Widok
Hymm.. czyli ciekawe wnętrza to waszym zdaniem Ratusz i Dom Uphagena - no zobaczę, przejdę się i spytam, czy są szanse na robienie tam fotek :)
Mam jeszcze taki jeden zapytajnik plenerowy - przed ślubem "kręcimy" plener tzw. "randkę" tu juz się chyba będzie można wykazać :) bieganiem boso po plaży, piknikowaniem itd :) co wy na to?
Mam jeszcze taki jeden zapytajnik plenerowy - przed ślubem "kręcimy" plener tzw. "randkę" tu juz się chyba będzie można wykazać :) bieganiem boso po plaży, piknikowaniem itd :) co wy na to?
Też mamy randkę, tydzień przed Ślubem w niedzielę. Wstępnie umowiliśmy sie na Starókę Gdańska z kamerzystą, ale tu mnie dziewczyny nastraszyły o tłumach tam krążących. Łudzę sie, że na początku czerwca w niedziele o godz. 12 nie będzie, aż tak tłocznie....Chyba, że znajdziemy jakieś inne urocze miejsce na randkę. Czekam na inne propozycje :)
[url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]

[/url]
elle - proponuję sięprzejść w którąś majową niedzielę po starówce i po mariackiej :) ja mieszkam blisko (nie na starówce, ale mam na starówkę 10 minut na piechotkę) i powiem szczerze, że tam zawsze są tłumy ;) sprawdź najpierw, czy w gdańsku nie ma w tym czasie jakiejś "fety" (jarmarku, obchodów, pochodów, marszów, występów itd) i jeśli o godzinę chodzi to proponuję raczej około 9 tej rano !!!!!! i uwaga na ludzi wychodzących z mszy niedzielnej z mariackiego, mikołaja itd :)
polecam wyjątkowo urokliwe miejsca koło kościoła św Jana :)
buzi :)
polecam wyjątkowo urokliwe miejsca koło kościoła św Jana :)
buzi :)
[img][url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]
[/img]

[/url]
[/img]
Jeszcze a propos Domu Uphagena, to rzeczywiście polecam (czy będzie pogoda czy nie :o)) ale jest jeden szczegół, że trzeba uiścić opłatę za "sesję zdjęciową" Domowi Uphagena... Niewiele osób w ogóle tam robi, bo nie wie o tym miejscu, a jest warte uwagi, bo to nie tylko sień i sala czerwona, można wybrać sobie inne piękne sale!! Także, polecam. Jeżeli chodzi o "powietrze", to przychylam się do tego, że wszystko zależy od fantazji fotografa!! Wierzcie mi, widziałam niejedne zdjęcia :O)