, nie wiem tylko faktycznie czy nie jest to pozamykane na cztery spusty...trzeba by były poprostu podjechac i zobaczyć. A moze ktos zna inne takie miejce gdzie mozna w spokoju porobić fotki i zaden pies nie wygryzie kawałka sukienki :)
dobre rady zawsze w cenie - bo mi się skojarzyło z tą zajezdnią we wrzeszczu - beznadzieja :( a zakłady mięsne to chyba po drugiej stronie motławy, czy dobrze myślę? no to może te ruinki na wyspie spichrzów?
szkoda że w większości te miejsca są mocno zaniedbane.......
Myśle, że nie. Jest tak fajna stara zajezdnia tramwajowa w Nowym Porcie, Wiesz Witch tam by mogły wyjść fajne zdjecia...
a gdzie jest w trojmiescie taki industrialowy budynek? Ja myslalam ze te zaklady mięsne to jeszcze działają? A sa jakies opuszczone? Tez myslalam kiedys o takich fabrycznych zdjęciach , ale wiekszość miejsc pozamykana i karteczki grozi zawaleniem, albo za płotem i pies ogrodnik:)
a to nie była jakaś drobna zgryźliwość, bo ta zajezdnia tramwajowa.. jakoś taka eeee..... ;)?
A wiesz, tu bardziej chodzi o ruiny, stare mury.Coś na zasadzie opuszczonj fabryki taki "indiustrial", niż sam fakt, ze kiedyś były tam zakłady mięsne. Sadze, że to o to chodzi bo chyba wiem o, którym miejscu pisze fot
elle widziałam zdjęcia właśnie z tego mostu na stronce z fotografią ślubną w Trójmieście - wyglądały naprawdę fajnie, szczególnie mi się podobały, bo zamierzam mieć bordową sukienkę i by pasowała pod taki most z czerwonymi linami...

a co do zakładu mięsnego, to chociaż jestem bardzo nowoczesna, jakos tego sobie nie mogę wyobrazić...

Suuper pomysły, właśnie takie niekonwencjonalne miejsca bym chciała. Dodałabym jeszcze Dworzec kolejowy, moze być w Gdańsku (tory kolejowe), most z "czerwonymi linami" i jeszcze zobaczę
1- na Łysej Górze w Sopocie,
2- w Zakładach Mięsnych,
3- w zajezdni tramwajowej,
4- ..... itd.
marze o tym, dlatego stworzyłam wątek nabijania się z parku oliwskiego.
Plizzz....piszcie jakie macie pomysły na inne plenery :)!!
Witch i chesz zeby z Ciebie tez ktoś kręcił potem beke;)
dla mnie park oliwski to miłe miejsce - byłam tam z moim lubym, gdy jeszcze nie był moim narzeczonym, leżeliśmy sobie na ławeczkach brzusiami do góry, a tam wkoło biegały pary młode, z tłumem gości ;) no rewelacja :) beke mieliśmy taką że szok .... ;) ale w parku sa ładne miejsca...nie powiem
wiem, wiem....ale moja wypowiedź to właśie potwierdzenie tego, ze to "kpina" co ten fotograf powiedział
Elle a czy doczytałas uwaznie to co napisałam?:) powinnas zauwazyć ze najromantyczniejsze było napisane z dużym sarkazmem:)
Najromantyczniejsze, chyba najbardziej pospolite w trójmieście. Dla mnie najgorsze jest to co widziałam tam kiedys bedac na w ciepła sobote na spacerze. Pary przechadzały sie po parku i niekiedy musiały stac w kolejce "Młodych Par" zeby zrobic sobie zdjecie np. na mostku nad wodospadzikiem...chciałbym tego uniknac.
No i jeszcze potem warunek ze twojemu fotografowi bedzie się chciało ruszyć d... za miasto czy na jakiś odleglejszy plener, czy tez zaliczac kilka miejsc w Gdansku naprzykład. Jak dzwoniłam do zakładow to w kilku mnie wysmiano jak pytałam się o plenery poza miastem i wlasnie oferowano mi orginalne zdjecia w parku w oliwie. Ze tam najromantyczniejsze fotki wychodza:)
wiem wiem, spoko :)
na trójmieście jest taka stroneczka z panaoramami ładnych miejsc, gzie to było ....... acha http://www.trojmiasto.pl/panoramy/

rzeczywiście... trzeba ruszyć d... i to nie tylko do empiku przeglądac albumy o gdańsku, ale też wsiąść na rower jak będzie ciepło i zobaczyć to na własne oczy... no ale jak macie ciekawe pomysły to kobitki, piszcie.... :)
do góry