Widok
Pierwsze słyszę aby aluminium w nawet minimalnych dawkach było bezpieczne dla ludzkiego organizmu! A wiesz chociaż czemu ustalono minimum? Poczytaj trochę, bo nawet minimalnych ilości aluminium nie wyrzucisz z mozgu dziecka. Ty piszesz o jednej szczepionce, ale szczepionek jest wiele i łącznie dziecko dostaje poteznevdawki na całe życie. Poczytaj o zmianach w mózgu dzięki minimalnym ilością aluminium.
potwierdzam, rodzice czytajcie ulotki i myślcie, my właśnie walczymy, córka dostała poważny nop po innym szczepieniu, kilka dni gorączki, zmiany neurologiczne, źle chodzi, chwieje się, ale najgorszy był płacz, tzn nieutulony, u nas wystąpił kilka dni po szczepieniu, najgorsze przeżycie w życiu, dla niedowiarków polecam przejrzeć książeczki zdrowia i sprawdzić zależność chorób po szczepieniach, czy dzieci w ciągu 6 tyg od szczepień nie zapadały przypadkiem na zapalenia oskrzeli itp, silne alergie, u mojego syna wszystko się zgadza, wystąpił także niedosłuch, ale ja nie wiązałam tego ze szczepieniami, mądry polak po szkodzie
ermilka ludzie będą uważać że wszystko to co piszesz to bzdury dopóki ich samych to nie spotka. Tak potrafią tylko wysmiewac i drwic z tych co są świadomi i chcą uchronić dzieci przed kalectwem po szczepionce. Setki przykładów ale najłatwiej kogoś nazwać antyszczepionkowcem a nie podejść do tego od strony merytorycznej...
Niestety jaki kraj tacy ludzie...
Niestety jaki kraj tacy ludzie...