Widok

plenery :)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
prosze teraz podawać mi tu cudowne i zarąbiste miejsca na plenery ślubne

:) cobym nie musiała po innych wątkach szukać ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam i pozdrawiam wszystkie pary, ktore mają u nas zdjęcia, i mam prosbę abyście nie ujawniały na forum miejsc plenerowych ( szczegolnie tych specjalnych), ktore wam proponowaliśmy i ktore wybraliście. Pozdrawiamy Serdecznie B&W
a ja wprost przeciwnie, proponuję parom, które mają jakieś fajne plenery - ujawnianie wszystkiego co się da :) może byc na priv :)
jak był jakiś fajny plener to i tak się wyda - prędej czy później :)
Ostatnio chodzi mi po głowie niezły pomysł aby mieć plener w Oliwskim ZOO :) ...... lecz chiba standardowo zdecydujemy się na plener gdzieś na plaży, może orłowskiej ? .... Nie wiem jeszcze.

p.s. ale konkurencja czuwa hihihi
czyli podsumowując to co wyczytałam wcześniej na forum i z wieści od znajomych:
Park Oliwski- tzn miejsca nie oklepane i w pałacu na terenie parku
Starówka ;) i Mariacka - w godzinach gdzie nie ma tłumów turystów
Sopot - od monciaka przez molo i plażę
Molo w Orłowie i teatr nad morzem ....
Wdzydze i .... aj mialam nie pisać .....

CO JESZCZE?

Może jakieś miłe ruiny są w pobliżu?
Witch kup sobie przewodnik po trojmiescie i okolicach i sama poszukaj miejsc w ktorych chaial bys mieć zdjęcia, troche wysiłku samemy Leniuszku!! a znajdziesz niepowtarzalne miejsca na plener. Ja znalazłam...:)
hihihi , noooo coooo ;)
Ada, za twoim polecaniem przekopałam się przez przewodnik po trójmieście, ale jakoś mi tchu nie zaparło....

SCENA LETNIA
image
DAR POMORZA
image
DWOREK SIERAKOWSKICH
image
PRZYSTAŃ JACHTOWA
image
Ja żeby było oryginalnie myślę o Stoczni Gdańskiej albo o stacyjce SKM Sopot - Kamienny Potok ;)))
[url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
ja nie mówie o przewodniku na portalu trojmiasto, tylko ruszenie siedzenia do empiku i tam przejrzenie przewodników, bo fakt to co jest na portalu trojmiasto to mozna ręce załamac...i w desperacji do parku w oliwie hihi
wiem wiem, spoko :)
na trójmieście jest taka stroneczka z panaoramami ładnych miejsc, gzie to było ....... acha http://www.trojmiasto.pl/panoramy/

rzeczywiście... trzeba ruszyć d... i to nie tylko do empiku przeglądac albumy o gdańsku, ale też wsiąść na rower jak będzie ciepło i zobaczyć to na własne oczy... no ale jak macie ciekawe pomysły to kobitki, piszcie.... :)
No i jeszcze potem warunek ze twojemu fotografowi bedzie się chciało ruszyć d... za miasto czy na jakiś odleglejszy plener, czy tez zaliczac kilka miejsc w Gdansku naprzykład. Jak dzwoniłam do zakładow to w kilku mnie wysmiano jak pytałam się o plenery poza miastem i wlasnie oferowano mi orginalne zdjecia w parku w oliwie. Ze tam najromantyczniejsze fotki wychodza:)
Najromantyczniejsze, chyba najbardziej pospolite w trójmieście. Dla mnie najgorsze jest to co widziałam tam kiedys bedac na w ciepła sobote na spacerze. Pary przechadzały sie po parku i niekiedy musiały stac w kolejce "Młodych Par" zeby zrobic sobie zdjecie np. na mostku nad wodospadzikiem...chciałbym tego uniknac.
image
[/url]
Elle a czy doczytałas uwaznie to co napisałam?:) powinnas zauwazyć ze najromantyczniejsze było napisane z dużym sarkazmem:)
wiem, wiem....ale moja wypowiedź to właśie potwierdzenie tego, ze to "kpina" co ten fotograf powiedział
image
[/url]
dla mnie park oliwski to miłe miejsce - byłam tam z moim lubym, gdy jeszcze nie był moim narzeczonym, leżeliśmy sobie na ławeczkach brzusiami do góry, a tam wkoło biegały pary młode, z tłumem gości ;) no rewelacja :) beke mieliśmy taką że szok .... ;) ale w parku sa ładne miejsca...nie powiem
Witch i chesz zeby z Ciebie tez ktoś kręcił potem beke;)
marze o tym, dlatego stworzyłam wątek nabijania się z parku oliwskiego.
Plizzz....piszcie jakie macie pomysły na inne plenery :)!!
1- na Łysej Górze w Sopocie,
2- w Zakładach Mięsnych,
3- w zajezdni tramwajowej,
4- ..... itd.
Suuper pomysły, właśnie takie niekonwencjonalne miejsca bym chciała. Dodałabym jeszcze Dworzec kolejowy, moze być w Gdańsku (tory kolejowe), most z "czerwonymi linami" i jeszcze zobaczę
image
[/url]
do góry